czerwoniak Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Witam.bardzo często bywa ż saper położy minę akurat na gracza i jest unieruchomiony moja propozycja żeby zablokować stawianie min przez 5 sek jak można żeby dać szanse zejścia z respa przecież saper nie winien za stan jaki się stał czy jest tak możliwość o co ja proszę. Zimny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Popieram samą ideę zrobienia coś z kwestią blokowania minami innych graczy. Saperzy poprostu prują przed siebie i kładą miny, na cóż, a z tyłu oczu też nie mają. Potem oczywiście jest wyzywanie sapera, co i ja także nie raz zrobiłem (no sorry ale jest to trochę denerwujące jak Cię zablokuje). Byłoby super gdyby jakoś zapobiec z tym blokowaniem w ten czy inny sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Postaramy się coś z tym zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts