jarob Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 witam wszystkich zaczne od tego ze dostalem dzisiaj bana na 24 godz mija juz 4 godz i nic zero reakcji mianowicie chcialem sie odniesc do tych ktorzy moga dac ub .wstawilem post zeby sie odwolac myslalem ze szybko zalatwicie ta sprawe jak na innych serwerach , chodzi mi poprostu o to ze po godz od wstawienia postu bylo dwoch z ub team i zaden mi nie dal ub i jeszcze napisalem priv wiadomosc do jednego to napisal ze maja na to 24 godz to ja sie teraz pytam po co wsawilem tego posta skoro wczesniej mi ban wygasnie niz dostane tego ub . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 2 godziny temu, jarob napisał: ze dostalem dzisiaj bana na 24 godz mija juz 4 godz i nic zero reakcji To Polska, nie Chiny. Resztę wyjaśnił Lelouch. Skraga nie ma sensu. ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts