AntrzejMetinczyk Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Witam mam problem, ponieważ kupiłem cs 1.6 na steamie i do tej pory grałem bez Steama (Serwer Only AWP Nick: AntrzejMetinczyk i chciałbym się spytać, jeśli będę grać na steamie to usunie mi VIP'a czy raczej nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujas_ Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Nie usunie Ci VIPA. Wchodzisz na steamie na serwer na swoim nicku i grasz AntrzejMetinczyk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 7 minut temu, AntrzejMetinczyk napisał: Witam mam problem, ponieważ kupiłem cs 1.6 na steamie i do tej pory grałem bez Steama (Serwer Only AWP Nick: AntrzejMetinczyk i chciałbym się spytać, jeśli będę grać na steamie to usunie mi VIP'a czy raczej nie ? Usługi dodawane są na nick, przejście na steam nie będzie stanowić żadnego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts