Jump to content

Recommended Posts

Nick: ZŁY.AKA.DeXoNe
Imię:Dawid
Znajomość AMX (1-10):9/10
Sprawny i działający mikrofon:Tak
Link do swojego GameTracker'a:
https://www.gametracker.com/player/ZŁY.AKA.DeXoNe/147.135.197.50:27015/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chiałbym otrzymac Admina ponieważ nie zawsze sa admini na serwerze choć Wolf gra czesto nie zawsze jest . Spedzam na serwerze naprawde duzo czasu w zaleznoci od zmian w pracy niestety . Znam amx bardzo dobrze posiadalem sowije sieci serwerow i Admina na wielu serwerach 
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Mam ale nie pamietam hasla do steama  obecnie gram bez 
Staż w Counter-Strike 1.6: heh moze wydaac sie to smieszna ale z 8/9 lat 
Czy posiadałeś już admina?: Tak oczywiście  posiadalem swoja siec serwerow Cs-puchatek Siec upadla po tym jak kazdy z nas poszedl w inna strone poza tym CsOne,skillownia,cs-max i wiele innych wymienilem te na ktorych grywalem dlugi czas na Csone nadal posiadam admina na serwerach od 2-11 gomod;]
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Na serwer trafiłem po przez Find Serwer

Myslę,ze jestem lubianym i ogarnietym graczem mam swoj wiek ktory swiadczy o kulturze osobistej jak i doswiadczeniu w roli Administratora serwera . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam DexoNe

Edited by DeXoNe
https://1shot2kill.pl/topic/18258-podanie-na-admina-z%C5%82yakadexone/

Witam! 

Myślę, że podanie naprawdę dobrze napisane, jedno z lepszych jakie widziałem. Na serwerze widzę go często, pare razy na dzień się zdarza.

Można z nim pogadać jak i się pośmiać co jest sporą zaletą, a nie admin któremu coś w żartach powiesz a ten da ci bana bo jest poważny. Na serwerze gra od dawna nie pamiętam dokładnie odkąd ale jak ja zacząłem grać on już raczej był więc regulamin zna. Zgłasza na u@ łamanie regulaminu, a nie na say jak niektórzy. Sam wiek mówi, że jest odpowiedzialny i na pewno poradzi sobie z rolą admina.

Jestem oczywiście na TAK. 

Pozdrawiam. ???

Powiem Tak!

Aktywność na forum! 

Steam! Wiesz jak nie pamiętasz hasła to go nie masz :P 

Nie znajomość reg. forum!

Mimo tych przeciwności zaufam @JANUSZ po piwie!

Masz moje tak pod warunkiem, że jeszcze dziś nadrobisz forum i poprosisz mody o ukrycie odpowiedzi @up

Nie zapomnij o regulaminie forum! ;) 

Edited by Freezy!

W miarę ogarnięty gracz

Można z nim pogadać nie stwarza żadnych problemów 

Myślę że powinien dostać admina chociaż na próbe ze względu że zawsze przyda sie dodatkowa prara rąk do pomocy  bo oczywiście "Wolf nie ogarnie wszystkiego sam "

Duży + ze względu na wiek 

Osobiście jestem na tak 

Pozdrawiam :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...