Jump to content

Powrót + przeprosiny

Ex4rius
 Share

Recommended Posts

Siema.. nie jestem nowym graczem i część z was mnie pamięta.. dlatego przed ponownym przywitaniem się zarówno z nową jak i ze starą ekipą tej sieci (zwłaszcza serwera COD 401) muszę was przeprosić za moje naganne zachowanie i zniknięcie bez słowa (mimo tego, że byłem adminem). Wiem, że mimo problemów osobistych i rodzinnych, które mnie "trochę" przytłoczyły, powinienem być fair wobec was i normalnie poinformować was o odejściu.. Nie zrobiłem tego i dlatego z tego miejsca pragnę przeprosić starą ekipę (@Wredzioszek, @Lelouch, @Nie oceniaj tylko zagraj:3 i innych których nicków na forum już nie pamiętam XD), a zwłaszcza @Krystek, który był opiekunem 401. Wiem, że zjebałem i na pewno przez długi czas nie będę się ubiegał o admina (o ile w ogóle kiedyś będę). Piszę ten post, bo sumienie mi nie pozwala grać pod innym nickiem jakby nigdy nic się nie stało xD dlatego oficjalnie wracam na Ex4riusa.  :blablabla:

Dobra, a teraz coś dla nowych, którzy mnie nie znają :D

Mam na imię Szczepan, lat 20, spory dystans i czarny humor to u mnie podstawa :D regulamin jest tutaj prawem, jeżeli go nie przestrzegasz to jesteś u mnie skreślony, przeważnie kulturalny (chyba że ktoś mnie wk***i).. Nie lubię zbędnego pierdolenia i płakania, że każdy z topki ma haxy XD tyle ode mnie.. i do zobaczenia na serwerze! :hi:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.