Popular Post Krystek Posted December 23, 2017 Popular Post Report Share Posted December 23, 2017 Dzień Dobry, W dniu dzisiejszym św. Mikołaj postanowił mieć gest i umożliwić grę na naszych serwerach wszystkim, którzy wcześniej sobie na to nie zasłużyli z wszelkich powodów*. W związku z tym nasza baza banów została zresetowana! Oby osoby czekające na tą chwilę tym razem potrafiły wykorzystać szansę jaka się nadarzyła. Z tego miejsca chciałbym jednocześnie podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do pomocy w trzymaniu porządku na serwerach. Nie są to wcale błahe rzeczy, ponieważ po 365 dniach w naszym bansie nagromadziło się (UWAGA!) aż 129346 banów! Czapki z głów dla wszystkich, którzy nabijali ten licznik lepiej lub niekiedy gorzej. *Nie dotyczy osób, których nie życzymy sobie na sieci z przeróżnych powodów. Duszek Kasper , ScreamMyName , Puchaty and 9 others 4 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Prawda jest taka, że niektórzy nie wykorzystają tej szansy i nadal będą np.cheatować ale miejmy nadzieję, że zmądrzeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) @czeno Edited December 23, 2017 by Avalanche. Wredzioszek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 23, 2017 Author Report Share Posted December 23, 2017 11 minut temu, JANUSZ po piwie napisał: Prawda jest taka, że niektórzy nie wykorzystają tej szansy i nadal będą np.cheatować ale miejmy nadzieję, że zmądrzeli. Średnio po 2 wiadomości tygodniowo na pw mam z prośbami o szansę na UB. Jednak jest trochę ludzi, co swój błąd zrozumieli z czasem. Wszak nasze serwery są tak dobre, że chce grać na nich prawie każdy. rz_na_wakacjach , YABADABADOOO and Off-1s2k.pl 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 @freekill^^ @K3enoX xD freekill^^ , #Legendary Mazur. , futuba and 4 others 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 @Dragon Noob YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 (edited) Mily gest Haha a dzis/jutro posypia sie bany za aktywne niech kazdy admin sie zapozna lepiej xd Edited December 23, 2017 by `ScreamMyName Link to comment Share on other sites More sharing options...
impowered Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 No nic trzeba będzie niektóre osoby drugi raz zbanować pewnie Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Ludu mój ludu, znowu tylu cheaterów łapać i banować... Trudno, do roboty się trzeba brać ( @freekill^^, @K3enoX uważajcie, ja wciąż pogrywam!) Ciekawe, czy do następnego resetu nam się uda rekord pobić xD Aż chyba @don Erwin dostanie UB na gadu u mnie z tej okazji xD Minotaur and ola. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3enoX Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 @Roni na mnie nic nie musisz uwazac lepiej zajmij sie @freekill^^. I opiekunem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 A więc świąteczne porządki czekają nas adminów nawet w święta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy^^ Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 (edited) +/- na serwery będzie wchodziło więcej wiary, a co za tym idzie cziterów którzy szkodzą serwerowni gdy admina brak. Tak więc żadna to zagrywka taktyczna a PREZENT. DZIĘ-KU-JE-MY Edited December 24, 2017 by Lazy^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Ale Sobie statystyki teraz podniosę w bansie Zapraszam na go;moda dd2 i coda 201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 @Roni kto więcej banów rozda na 1 serwerze wyścig czas zacząć ? XDDDDDD Wyczuwam wzrost typków z leis'em XDDDD lub innym bad boy'em hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 9 godzin temu, Roni napisał: Ludu mój ludu, znowu tylu cheaterów łapać i banować... Trudno, do roboty się trzeba brać ( @freekill^^, @K3enoX uważajcie, ja wciąż pogrywam!) Ciekawe, czy do następnego resetu nam się uda rekord pobić xD Aż chyba @don Erwin dostanie UB na gadu u mnie z tej okazji xD Marzenia się spełniają XDD Admini głowa na karku, oczy dookoła głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 No cóż trzeba będzie zaraz po Świętach jechać z koxem wreszcie coś się będzie dziać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 15 godzin temu, Krystek napisał: po 365 dniach w naszym bansie nagromadziło się (UWAGA!) aż 129346 banów! @Fafarafa Ty byś dał tyle w tydzień xD dolbo and Czarna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 No to po świętach trzeba się brać do pracy i pilnować porządku z podwójną czujnością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 1 godzinę temu, Puchaty napisał: @Fafarafa Ty byś dał tyle w tydzień xD hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
o.- Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 No to witamy Ex banowiczow ps. badzcie grzeczni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts