K4r0 Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Siema, jak już wspomniałem w temacie mam problem z połączeniem się na server COD201. Rozmawiałem już z opiekunem servera lecz do tej pory nie udało mu się ogarnąć tej sprawy, pisałem także do właścicieli lecz również bez skutku. Owy problem wystąpił wieczorem kolo 23 w środę, mamy już sobotę, co ja mam przez to rozumieć? Hasło na nick założyłem i jeszcze kolo 20 godziny w środę normalnie mogłem grać. Proszę o szybkie rozpatrzenie tego posta, bo vip i premka się marnuje a ja nawet nie mogę nic poklikać... ss, jak to wygląda : http://www46.zippyshare.com/v/8ejSryqh/file.html Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzteryDwaZero Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Złe hasło wpisujesz? Może masz wykupioną jakąś usługę o której nawet nie wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 (edited) Rozumiem, że w ogóle nie wchodzisz na serwer, tylko od razy wywala Ci to w konsoli? Czy wchodzisz na serwer wpisujesz hasło i Cię wyrzuca? Jeśli pierwsza opcja, to wygląda tak jakby hasło było założone przez FTP. I tu rozwijamy temacik Prawdopodobnie kupiłeś premkę przelew/PSC itp. Kto Ci te premki dodawał? Premki dodał zapewne magiczną komendą i popierniczył kolejności wpisywania, a dokładnie prawdopodobnie w rubrykę która powinien zostawić pustą (przeznaczona dla hasła) wpisał być może flagi. Sprawa jest prosta w tym przypadku, magiczna komenda na usunięcie wszelkich premek i haseł wcześniejszą komendą, potem wpisanie jej jeszcze raz prawidłowo. Potwierdzenie tego można znaleźć w ftp w pliku admin.vault Edited December 30, 2017 by Zimny Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Ewentualnie na_getadmindata "nick" "1" następnie na_removeadmin "nick" "1" "numer usługi" do skasowania usługi źle dodanej Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4r0 Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 (edited) Już opiekun to ogarnął, do zamknięcia Edited December 30, 2017 by K4r0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts