Jump to content

Recommended Posts

Witam
Na wstępie chce pozdrowić całą ekipe, do rzeczy proponuje wstawić serwer typu Hide And Sick - HNS jest to mod uczączy szybkiego przemieszczania się po mapie dokładnie ganiany, (nie chowany*)
Pluginy sewerowe mamy (serwerem by się opiekował i wszystko by wgrał brat ponieważ miał juz 3 serwery tego typu dwa stały ponad pół tora roku i stała ilość graczy to była 10 co najmniej). Co druga osoba mnie zna i chętnie by dołączyła. Na dodatek  od nas tylko wczoraj przez moment zachęciłem 10 gamerów. Każdemu się podobało. Mod posiada wiele map, możliwość wgrania exp, co by było raczej słabe, na owym serwerze poruszamy się z 10aa lub 100aa (airaccelerate) zależnie od poziomu graczy. Nie ma żadnych super skilów, są tylko granaty i kosa. Zasady są jasne w CT gonisz za TT ,nie biegasz po mapie - Fj free jump=ban, CT ktory goni nie może sobie pozwalać na tzw. DMG- skok z utratą hp (powyżej 10)  jeżeli TT nie zrobił tak. Hns jest pełen zabawnych trol trików przez co się uczymy tricków takich jak :

• LongJump - Długi skok prosty z kucnięciem pod koniec
  • HighJump - Skok z granicą poziomu podstawy 224+
  • WeirdJump - Skok z gory na podstawe i ponowny skok z strefą
  • CountJump - Skok rozpędzany duckiem
  • Double CountJump - Podwójny duck
  • Multi CountJump - Wiele ducków..
  • Drop CountJump
  • BhopJump - Naskok z bhopa z strefami
  • Drop BhopJump - Skok z wyskokości z ponownym skokiem
  • Standup BhopJump - Standup jest to wybijanie klawiszy i wyższe dalsze skoki. Ctrl + Spacja
  • Drop Standup BhopJump - Skok z wyskokości
  • LadderJump - Skok z drabiny
  • LadderBhop - Bhop po skoku z drabiny
    W tym modzie liczą się statystyki skoków bazujące na JOF, Distance, Jumpoff, Pre, Strefes, Sync, Gain
    Są to zależne o naszego skoku np: Na Gain 60 skoczysz więcej niż na gain 10 (gain zależy od szerokości i płynności stref). Zależną od naszego skoku jest na przykład próg pre- prędkość wyskoku, jak i to czy robimy szczerokie strefy czy raczej machamy na tzw. przypał. Zależną od 100aa jest też czy wciśniemy ctrl na końcu skoku czy też 10 aa gdzie musimy uważać żeby nie spalić jumpa !

Jest opartych wiele cheatów o to jak MaR!ka czy stref hax. Bardzo proste do wykrycia.
    A tu małe przedstawienie tego czego można się spodziewać po moim ulubionym modzie.

Tu z kolei małe skrócenie moda
    https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=783389

Pragnął bym dodać że opłata serwera inne tego typu rzecz nie są większym problemem.

Pozdrawiam $uper$eriaKa

https://1shot2kill.pl/topic/18350-nowy-serwer-hide-and-seek-hns/

Jeżeli tylko @Krystek zgodzi się na prowadzenie serwera przez Ciebie na naszej sieci (w co trochę wątpię), a do tego będziesz skłonny opłacać serwer oraz reklamę, tak aby nie stał cały czas pusty, tylko jakoś funkcjonował, to czemu nie? Jestem na tak.

Sam osobiście nie grałbym na tego typu serwerze (osobiście nienawidzę tego moda), ale wiem że znalazło by się na pewno sporo osób chętnych, żeby tam poskakać. W przeszłości widywałem już serwery typu HNS, które praktycznie non stop były pełne.

Czasy HNSów przepadły.

Raz zaszła taka ciekawa sytuacja, zaglądając z ciekawości na CSSetti co by zobaczyć jakie serwery teraz w modzie - ujrzałem serwer HNS, zaśmiałem się troche w duchu I połączyłem się z serwerem I co? Mimo, wysokiego pozycjonowania, to ludzi było bardzo niewielu, co więcej nie byli to "pro gracze" tylko normalne osoby, które zaznajamiały się dopiero z CSem I zazwyczaj po paru rundach wychodziły bo miały dość czekania na koniec rundy.

IMO: ta koncepcja to marzenie ściętej głowy, no ale powodzenia 8).

Na forum mamy kilku graczy tego moda, więc nie musieliby latać w pogoni za serwerem tylko będą mieli na miejscu.

Ja Cię nie kojarze z forum ani z aktywności na nim więc to kiepsko. Ogółem powinieneś pisać do Krystka w sprawie serwera bo on nie przyjmie kogoś kogo nie zna i nie ufa tej osobie (nie wiem jak to tam jest między wami, ale strzelam), także lepiej napisać wpierw do niego niż wyskakiwać jak dzik z lasu.

Nie wiem czy takie serwery mają teraz przyszłość, nie grywam w GO także cóż... Jeżeli Krystek się zgodzi bynajmniej na jakiś okres próbny to nie mam nic przeciwko.

Powodzenia.

3 minuty temu, Mixtaz napisał:

Czasy HNSów przepadły.

Raz zaszła taka ciekawa sytuacja, zaglądając z ciekawości na CSSetti co by zobaczyć jakie serwery teraz w modzie - ujrzałem serwer HNS, zaśmiałem się troche w duchu I połączyłem się z serwerem I co? Mimo, wysokiego pozycjonowania, to ludzi było bardzo niewielu, co więcej nie byli to "pro gracze" tylko normalne osoby, które zaznajamiały się dopiero z CSem I zazwyczaj po paru rundach wychodziły bo miały dość czekania na koniec rundy.

IMO: ta koncepcja to marzenie ściętej głowy, no ale powodzenia 8).

Wcale nie, HNS'ów w dzisiejszych czasach brakuje, a graczy jest sporo chcących grać. Znajomy postawił miesiąc temu HNS'a i bez reklamy 24/7 ktoś gra ;)

• 4 months later...
Propozycja została odrzucona!

Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...