Jump to content

Recommended Posts

Chciałbym zaznaczyć że nie zbugowałem HE tylko dostałem go od gracza a że trzymałem kose w ręce to mi się pojawił i rzuciłem a że wolfu nim dostał to mnie odrazy zbanował. Wolfu jest adminem a zachowuje się ostatnio jak właściciel serwerowni.

Chce też zaznaczyć że to nie pierwszy niesłuszny ban od wolfa. Wnoszę o ukaranie ADMINA *Wolf*. 

Twój nick : HiTMaN.

Nick osoby której chcesz napisać skargę: *Wolf*

Powód: Bugowanie HE

Dowód:

Nick HiTMaN.
SteamID STEAM_1:0:1143636363
SteamCommunity ID 76561200247538454
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Bugowanie HE
Wykonano 13.01.2018 - 07:32:56
Wygasa 13 01 2018 - 08:02:56 (28 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez

*Wolf*

Edited by HiTMaN.
https://1shot2kill.pl/topic/18532-nies%C5%82uszny-ban-wolf/

1 godzinę temu, paruffka_gaming napisał:

Najpierw to znajdź dowody, które poświadczą o Twojej niewinności, a potem złóż skargę z prawidłowym wzorem, a nie jakimś wymyślonym.

To prawda większość graczy pisze skargi ale nie prawidłowo bez dowodów typu demko ss'y

Nie ma wzmianki o tym ze nie ma bugowania he i rzucania go przed czasem jest tylko wzmianka 

" 3.13 Zakaz używania perku flara oraz betonowe ciało więcej niż 1 raz na rundę. (ban 30min - 1dzień) "

Popraw skargę inaczej będzie zapewne odrzucona przez brak dowodów.

Edited by Hakar

Powiem tak wszedłem na serwer i w drugiej rundzie rzuciłeś HE 1:55 a w kolejnej rundzie zrobiłeś to samo czyli zbugowałeś HE. A i po SŁUSZNYM banie nie musisz wbijać i wyzywać mnie od " kurw, suk ktore ssa paly" wiec za to wyzywanie tez dostales bana. 

Wracając do tego pierwszego. A demko gdzie? Tak jesteś przekonany, że był to nie słuszny ban a nawet demka nie dasz. 

Na serwerze jest blokada rzucania He przed 10s od rozpoczecia rundy ale mozna to zbugowac i tak tez zrobiles.

Edited by JANUSZ po piwie

Niesłuszna skarga,brak dowodów oraz bez wzoru skargi i dodatkowo Tugeza rozwiał wszelkie wątpliwości no i oczywiście Warn za wstawienie skargi bez jakich kolwiek dowodów  . Pozdrawiam

Edited by DeXoNe
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...