71.^ Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 [DOWNLOAD NA SAMYM DOLE] W!tam! Ostatnio robiłem u Was gazetkę od strony graficznej, więc trochę zmieniam tematykę - bo się tak czepiłem tego działu grafiki i nie puszczam, nie wiem po co się ograniczać . Wrzucam tutaj swój temat ze swoimi ustawieniami CS 1.6 oraz CS:GO - kilka takich temacików zapewne na innych forach również idzie znaleźć, jednak staram się kilka rzeczy zmienić (znaczy kilka... głównie wstęp) aby pasowały do danego forum. Tak więc udostępniam paczkę w której są: - configami na mody na których gram, - modelami do gry, - modelami do trenowania, - opcje uruchamiania steam, - ściąga do bindów, + dodatkowo w ramach "gratisu", kilka pierdół ale zawsze. ZAWARTOŚĆ PACZKI: - CONFIGI: » config.cfg - mój standardowy config na którym gram w cs'a. Ustawienia na jakich gram: mouse DPI - 800 | sensitivity "2.4" , zoom 1.2 resolution "1024x768" crosshair - large, light blue » echo.cfg - lista wszystkich configów (jeżeli ktoś wrzuci całość do folderu z cs), wyświetlana w konsoli przez komendę: "ECHO" echo "Możliwe configi do wczytania to:" » esl.cfg - ustawienia do grania ESL, kiedyś żyła platforma 1vs1 aim czy 1vs1 awp na ESLu i same ustawienia były wymagane, obecnie jest On z sentymentu. Wymagane Ustawienia CFG'u na ESL'a. » admin.cfg - ustawienia, a raczej bindy ułatwiające prace adminom - są tam: szybkie wykonywanie zdjęcia z IP/STATUS szybkie nagrywanie i pauzowanie demek szybkie logowanie do RCONA bind na amxmenu informacja na say w kolorze pomarańczowym (nie korzystam z srania na ekranie, więc ino jeden bind) » poke.cfg - config z podstaowymi bindami na POKEMODA coś czego żaden trener pokemon się nie powstydzi » dr.cfg - config z podstawowymi ustawieniami oraz bindami na DEATHRUN/SPEDRUN bind "MOUSE4" "fps_max 101" bind "MOUSE5" "fps_max 1100" - MODELE: » Modele HLTV - standardowe modele broni, bez animacji. » Modele 1.6 by Mason - standardowe modele do gry CS 1.6 » Modele ESL - TT czerwone, CT niebieskie bluzy. » Model AWP z celownikiem - do trenowania np. fastzoomów. » Model AWP bez celownika - do zwykłej gry. » Moje bronie których używam (AK/FLESH/HE/SMOKE/KNIFE), prezentują się tak: - OPCJE URUCHAMIANIA STEAM: » -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd - GRAFIKA ŚCIĄGAWKA DO BINDOWANIA GUZIKÓW. - CS:GO - AUDIO oraz CS:GO - VIDEO.- Nutki przy których lubię grać w CS - wrzuciłem ino 15 aby nie robić syfu, ale też aby było ciekawiej, » (większość mojej gry to no-sound lub cicha muzyka i lekkie tupanie w CS) - MOJA SPECYFIKACJA. » (dokładniej w samej paczce) + KILKA DODATKÓW . Pobierz: https://nofile.io/f/qYcJZdsAVex/PACZKACONFIG.rar Annon and monteravy 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/18245-pe%C5%82ne-ustawienia-cs-by-71-2k17-18/ Share on other sites More sharing options...
Patryk. Posted January 27 Share Posted January 27 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/18245-pe%C5%82ne-ustawienia-cs-by-71-2k17-18/#findComment-9238820 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts