wierza Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Twój nick: ωιєяzα ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nick gracza/admina: Kub1nho Opis sytuacji: 1. Gram sobie na serwerze z tier0 w ct [zrobil on fk po czym przeprosil i ozywilem z freekilowanego wieźnia i dostał on bana] 2. Gracz szaman podczas gry napisał JM i dostał bana na 3 h 3. Gram sobie na serwerze zrobiłem kilka fk dałem następnego dnia zabawe i dostałem bana za bugowanie mapy i wychodzenie z ct [nie wyszedłem] IP/SID: STEAM_0:1:31969117 Data i czas zdarzenia: 20;~ Dowody(ss/demko): [Sytuacja nr 3] http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1712281944-jail_pyramid.dem.zip Reszty nie mogę znaleźć po działaniach tego użytkownika mogę stwierdzić że ma problemy psychiczne lub poprostu lubi banować za FREE . #JM Kub1nho and GracjanoXD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier0` Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Oni chyba byli poniżani w szkole i sie wyżywają na graczach w cs i banują za bzdety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Kogoś innego tu zaraz poniżę. Ban słuszny, obrażasz = lecisz. Nie pozwalamy na gówniarskie zachowanie, a takim się właśnie obaj wykazujecie. Na dodatek, kolega tier0 dostaje bonusa ode mnie. Björn Żelaznoboki and Kub1nho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts