Popular Post Krystek Posted December 31, 2017 Popular Post Report Share Posted December 31, 2017 Witajcie, Wraz z kończącym się rokiem 2017 należy podsumować najważniejsze aspekty z życia sieci. Oczywiście nie będę jakoś bardzo tego uszczególniał, bo to esej na pracę magisterską by powstał. Także może czas zacząć od forum. W tym roku zarejestrowało się na naszej stronie dokładnie 6675 osób! Dodatkowo w tym roku zostało napisane blisko 90 tysięcy postów! Dokładniejsze statystyki sieci ukazuje google: Jak widać forum ma coraz lepsze statystyki co ukazuje, że nasza sieć stale i systematycznie się rozwija! Czas przejść do serwerów, bez których nie byłoby sieci. Wiele osób jest z nami już ponad rok i wie jak wiele modernizacji i zmian przeszły serwery aby zapewnić jak najlepszy komfort gry. Oprócz tego stale są rozbudowywane modyfikacje z autorskimi pomysłami niedostępnymi nigdzie indziej. Czas na liczby naszych serwerów! DD2 - 3 najlepszy serwer w Polsce, 3 najlepszy dd2 w Polsce.DD2 #2 - najlepszy serwer w Polsce, najlepszy dd2 w Polsce. FFA - najlepszy serwer FFA w Polsce.GO:MOD #1 - 4 najlepszy go:mod w Polsce.GO:MOD #2 - 3 najlepszy go:mod w Polsce.COD 201 - 2 najlepszy cod mod w Polsce. COD 401 - najlepszy cod mod w Polsce.COD 501 - 3/4 najlepszy cod mod w Polsce. JAILBREAK - 3 najlepszy jail w Polsce.BASEBUILDER - najlepszy BB w Polsce. ZOMBIE - najlepszy ZM w Polsce. AWP - najlepszy AWP w Polsce. AIM - najlepszy AIM w Polsce. CS:GO DD2 - 3 najlepszy DD2 w Polsce CS:GO MIRAGE - najlepszy Mirage w Polsce, 4 serwer w Polsce ogółem. CS:GO 5 MAPS - 5 najlepszy serwer wśród 3/4/5/6 mapsów. To nie wszystko! Od niedawna na sieci kończy się robić Arena 1vs1 oraz za niedługo zawita całkiem autorski i unikalny serwer PB! Mało? Jeśli macie sugestię i ciekawe pomysły to chętnie możecie przedstawić a my postaramy się spełnić oczekiwania. Z tej strony chciałbym podziękować wszystkim osobom biorącym czynnie udział w sieci i dokładających starań aby osiągać takie rezultaty, gdyż to nie tylko moja zasługa. Życzmy sobie wzajemnie jeszcze lepszych rezultatów, mimo iż o te może być trudno, bo wyżej niż TOP wejść się nie da. A na koniec chciałbym każdemu złożyć najserdeczniejsze życzenia noworoczne. Niech nowy rok obfituje u was w ogrom uśmiechu i radości, niech wszystkie plany z nim pokładane się zrealizują a marzenia spełniają. Niech Was los nigdy nie zostawi w potrzebie! Szczęśliwego nowego 2018 roku i nawzajem życzy Administracja 1shot2kill.plP.S. Oby nie było 1szampan2zgons.pl YABADABADOOO , Wredzioszek , MAMA and 26 others 16 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blladeerek Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 (edited) Jeśli chodzi o only dd2 i ffa to nie ma zaskoczenia, ale zszokowała mnie pozycja go modów. Miałem nadzieje że jeden z nich bedzie TOP1. Edited December 31, 2017 by Blladeerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola. Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej za życzenia dziękuję i również życzę aby Nowy Rok był jeszcze lepszy niz 2017, pełny sukcesów i spełnionych marzeń Ps. Bedzie 1zgon2szampans.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Z mila checia zobaczyl bym serwer DM 1.6 i z tego co wiem wiele osob powiela me zdanie MAMA , nikt_ważny. and bezimienny. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 No cóż jest to dobry progres, ale też motywacja do cięższej- przede wszystkim pracy na serwerach jak i na samym chociażby forum. Dobra robota Panowie / Panie Szczęśliwego, nowego roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 31, 2017 Author Report Share Posted December 31, 2017 6 minut temu, DyLu napisał: Z mila checia zobaczyl bym serwer DM 1.6 i z tego co wiem wiele osob powiela me zdanie Mam na kompie swój stary DM (mój pierwszy serwer jaki stworzyłem). Pomyślę jak budżet sieci by go utrzymał, gdyż to jest mod typowo spisany na straty. futuba , YABADABADOOO , NEEQU and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekkonrad Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Dołączyłem niedawno, jednak bardzo szybko da się zauważyć staranne podejście do wszelkich spraw ze strony administracji. Gratuluję podejścia i oby nowy rok był bardziej owocny dla 1shot2kill. Wszystkiego dobrego w 2018 i nie pijcie za dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Pb?... To ciekawe. @Mixtaz a ty pisałeś propozycje Ghost'moda? Spoiler... Możliwe, że w 2018 zawita nawet 2 serwery Wzajemnie. Życzę pomyślnego 2018 roku dla tej sieci. Niech moc będzie z wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Pb będzie *,* ja tam będę grać!! A może bf2? Też fajny serwer Wzajemnie. Aby sieć się rozwijała jak najlepiej ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Też życzę wszystkim udanego roku 2018. Niech będzie tak samo szczęśliwy jak ten dla tej sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 dosiego roku dd2#2 top 1 w pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 1 godzinę temu, Krystek napisał: Mam na kompie swój stary DM (mój pierwszy serwer jaki stworzyłem). Pomyślę jak budżet sieci by go utrzymał, gdyż to jest mod typowo spisany na straty. Dokładnie, aczkolwiek tak jak widzę to dużo osób właśnie mówiło że tylko DM brakuje do pełnej kompletności i zajebistości sieci. Ogólnie Kozak wyniki pełna motywacja żeby były jeszcze lepsze. Życzę wszystkim razem i z osobna Szampańskiej zabawy wszystkiego dobrego w nowym roku oraz żeby zakrapiana impreza nie narobiła wam kłopotów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixtaz Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 (edited) 51 minut temu, Freezy! napisał: Pb?... To ciekawe. @Mixtaz a ty pisałeś propozycje Ghost'moda? Spoiler... Możliwe, że w 2018 zawita nawet 2 serwery Wzajemnie. Życzę pomyślnego 2018 roku dla tej sieci. Niech moc będzie z wami Cóż, można mieć pewność, że jeżeli coś takiego by powstało to na pewno byłoby Top 1, bo nie można by było znaleźć dla tej modyfikacji konkurencji :P. Póki co, to jestem jeszcze w closed becie, ale pracuje jak za dwóch więc wszystko jest możliwe. Zapomniałbym, życzę owocnego Roku 2018 oraz aby Wasze wszelkie ambicje się spełniły, sukces można łatwo osiągnąć, ale jeszcze łatwiej jest go stracić. Edited December 31, 2017 by Mixtaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Bardzo dobre wyniki. Chyba wszyscy jesteśmy z nich zadowoleni. Dziękuję bardzo za życzenia. Wszystkim życzę dużo zdrowia, szczęścia, aby Nowy Rok był jeszcze lepszy od tego roku. Mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej ludzi na forum. Cieszę się, że mogę być częścią tej sieci. Jeszcze raz dużo zdrowia i aby wszystkim grało się jak najlepiej na naszych serwerach Pozdrawiam maniekkonrad and The Lion King. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Nie no ja z 201 idę na pierwsze, jakiś 401 nie może być przede mną XD I też chciałbym Wam życzyć spełnienia marzeń w tym nowym roku jak i postanowień I żeby ten rok był lepszy od 2017 I oczywiście żeby sieć dalej szła ku górze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola. Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 2 godziny temu, PrOo | SerQQQ.!!! napisał: Pb będzie *,* ja tam będę grać!! A może bf2? Też fajny serwer Wzajemnie. Aby sieć się rozwijała jak najlepiej ! Mialam pisac o bf2 wlasnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 31, 2017 Author Report Share Posted December 31, 2017 2 godziny temu, PrOo | SerQQQ.!!! napisał: Pb będzie *,* ja tam będę grać!! A może bf2? Też fajny serwer Wzajemnie. Aby sieć się rozwijała jak najlepiej ! 34 minuty temu, ola :> napisał: Mialam pisac o bf2 wlasnie BF4 posiadam na komputerze, propozycja całkiem realna tylko nie wiem czy przed czy po sesji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[WSRH]Cyranek Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Szczęśliwego 2018 roku Oby tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 1 hour ago, Thomas said: Nie no ja z 201 idę na pierwsze, jakiś 401 nie może być przede mną XD I też chciałbym Wam życzyć spełnienia marzeń w tym nowym roku jak i postanowień I żeby ten rok był lepszy od 2017 I oczywiście żeby sieć dalej szła ku górze Jakiś? Byłem tam adminem, jak możesz obrażać ten serwer skoro o tym wiesz? Nie pisz do mnie więcej. PB na sieci? Chyba pora wracać. 38 minutes ago, Krystek said: BF4 posiadam na komputerze Administracja musi wkładać więcej miłości w to co robi i wyniki będą lepsze. Ja to tam życze strzelanego nowego roku, lepiej popatrzeć na fajerwerki niż pić i niszczyć wątrobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTrYkus . Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Potrzebuje większej konkurencji na ONLY AWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!nGa Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Happy New Year!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 (edited) 15 godzin temu, Krystek napisał: Mam na kompie swój stary DM (mój pierwszy serwer jaki stworzyłem). Pomyślę jak budżet sieci by go utrzymał, gdyż to jest mod typowo spisany na straty. Skoro dm zazwyczaj z góry jest spisany na straty i padła propozycja serwera bf2, to może połączenie tych dwóch modów byłoby ciekawym i bardzo korzystnym rozwiązaniem dla serwerowni(wiadomo vip, svip, odznaki,kille do odznak,skiny do broni, no po prostu sam zysk) Na takich serwerach bardzo przyjemnie sie gra, bo jest to połączenie skilla i włożonej pracy(bądź środków finansowych) na wbicie wszystkich odznak. Życzę najlepszej sieci w polsce i wszystkim użytkownikom wielu sukcesów w nowym roku 2018. Edited January 1, 2018 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek87 Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 wszystkiego najlepszego w nowym roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimka Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku,oby tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVLUU Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts