Shock Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Twój nick:Shock Nick gracza/admina: @KiMiSuN Opis sytuacji: Korzystam z przywilejów svip robiąc BH na na zabawie Stalowe pięści 11. ABH na zabawach takich jak (KD, HS, Wojna gangów) można robić max 15 sekund! IP/SID:- Data i czas zdarzenia:20 minut temu Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1801171557-jail_manyak_jail_v2.dem.zip 13.20 - Slay bez powodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiMiSuN Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Tak zgadzam się z tobą pomyliło mi się zdarza się mój błąd ,ale jak byś został dłużej dwie 3 minuty co widać na demku powiedziałem potem że duszka wezmę dla ciebie a ty wyszedłeś pisać skargę @Mysiak potwierdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Gdybyś Shock został jeszcze chwilę usłyszałbyś że KiMiSuN przyznał się do błędu i w pojedynku ze mną na ak chciał odpracować winy i dać ci duszka za wygraną w Poniedziałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Skarga jest poniekąd słuszna. @KiMiSuN posiadałeś admina przez długi okres, teraz strażnika i w dalszym ciągu nie wiesz, że 15 sekund ABH obowiązuje tylko na zabawach z bronią? (Killday, HS Day, Paintball, Cod mod day itp) Po prostu... Świetnie Dostajesz ode mnie pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne bez "wpisu do akt". Następne Twoje wykroczenie będzie karane srożej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts