Wassup Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Twój nick: Wassup Nick gracza/admina: kiutsafa Czas zdarzenia:14:40 24.12.2017 Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: Dowód (demko/ss): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina kiufsafa. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 57 minut i 45 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Wassup [AMXBans] Powod : ' Skanujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 8184699 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.64.35.154 ' [AMXBans] =============================================== Cos Ci sie chłopczyku znow pomylilo, przeszedłem przez pochylnie 2 razy machnałem ręka i tyle, poszedłem do Ciebie a Ty dajesz bana na 3h. Kolejna skarga, kolejny dowód, ze ten chłopczyk nie nadaje sie na admina. adieep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 według mnie 3h to owiele za duzo daj jakies demko jak to wygladalo bo z konsoli ci nie wywróżymy ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Także uważam ze ban na 3 h to za długi czas ktoś tu adma nie ogarnia 2 skargi juz w ciągu dnia, troche myślę że uwziołeś sie na wassupa tak jak pisałeś w podaniu że ci przeszkadza przypominam że Administratora nie dostałeś po to aby się mścić na kimś kogo nie lubisz bo 2 bany w ciągu dnia dla tej samej osoby ciekawe bardzo , no ale tak jak pisałem wcześniej że będzie nadużywanie władzy i banowanie za byle co i znam troche wassupa i wassup lubi czystą grę więc zbytnio w te skanowanie nie wierze ale to nequ zdecyduje miłego życzę. Mr. FoxY and Esssaa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSia Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 (edited) Muszę się w trącić. Fakt nie było mnie przy tym bo jestem u rodzinki. Ale jedno powiem nikt nie miał z administratorów problemów z wassupem (nie wliczam tymiana, bo oni obydwoje sie kochali i nienawidzili zarazem) wykonuje cele, pomaga także graczom. Gdy ja gram, żadnych z nim spin, problemów nie miałam i nie mam. Dlatego to jest zastanawiające to, że nagle dostał 2 bany? Druga kwestia Wassup jak piszesz skargę to to spróbuj dawać dowód albo pisz jaka mapa i która min. Bo widzę że dalej nie ma HLTV na Forum. Może lepiej dla bezpieczeństwa własnego kręć demka. Pozdrawiam i wesołych świąt! Proszę bez kłótni! PS . Ruski 4.9 Zarażanie ludzi przez sufit : Ban do 3h. a z tego co napisał to nie zaraził, ani nie zranił Edited December 24, 2017 by ZoSia Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Ban trochę przesadzony, jednak każdy dobrze wie że wassup celowo prowokuje ludzi. Do tego w kolejnej napisanej przez niego skargi są dowody na te "wyzwiska" odrzucam skargę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts