Mysiak Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Twój nick z gry:Mysiak Twoje imię:Rafał Wiek:16,5 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):http://steamcommunity.com/profiles/76561198411268876 Link do Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Mysiak/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata chyba będzie Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):6/7 na spokojnie Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:2/3 lata nie licze XD Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: A i owszem Czy posiadasz sprawny mikrofon:Za 5 ziko ale jest Czy posiadasz mutacje: Mutejszyn jest W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Z polecenia kumpla Piszę podanie na proźbę 04(P00L) oraz za pozwoleniem Kub1nho no i dlatego że JB potrzebuje cały czas nadzoru Admina P00L 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 jestem za : -aktywny -ogarnięty -mikro -steam- -amxx ogólnie pozytywne wrażenie człowiek pozostawia, Mysiak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 (edited) Mysiak zmienny jak kobieta Oczywiście że na tak, mikrofon, mutacja, amxx i do tego był już tu adminem. Wracaj rudzielcu do nas Edited January 13, 2018 by PoProstuMichal Mysiak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wargi Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Kobieta zmienna jest. Nie ma z Toba problemow na serwerze, adminem byles dobrym. So why not, na tak. Czarnaa ^^ and Mysiak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Jestem na TAK, za czasu kiedy grałem nigdy nie sprawiał jakichkolwiek problemów. Zna regulamin i świetnie sobie radził na tej funkcji. Jest dojrzały jak na swój wiek i odpowiedzialny, można Mu dać kolejną szansę Mysiak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 No i co ja tu mogę napisać... Sam namawiałem Cię do powrotu, bo byłeś naprawdę dobrym adminem. Niepotrzebnie tylko napisałeś tą rezygnację. Mogłeś wziąć urlop na tydzień, dwa i odpocząć, jeśli tego potrzebowałeś. Podanie oczywiście przyjmuje. Napisz mi najlepiej na steamie hasło do admina. Po rangę zgłoś się w odpowiednim dziale. Mysiak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts