Ragee Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Siema. kiedyś sobie grałem na ONLY AWP, zabiłem kogoś hedshotem, dobrze mi szło i z reguły dobrze mi idzie. Ktoś napisał że mam aima. Napisałem "Ja aima!?" i po 1min Ban permanently "Tak ty-won z aimem". No ok jakbym miał aima to spoko. Lecz na wszystko mogę przysiądz że nie miałem nie mam i nie będe miał aima. Miałem dać o UB ale to było późno i poszedłem spać i pomyślałem że jutro. Okazało się że rano gdy mój młodszy brat coś zrobił z komputerem. Komputer był w serwisie ponad 2 tyg i nie mogłem dać prośby o UB i teraz NIKT mnie nie popiera. Błagam bo na prawde polubiłem ten serwer i całą sieć serwerów. Proszę bo to mnie nie śmieszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Napisz w tym temacie zgodnie z odpowiednim wzorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts