DyLu Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Jak dla mnie ten oto zawodnik w szczycie formy grał tak, że nie dało się go porównać do nikogo innego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czapnik Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 On i pod koniec kariery był lepszy niż nie jeden topowy zawodnik. Szkoda, że to już koniec jego kariery Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Najlepszy piłkarz wszech czasów! Nie wiem czy ktoś oglądał niedawny mecz gwiazd, wciąż to ma! Dla mnie legenda futbolu na pierwszym miejscu. Cieszy mnie fakt, że miałem okazje poznać go w szczytowej formie i oglądać jego mecze na żywo. Prawdziwy majstersztyk! Koniec kariery to dobry ruch, bez żadnego owijania można powiedzieć, że zrobił swoje. Niesamowita postać! piesio DD2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`dEstRUktOr~ Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Na pewno jest jednym z wielu świetnych piłkarzy których można by wymienić, kiedyś futbol był inny niż jest teraz. Nie zapominajmy o takich legendach jak chociażby Luis Figo (tak, jestem fanem Realu Madryt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 1 minutę temu, Socjopata napisał: Na pewno jest jednym z wielu świetnych piłkarzy których można by wymienić, kiedyś futbol był inny niż jest teraz. Nie zapominajmy o takich legendach jak chociażby Luis Figo (tak, jestem fanem Realu Madryt) Również jestem fanem Realu Madryt! Oczywiście zgadzam się, piłkarzy wymienić można sporo tylko tu mowa o tym jednym konkretnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
`dEstRUktOr~ Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) 2 minuty temu, `ScreamMyName napisał: Również jestem fanem Realu Madryt! Oczywiście zgadzam się, piłkarzy wymienić można sporo tylko tu mowa o tym jednym konkretnym chciałem się odnieść do tego; "Jak dla mnie ten oto zawodnik w szczycie formy grał tak, że nie dało się go porównać do nikogo innego! " każdy jeden miał swój szczyt formy^^ Edited January 17, 2018 by Socjopata ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Coś się kończy, coś zaczyna. Żywa legenda będzie już tylko, albo aż legendą... To co zrobił dla piłki nie da się opisać, zapoczątkował erę, piękną tego pięknego sportu. Chciałbym, aby kiedyś poprowadził Barce, mam nadzieję, że kiedyś mu się to uda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SewQ Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Jestem od zawsze kibicem Realu ale to co robił ten człowiek sprawiło że jako mały chłopiec pokochałem futbol Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Umówmy się - dla niego piłka to była zabawa, relaks, on to robił z czystej frajdy a nie ze względu na zarobki, i dlatego miał tak wielką rzeszę fanów. Nie jeden z nas dzięki temu Panu pokochał piłkę, co on wyprawiał to głowa mała! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Takich magików jak on już nigdy nie będzie Neymar przy nim to chłopek do podawania bidonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary Mazur. Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Niestety już nie wróci.W głowie zostanie na pewno ta przepiękna przewrotka przeciwko Villarealowi.Niech mu się wiedzie! #legend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Niech mi ktoś powie, że "Messi > Ronaldo". Oboje byli/są na niewiarygodnym poziomie, ale to jednak ten drugi robił na boisku coś, coś spokojnie można nazwać magią. Pamiętam czasy w podstawówce, kiedy nie było jeszcze ery Messiego i Ronaldo. Wtedy każdy jarał się Ronaldinho, każdy chciał być, jak on Wielka szkoda i strata dla światowego futbolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Czemu nikt tu nie pisze o Dudku i jego słynnym dudek dance? xD PS: Także grał w realu madryt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mackox Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Skończyła się niestety pewna era na zawsze pozostanie legendą szkoda, ze tak krótko trwala jego współpraca z Messim na boisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Magik futbolu. Cieszmy się jeszcze parę lat tym co teraz mamy, bo nikt nie zdoła wskoczyć na taki poziom R10>LM10>CR7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Jeszcze kiedy Neymar grał w Santosie łudziłem się, że będzie to następca Ronaldinho ale z biegiem czasu no po prostu nie ma drugiego takiego jak on Link to comment Share on other sites More sharing options...
GzG / Sin* Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Jedna z lepszych kompilacji według mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Wielka legenda futbolu. Nie tylko był jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy, ale także czerpał niesamowitą frajdę z samej gry, której w dzisiejszych czasach na próżno szukać u innych zawodników topowej klasy. Im teraz bardziej zależy na kasie, niż na samej grze. Taki Neymar to nawet by w Polskiej Legii grał, gdyby mu tylko dobrze zapłacili, a klub to mógłby zmieniać co tydzień. Widać również jak się wzajemnie traktują piłkarze. Szkoda że Ronaldinho dał się za bardzo ponieść imprezom i stracił swoją pozycję. Ostatecznie i tak będzie zapamiętany już na zawsze dla znacznego grona fanów piłki nożnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stig Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Najlepszy piłkarz wszech czasów!!! Smutne jest jedno, że zmarnował sobie karierę :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts