Jump to content

Problem CS:GO - Rozłączono przez VAC: nie możesz grać na zabezpieczonych serwerach

Go to solution Solved by Mateoo,

Recommended Posts

Witam.

Od paru miesięcy co chwilę gdy gram turnieje na mapach typu: de_mirage, de_dust2 i de_cache wyskakuje mi ten błąd. Stosowałem metod na wsparciu steam, ale żadne nie pomogło. Może wy wiecie jak to naprawić?

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837&l=polish

http://iv.pl/images/60317530626532163800.png

Edited by DebasJan

Łatwa sprawa a mianowicie: 
1. Zrób spójność plików gry
2. Wchodzisz w właściwości gry tam masz cos takiego jak " Opcja Uruchamiania Gry". Wpisujesz tam " -insecure " zatwierdzasz i potem usuwasz to 

PS. Odpalasz gierke dopiero jak zrobisz to co ci napisałem 

21 minut temu, Archi_zEUS napisał:

1. Reinstalacja gry

Spytasz dlaczego? A to dlatego ,iż jest dużo syfu ,plików zbędnych i konfiguracji .

2. Po reinstalacji gry CCleaner do akcji.

3. Teraz zainstaluj grę od nowa.

4. Zrób spójność plików

5. -"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair (tu podajesz ścieżke gdzie masz steam )

6. Na 100% zniknie ten problem z VAC errorem

PS : Jeśli używasz SkinChangera usuń go i vac error ci nie przeszkodzi;)

To nic nie da , to jest zwykły bląd cfg :D po jakims czasie bedzie miał to samo 

Masz jakiś program który działa w tle, i to najprawdopodobniej jego wina, że cię rozłącza. Pozamykaj w menadżerze zadań wszystko co jest niepotrzebne i powiedz czy działa

No to masz jakiegoś wirusa, który sobie działa w tle, a go nie widać. Ściągnij sobie jakiegoś antywirusa i puść skan tylko najlepiej takiego, żeby była pełna wersja, aby problem od razu usunąć. Jak chcesz dostałem od morele.net antywirusa za free na 2 miesiące, aby go ściągnąć kliknij w to Antywirus. Jest to link do bezpośredniego pobrania

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...