0la Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) Kolejną osobą w naszym Q&A jest @PrOo | SerQQQ.!!! Zapraszam do zadawania pytań Przed pytaniami proszę zapoznać się z tematem: Edited August 14, 2018 by Titania Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Skąd taki dziwny nick? Jesteś pro serem? 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Czemu jesteś botem? Lubisz mnie? Dlaczego niebo jest niebieskie? Co było pierwsze; jajko czy kura? Jakie jest Twoje największe marzenie? Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Dlaczego słabo grasz w cs? Za co mnie lubisz? Podasz snapa? Kiedy prawko? Wolisz czarne czy blondi? Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 23 minuty temu, Kub1nho ツ napisał: Skąd taki dziwny nick? Jesteś pro serem? Tak jestem Pro serem Ogólnie nick zakosiłem dla jakiegoś gracza co kończył karierę, a PrOo dodałem, bo na cod płakali, że ich z awp nękam, a później z ak 22 minuty temu, M4A1 napisał: Czemu jesteś botem? Lubisz mnie? Dlaczego niebo jest niebieskie? Co było pierwsze; jajko czy kura? Jakie jest Twoje największe marzenie? 1. Bo ty lubisz botów to nim jestem XD 2. No pewex uwielbiam xD 3. Bo nie zielone 4. Obstawiam, że kura. 5. Mieć audi A8 d4 4.2 Turbo 23 minuty temu, Zborek napisał: Dlaczego słabo grasz w cs? Za co mnie lubisz? Podasz snapa? Kiedy prawko? Wolisz czarne czy blondi? 1. Brak formy 2. Za to, że jesteś tak samo pozytywnie pierd**** jak ja 3. xkapix123 masz w profilu zresztą. 4. Od lipca zaczynam zabawę z prawkiem. 5. Te co mają mózg i go używają Chyba czarne Chociaż blondi też fajne.. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Czemu jesteś redaktorem? Wbijesz kiedyś na coda 501 żebym mógł cie poznać? Jak masz na imie? Lubisz ser? Czemu jesteś pro a nie zwyklym serem? Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) 13 godzin temu, JANUSZ po piwie napisał: Czemu jesteś redaktorem? Wbijesz kiedyś na coda 501 żebym mógł cie poznać? Jak masz na imie? Lubisz ser? Czemu jesteś pro a nie zwyklym serem? 1. Tutaj chciałem przeprosić, że pisałem na szybko. Jestem redaktorem za namową @Misiaa którą bardzo przepraszam i mam nadzieję, że mi wybaczy. Pomagała mi poprawiać błędy które robię oraz naprowadzała. Mogę powiedzieć, że to moja Pani Nauczyciel @M4A1 Pomogła mi napisać mój pierwszy wywiad i w sumie od tego zaczęło się moje pisanie. 2. Grałem na cod na premce przez 2-3 dni ale jak tylko odpocznę trochę od tych "codów" to wbiję na pewno 3. Kacper 4. Lubię 5. Bo to brzmi jakbym był jakimś bohaterem czy coś XD Edited January 18, 2018 by PrOo | SerQQQ.!!! YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szajek Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) 1. Czemu jesteś pierwszy w tabeli od końca? 2. Jesteś za legalizacją czy przeciw? 3. Odwiedzisz mój profil ? 4. Palisz "papierosy" ? Edited January 17, 2018 by Szajek Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) 7 minut temu, Szajek napisał: 1. Czemu jesteś pierwszy w tabeli od końca? 2. Jesteś za legalizacją czy przeciw? 3. Odwiedzisz mój profil ? 1. Bo jestem PrOo XD nie no nie byłem 1 od końca.. W środku byłem 2. Chyba za. 3. Odwiedziłem ! 4. Jak smok Edited January 17, 2018 by PrOo | SerQQQ.!!! Szajek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Jakie fajki palisz? Kiedy do @M4A1 jedziesz? Kiedy rzucisz to gowno (fajki)? Kiedy się ze mną spotkasz? XD Czy jak się spotkamy to będę mógł ci w łeb pier... ?XDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 1 minutę temu, Zborek napisał: Jakie fajki palisz? Kiedy do @M4A1 jedziesz? Kiedy rzucisz to gowno (fajki)? Kiedy się ze mną spotkasz? XD Czy jak się spotkamy to będę mógł ci w łeb pier... ?XDDDDDD 1. Camele niebieskie i L&M grube klikane ew. niebieskie. 2. Kiedy tylko będzie okazja. Nawet i jutro. 3. Jak elektryka kupie xD 4. Jak zdam prawko wbijam autem ci na chatę XD 5. Spoko oddam mocniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 (edited) Zapamiętam to sobie... Czy planujesz wspinać się w górę na sieci? Edited January 18, 2018 by Misiaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Jaki masz rozmiar buta? Lubisz czytać książki? Jakie sa twoje cele zyciowe? Masz dziewczyne? Uprawiasz jakis sport? Jak spędzasz swój wolny czas? Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 1. Ile masz lat? 2. Czy potrafiłbyś funkcjonować bez telefonu? 3. Czy jesteś molem książkowym? 4. Lubisz fast-fody? 5. Ulubione imię żeńskie? 6. Kto jest dla Ciebie najważniejszy i dlaczego? 7. Kochasz swoje życie? 8. Co dobrego dziś zrobiłeś? 9. Jak wyobrażasz sobie siebie za 5lat? 10. Co nie osiągnąłeś do tej pory a powinieneś? 11. Jak masz na drugie imię? 12. Kim jest kobieta z avka? 13. Co głupiego ostatnio zrobiłeś? 14. Żełujesz pewnych rzeczy w życiu czy wyznajesz zasadę, żeby niczego nie żałować? 15. Ulubiona nutka? 16. Czym jest dla Ciebie miłość? 17. Najlepsze wspomnienie z ostatniego miesiąca? 18. Jak trafiłeś na naszą sieć? 19. Czy masz swój autorytet? Jaki? 20. Podobały się pytania? Duszek Kasper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 2 godziny temu, Misiaa napisał: Zapamiętam to sobie... Czy planujesz wspinać się w górę na sieci? Co zapamietasz ? 1. Tak planuję. Chciałbym mieć moderatora i będę próbować w tym kierunku 50 minut temu, `ScreamMyName napisał: Jaki masz rozmiar buta? Lubisz czytać książki? Jakie sa twoje cele zyciowe? Masz dziewczyne? Uprawiasz jakis sport? Jak spędzasz swój wolny czas? 1. 42 2. Nie lubię 3. Jak narazie to zdać egzaminy zawodowe, a za dwa lata mature i iść na studia. 4. Nie mam. 5. Aktualnie nie uprawiam, bo mam problem z kolanem ale grałem przez 6lat w siatkówkę. 6. W zimę to przed kompem lub idę się bawić z pieskiem. Gdy jest cieplej idę na rower i do znajomych. 46 minut temu, Titania napisał: 1. Ile masz lat? 2. Czy potrafiłbyś funkcjonować bez telefonu? 3. Czy jesteś molem książkowym? 4. Lubisz fast-fody? 5. Ulubione imię żeńskie? 6. Kto jest dla Ciebie najważniejszy i dlaczego? 7. Kochasz swoje życie? 8. Co dobrego dziś zrobiłeś? 9. Jak wyobrażasz sobie siebie za 5lat? 10. Co nie osiągnąłeś do tej pory a powinieneś? 11. Jak masz na drugie imię? 12. Kim jest kobieta z avka? 13. Co głupiego ostatnio zrobiłeś? 14. Żełujesz pewnych rzeczy w życiu czy wyznajesz zasadę, żeby niczego nie żałować? 15. Ulubiona nutka? 16. Czym jest dla Ciebie miłość? 17. Najlepsze wspomnienie z ostatniego miesiąca? 18. Jak trafiłeś na naszą sieć? 19. Czy masz swój autorytet? Jaki? 20. Podobały się pytania? 1. Mam 17 lat. 2. Raczej nie 3. Nie 4. Tak *,* 5. Podoba mi się bardzo Ania i Zuzia. 6. Najważniejsza jest dla mnie moja przyjaciółka. Pomogła mi się zmienić i wyciągnęła mnie z pewnego "gów*a". Będę jej wdzięczny do końca życia za to. 7. Nie cierpię swojego życia,zwłaszcza ostatnio jak zaczęło mi się sypać. 8. Posprzątałem w domu żeby mama nie musiała 9. Widzę siebię za 5lat jak kończę studia jakieś dobre oraz dorabiam sobię aby utrzymywać siebie tak jak od 3lat. 10.Nie podniosłem się w nauce oraz nie powiedziałem pewnej osobie czegoś. 11. Nie mam drugiego imienia. 12. Nie wiem kim jest ten avek. Ustawiłem go z takiego powodu, że ma w tym samym miejscu ślad na masce co ja na twarzy blizny. 13. Uoo dużo rzeczy. Jak chcesz to pisz priv opowiem 14.Z jednej strony żałuję, a z drugiej ciesze się, że takie były. Ale bardziej wyznaje zasadę, że nie ma czego żałować. 15. Reto&Smolasty- Czemu nie 16. Czymś co łączy dwóch ludzi. Na pewno uczuciem i szczerością oraz dochowaniem tajemnic. Są takie rzeczy o których może wiedzieć tylko druga osoba w związku. 17. Te, że dostałem redaktora oraz pogodziłem się z kumplem. 18. Całe życie grałem pb i cod. No i pewnego dnia szukałem jakiegoś fajnego cod 201 i znalazłem wasz. I tak od półtora roku prawie jestem tu 19. Mój chrzestny którego straciłem 20. Podobały i to bardzo. Zborek and ScreamMyName 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Słuchasz rapu? Jak nie to jaki gatunek muzyczny? Co jest Twoją mocną stroną? Czy jesteś z siebie dumny? Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory? Wolałbyś odnieść porażkę czy nigdy nie spróbować? Rozwiń Jakich złych nawyków chciałbyś się pozbyć? Na co Twoim zdaniem szkoda czasU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 4 minuty temu, `ScreamMyName napisał: Słuchasz rapu? Jak nie to jaki gatunek muzyczny? Co jest Twoją mocną stroną? Czy jesteś z siebie dumny? Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory? Wolałbyś odnieść porażkę czy nigdy nie spróbować? Rozwiń Jakich złych nawyków chciałbyś się pozbyć? Na co Twoim zdaniem szkoda czasU? 1. Słucham rapu, disco polo i techno. 2. Mocną stroną jest to, że mam pamięć wzrokową. 3. Jestem. 4. Że nie można szybko się do ludzi przywiązywać. 5. Odnieść porażkę. Wole coś zrobić i to go żałować niż nie zrobić i zastanawiać się jakby to było. Czasem w niektórych rzeczach owszem lepiej nie próbować np narkotyki ale w większości warto spróbować. 6. Palenia papierosów 7. Hmm trudne pytanie.. Wydaje mi się czasem, że na granie.. W tym czasie można zrobić coś innego, a się siedzi i zabija czas grając. ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zborek Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Jaki masz kolor oczu? W której jesteś klasie? Masz dziewczynę? Jak nie masz to czemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 4 minuty temu, Zborek napisał: Jaki masz kolor oczu? W której jesteś klasie? Masz dziewczynę? Jak nie masz to czemu? 1. Piwne 2. 2 technikum hotelarz 3. Nie mam 4. Bo @M4A1 mieszka za daleko XDDD pozdrawiam cię kochana xD M4A1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz z 201 Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Czemu taki bot jak Ty odszedł od grona adminów z CoD 201 ? Jaki sport lubisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 2 minuty temu, Janusz z 201 napisał: Czemu taki bot jak Ty odszedł od grona adminów z CoD 201 ? Jaki sport lubisz ? 1. Muszę odpocząć trochę od cod ale wrócę spokojnie 2. Skoki narciarskie, piłka nożna,ręczna oraz siatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
@latka Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Czy funkcja redaktora nie przeszkadza Ci jednocześnie adminować na serwerze cod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 5 godzin temu, @latka napisał: Czy funkcja redaktora nie przeszkadza Ci jednocześnie adminować na serwerze cod ? Nie, nie przeszkadzała. Bardzo łatwo jest połączyć obie rzeczy. Najczęsciej grałem a na forum siedziałem na tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 1.skąd jestes?2.co lubisz jeść?3.jakie lubisz warzywa?4.ile już grasz w csa? 5.który rocznik?6.masz kogoś?7.twój ulubiony kolor?8.twoja ostatnia przeczytana książka?9.grasz w jakieś inny gry oprócz csa?10.próbowałaś kokainy ? 11.twój ulubiony film? 12.co teraz robisz? 13.palisz? 14.jaką wódkę lubisz? 15.masz samochód? jak tak to jaki? 16.chciałbyś mieć inna range na forum? 17.jaki sport lubisz? 18.grasz w inne gry? wymień je tutaj 19.pizza czy kebab? 20.twoja najwyższa ranga na forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 8 godzin temu, ElemenT napisał: 1.skąd jestes?2.co lubisz jeść?3.jakie lubisz warzywa?4.ile już grasz w csa? 5.który rocznik?6.masz kogoś?7.twój ulubiony kolor?8.twoja ostatnia przeczytana książka?9.grasz w jakieś inny gry oprócz csa?10.próbowałaś kokainy ? 11.twój ulubiony film? 12.co teraz robisz? 13.palisz? 14.jaką wódkę lubisz? 15.masz samochód? jak tak to jaki? 16.chciałbyś mieć inna range na forum? 17.jaki sport lubisz? 18.grasz w inne gry? wymień je tutaj 19.pizza czy kebab? 20.twoja najwyższa ranga na forum? 1. Mazowieckie koło siedlec 2. Naleśniki z serem i parówką *,* 3. Kapusta,marchewka,por. 4.Będzie 7 lat. 5.2000 6. Nie mam. 7.żółty 8. Dziady cz. III 9.Gram, gram 10.Nie. 11.Gwiezdne wojny *,* 12.Szykuje się, bo mam jechać na zakupu 13.Tak. 14.Stock 15.Nie mam jeszcze swojego 16.Chciałbym mieć jeszcze moderatora. 17.Siatkówka,nożna,skoki narciarskie 18.Gram w Margonem oraz oldmargonem, cs 1.6, far cry 1, czasami w Minecraft jak mi się nudzi xD no i VirtualMT2. 19. Kebab 20.Redaktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts