Popular Post Duszek Kasper Posted December 20, 2017 Popular Post Report Share Posted December 20, 2017 Ciekawostki o nickach #12 Witam. Dziś przedstawię wam ciekawostki o nickach użytkowników naszej sieci. Zapraszam do czytania @Karakan. Nick powstał, tak z przypadku w sumie. Oglądałem kiedyś filmiki Zbigniewa Stonogi, gdzie usłyszałem ten wyraz i tak mi jakoś wrył się w głowę, więc pomyślałem, że to nawet fajny nick do gry. I tak to się wzięło. @tdxa Nie pamiętam dokładnie całej genezy, bo było to dobre 5-6 lat temu [może troszkę więcej]. Ogólnie rzecz ujmując 'tdxa' jest skrótem od pełnej nazwy 'thedixonangel". Skąd to się wzięło? Na pewno ktoś z czytających moje wypociny ogląda serial The Walking Dead, który gorąco polecam, - jedną z głównych postaci jest Daryl Dixon. W sumie do jego takich znaków charakterystycznych zaliczano skórzaną kamizelkę ze skrzydłami anioła na plecach. Także... Jednego dnia coś około 3-4 rano podczas rozmowy narodziła się pewna kmina z moją znajomą, która zawsze mnie z nim utożsamiała Skoro Dixon - anioł, Dixon - angel to złączyła to w jedną całość i uznała, że to idealne dla mnie. Przyjęło się to strasznie i używam tego w prawie każdej grze, social media itp @Devil122 Ten Nick powstał od spreju w csie ;d *devl1* po prostu go przerobiłem tak żeby mi pasowało @Shawins O tak od buta i jest. Koniec. XD @BDJQP Jak byłem mały to mi siostra napisała BDJQP i kazała mi przeczytać alfabetycznie xD I zostało do dziś @Puchaty Około rok temu siedziałem sobie na pewnej sieci i chciałem zmienić swój nick, na jakiś fajny, który mi się spodoba, ale nie miałem pomysłu. Założyłem więc nowy temat i powiedziałem, żeby ludzie wymyślili mi jakiś nowy nick. Ludzie byli chętni do pomocy, bo kto by nie chciał przylizać się Junior Adminowi i do tego zgarnąć 10 reputek. Na początku miał być Puszek, zaproponowany przez pewną adminkę ts'a, ale wymyśliła Puchatego. No i tak o to od roku jestem Puchaty. @maniekkonrad Mój nick powstał ze skróconego Maniek. Jako, że jestem osobą w sumie drobną, a nick Maniek był i jest nadal popularny (przynajmniej tak mi się wydaje), postanowiłem go przerobić i w taki oto sposób powstał Mani. Nie brzmi źle, a jego prostota sprawia, że łatwo ludzie mnie zapamiętują na serwerach. @Mysiak Witaj. Nie miałem pomysłów więc nick powstał jako skrót od nazwiska Mysiakowski @Akuma W czasach mojego dzieciństwa są to wczesne lata 90 nie było jeszcze za bardzo komputerów, atari commodore to był szczyt marzeń małolata. Popularne były wtedy automaty do gier. Jedną z najbardziej popularnych gier był street fighter. Jedną z ukrytych postaci był mroczny japoński wojownik w kimonie o imieniu Akuma. Kiedy w 99 roku powstał cs długo zastanawiałem się nad nickiem i wtedy przypomniałem sobie o tej nietuzinkowej postaci. Wtedy zacząłem grę o takim nicku i tak zostało do dnia dzisiejszego. @Jack The Ripper COD Najpierw nazywałem się Demon9890. Wziął się bo byłem za dzieciaka jak demon. Nie do zatrzymania opanowania i byłem tajemniczy. Potem byłem Death który wziął się od Śmierci co nie trudno się domyślić. Ubrałem ten nick gdyż sama postać śmierci jest fascynująca i ciekawa a zarazem tajemnicza mimo iż wszyscy ją czczą. Potem stałem się Jack The Ripper gdyż uważam że Kuba był czystą manifestacją śmierci na naszej płaszczyźnie egzystencjalnej. Pojawił się i zniknął nie wiadomo skąd i dokąd ani jaki miał cel. Jedyna taka postać znana. W dodatku nie tylko ja tak sądzę ale istnieje nawet taka sekta klany zbiorowiska kluby. Nie jestem emo ale Śmierć postać w sensie jest wyjątkowa. Zacząłem to padać po poznaniu obrazu Śmierci z książek Terrego Pratcheta i tak trafiłem do Kuby Rozpruwacza czyli Jack The Ripper. @Ave Astrelix i Obelix i śmieszna postać Cezara gdzie się nagminnie powtarzało Ave Cezar i tak zostało jak znajomi się witali i przechrzcili. @Tauware Nick powstał z kilka wiosen temu, Są w nim zawarte inicjały i miejsce w który poznałem się z moją Miłością życia. @X3R3V1 Xerevi nie mam pojęcia skąd się wzięło. Za młodu wziąłem mieszankę literek i wyszło takie coś. A liczby dodałem żeby nie było tak nudno Pozdrawiam PrOo | SerQQQ.!!! Tauware , The Lion King. , Jack The Ripper COD and 8 others 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxa Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 super wykonane Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Dobra robota bocie, trzymaj plusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Dobra robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts