Duszek Kasper Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 (edited) Kolejną osobą w naszym Q&A jest @AlicjAzKrainyKokainy. Zapraszam do pytań dotyczących tej osoby. Przed pytaniami proszę zapoznać się z tematem: Edited August 14, 2018 by Titania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Jak masz na imię? Ile masz lat? Chodzisz na siłownię?Co tam na siłowni ćwiczysz? Uprawiasz jakiś sport? Masz jakiś pseudonim? Dlaczego nie mogę odtworzyć od Ciebie snapa? Ile masz wzrostu? Jakie filmy lubisz? Jakiej muzyki słuchasz? Rozmiar buta? Uczysz się?Na jakim kierunku? Masz jakieś plany na przyszłość? Twój ulubiony kolor? Masz jakieś zwierzę? Kiedy wracasz do Polski? Masz jakieś hobby? Jak spędzasz wolny czas? Co Cię tu trzyma?(Na sieci) Kogo darzysz największym zaufaniem?(z sieci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Idziemy na kawę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Na jakim serwerze głównie grasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlicjAzKrainyKokainy Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 22 godziny temu, °SzamaN° napisał: Jak masz na imię? Ile masz lat? Chodzisz na siłownię?Co tam na siłowni ćwiczysz? Uprawiasz jakiś sport? Masz jakiś pseudonim? Dlaczego nie mogę odtworzyć od Ciebie snapa? Ile masz wzrostu? Jakie filmy lubisz? Jakiej muzyki słuchasz? Rozmiar buta? Uczysz się?Na jakim kierunku? Masz jakieś plany na przyszłość? Twój ulubiony kolor? Masz jakieś zwierzę? Kiedy wracasz do Polski? Masz jakieś hobby? Jak spędzasz wolny czas? Co Cię tu trzyma?(Na sieci) Kogo darzysz największym zaufaniem?(z sieci) 1. No pewnie Alicja, nie wiem nie pamiętam 2. 40+ 3. Jeszcze nie chodzę, ale mam taki zamiar bo lenistwo robi swoje 4. Ćwiczyłam KickBoxing, trochę tańczyłam przez 6 lat próbowałam wszystkiego po trochu 5. A no mam Alutka 6. nie wiem XDDD 7.1.60 :v 8.Wszystkie prócz horrorów.. 9.Głównie HardStyle'u, ale też wszystkiego po trochu 10. 37,5 XD 11. Uczę się jeszcze w Collage'u dalej nie wiem 12.Mam na 100% będę motocyklistką hahah 13.Niebieski 14.Miałam. 15. nie wiem 16. Motocykle, granie na instrumentach, sztuki walki 17. No od pewnego czasu na TeamSpeak'u 18. Fajna atmosfera 19. czasem ciekawość, to pierwszy stopień do piekła XD 10 godzin temu, Kub1nho ツ napisał: Idziemy na kawę? Jak przylecisz do Anglii to spoko hahaha ;D 9 godzin temu, Misiaa napisał: Na jakim serwerze głównie grasz? Only dd2, only dd2 #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`NN. Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Jak trafiłaś na sieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlicjAzKrainyKokainy Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 1 minutę temu, Nienormalnie Nienormalna napisał: Jak trafiłaś na sieć? Ponad rok temu przypadkiem znalazłam only dd2, po 2 miesiącach zarejestrowałam się na forum i tak sobie tu siedzę haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 1.skąd jestes? 2.co lubisz jeść? 3.jakie lubisz warzywa? 4.ile już grasz w csa? 5.który rocznik? 6.masz chłopaka? 7.twój ulubiony kolor? 8.twoja ostatnia przeczytana ksiązka? 9.grasz w jakieś inny gry oprócz csa? 10.próbowałaś kokainy ? 11.twój ulubiony film? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlicjAzKrainyKokainy Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 20 godzin temu, ElemenT napisał: 1.skąd jestes? 2.co lubisz jeść? 3.jakie lubisz warzywa? 4.ile już grasz w csa? 5.który rocznik? 6.masz chłopaka? 7.twój ulubiony kolor? 8.twoja ostatnia przeczytana ksiązka? 9.grasz w jakieś inny gry oprócz csa? 10.próbowałaś kokainy ? 11.twój ulubiony film? 1. Okolice Płocka 2. Kebaby XD 3.wszystkie ;p 4. około 5 lat ale z przerwami 5. +40 XD 6. NIET 7. Niebieski 8. Nie czytam książek 9. Pewnie, że tak dużo innych 10. nie XD 11. 3 Metry Nad Niebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paksiu Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 1.Jakiej muzyki słuchasz? 2.Szukasz męża? 3.Gdzie lubisz chodzić? 4.Co lubisz robić w wolnych chwilach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlicjAzKrainyKokainy Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 W dniu 4.01.2018 o 20:36, Paksiu napisał: 1.Jakiej muzyki słuchasz? 2.Szukasz męża? 3.Gdzie lubisz chodzić? 4.Co lubisz robić w wolnych chwilach? 1.HardStyle 2. hahahah niee ;D 3.eeeem do salonów motocyklowych, MotoShow, na zakupy.. ;D 4. Zależy od dnia Paksiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Wolisz filmy czy seriale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlicjAzKrainyKokainy Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 5 godzin temu, Misiaa napisał: Wolisz filmy czy seriale? i to i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiano! Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Grasz w LOL'a ? Grasz w coś jeszcze oprócz cs ? Lecimy do kina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts