JacoooB Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 (edited) Nick: Paf Paf | NEQU Czas: na demku. godzina okolo 13:44. Powód: Faworyzacja gracza. Gracz MisieQ zapytał kulturalnie na mikrofnie: chce ktos golden m4? Dostał wulgarną odpowiedź od gracza o nicku Dzuman "Zamknij mordę", po czym MisieQ odpowiedział "O ty kurwa". Sytuacja skończyła się banem dla MisieQ, ale Dzuman został faworyzowany przez Admina NEQU i nie zostały wyciągniętę żadne konsekwencje. Po raz kolejny mam dowód, iż admin faworyzuje graczy. Dowody (ss/demo):http://d1.hltv.org.pl/srv39703/HLTV-1801061333-cs_assault_upc.dem.zip Edited January 6, 2018 by JacoooB CzteryDwaZero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzteryDwaZero Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Dodam ze dostalem bana na 1h i wyczekiwalem patrzac na bansa kiedy Dzuman dostanie Bana aaa nic nie dostal. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Nie widziałem nicków, Ciebie rozpoznałem po głosie. Druga rzecz, nie powiedziałeś "ty kurwa" tylko "ty kurwo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Co to jest za nazwa tematu(skargi) tak ogółem? Co tutaj było faworyzacja? Byłam przy tej sytuacji i nie wiem,czy ja źle uslyszalam,ale ja też zrozumialam,że Misieq powiedział "ty kurwo". Teraz nagle leci jedną skarga za drugą na NeQa,bo chcecie go udupic,a on odwala kawał dobrej roboty. Pomijam fakt,że Wasze komentarze podczas bana odnosnie admina,ktory zareagował były żenujące i nie powinny mieć miejsca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzteryDwaZero Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Gdzie jakiekolwiek upomnienie? Ban dla tego drugiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacoooB Posted January 6, 2018 Author Report Share Posted January 6, 2018 (edited) 8 minut temu, ♛ NEQU ♛ napisał: Nie widziałem nicków, Ciebie rozpoznałem po głosie. Druga rzecz, nie powiedziałeś "ty kurwa" tylko "ty kurwo". 3 minuty temu, Wredzioszek napisał: Co to jest za nazwa tematu(skargi) tak ogółem? Co tutaj było faworyzacja? Byłam przy tej sytuacji i nie wiem,czy ja źle uslyszalam,ale ja też zrozumialam,że Misieq powiedział "ty kurwo". Teraz nagle leci jedną skarga za drugą na NeQa,bo chcecie go udupic,a on odwala kawał dobrej roboty. Pomijam fakt,że Wasze komentarze podczas bana odnosnie admina,ktory zareagował były żenujące i nie powinny mieć miejsca. MisieQ miał prawo sie bronic , uzylo wulgaryzmu, ale przeciez teraz wychodzi na to ze słowa "zamknij morde" sa okej, nie ma sprawy wchodze na serwer i juz bede mowil do ciebie NeQu zamknij morde i tak samo nie masz mnie prawa zbanowac. Podobna byla sytaucja Ze Steelem, koles obrazal Steela i steel tez obrazil go, ale wtedy tylko jedna osoba dostala bana, anie steel broniacy sie, dalej nie fawora? Mam demko z sytuacja ze steelem. Edited January 6, 2018 by JacoooB Toniejaxd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Więc je wrzuć, ja niczego takiego nie pamiętam. Kubanczyq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 4 godziny temu, CzteryDwaZero napisał: Gdzie jakiekolwiek upomnienie? Admin nie musi upominać... Chyba jesteście dorośli w tym stopniu żeby się zachamować z chamskimi tekstami... A jak nie to widzicie co się dzieje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzteryDwaZero Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 50 minut temu, Dom3n™ napisał: Admin nie musi upominać... Chyba jesteście dorośli w tym stopniu żeby się zachamować z chamskimi tekstami... A jak nie to widzicie co się dzieje... Nie masz gdzie nabijac postow Virus? GustaWSpartA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 7 minut temu, CzteryDwaZero napisał: Nie masz gdzie nabijac postow Virus? Odpowiadam w dziale mojego serwera pzdr xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Obaj macie skończyć ten głupi spam, póki mam dobry humor. @CzteryDwaZero@Dom3n™. Temat zamykam, czekać na odpowiedź opiekuna.@X3R3V1 Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Na demku niestety nie słyszę graczy mówiących przez mikrofon. W takiej sytuacji oboje powinni dostać bana albo nikt. Nie rozumiem twojego zachowania NeQu. Wystarczyło się zapytać kto drugi się wyzywał... Dzuman ma dostać bana również na godzinę za tą sytuację, a Ty NeQu otrzymujesz ostatnie upomnienie słowne. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts