Popular Post Misiaa Posted December 18, 2017 Popular Post Report Share Posted December 18, 2017 (edited) Wywiad z @°SzamaN° Serdecznie zapraszam. Życzę Miłego czytania. Misiaa: Witaj Szamanie. Zaczniemy oczywiście standardowo. Powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz. °SzamaN°: Witam bardzo serdecznie. Mam na imię Piotrek, żyje na tym świecie już 17 lat. Mieszkam w Stargardzie, mieście położonym w województwie zachodniopomorskim. Misiaa: Aha. Piotrku (jeśli oczywiście mogę się tak do Ciebie zwracać), skoro wiemy już Twoje imię, wiek oraz gdzie mieszkasz, to powiedz nam teraz co mógłbyś opowiedzieć nam o swojej miejscowości i jej okolicach. °SzamaN°: Miasto jak każde inne. W okolicy stoi silos cukrowy, obecnie w budowie jest drugi (większy), jest wiele zabytków zbudowanych z kamienia i czerwonej cegły. Znajduje się ok 10 kościołów, tak więc jest co zwiedzać. Misiaa: Oo to ciekawie. Turyści mają co zwiedzać. Piotrku. Powiedz nam czym się interesujesz. °SzamaN°: Moimi dwoma największymi zainteresowaniami jest wędkarstwo oraz budownictwo. Misiaa: Opowiesz nam coś więcej o nich? °SzamaN°: Wędkarstwo u mnie w rodzinie to chyba jest jakaś tradycja, dziadek wujkowie, lecz wszyscy na wędkarskiej emeryturze, obecnie tylko ja wędkuje. Budownictwem zainteresowałem się z 1.5 roku temu i od tamtej pory nieustannie uczę się czegoś nowego oraz w wolnych chwilach próbuję pracować w tym kierunku. Misiaa: A co Cię konkretniej zainteresowało w wędkarstwie oraz w budownictwie? °SzamaN°: Wędkarstwo jakoś samo tak przyszło ale chyba cisza i spokój nad wodą, można się zrelaksować i odpocząć od codzienności. W budownictwie zainteresowała mnie suma $$ którą można wziąć za wykonaną pracę. Misiaa: Haha no tak. Hajs musi się zgadzać i zadowalać. Masz rację z wędkarstwem, chociaż nigdy nie wędkowałam, ale chciałabym zobaczyć i poczuć tą ciszę. Powiedz nam gdzie lubisz najbardziej łowić? °SzamaN°: Najbardziej lubię wędkować tam gdzie jest najwięcej ryb, lecz ostatnio ciężko z taką wodą. Głównie wędkuje na rzece, która znajduje się niedaleko. Misiaa: Hah, po co miałbyś łowić tam gdzie nie ma ryb? A powiedz nam jeszcze o budownictwie, co konkretniej lubisz tam robić? °SzamaN°: Głównie pracę wykończeniowe (szpachlowanie, malowanie, układanie płytek, tapetowanie, instalacja wodno-kanalizacyjna i wkrótce elektryczna. Jak nie mam co robić to czasem pojawię się na budowie u znajomego ale tam to głównie chodzę i się śmieje z ludzi którzy nie myślą. Misiaa: Skądś to znam... to musi być ciężka robota, bo trochę nad tym wszystkim schodzi.Czy jednak Tobie tak szybko idzie czas jak to robisz? Wolisz robić szybciej, czy jednak powoli? °SzamaN°: Zależy co robię, np malowanie to szybka robota a przy układaniu płytek to trzeba się troszkę postarać. Ogólnie na robocie czas szybko leci, przychodzę na robotę zaraz wychodzę a okazuje się, że to już 5 godzinek minęło. Misiaa: Czyli szybko Ci dni lecą A powiedz mi jakiej muzyki lubisz słuchać? °SzamaN°: Rapu i Disco Polo Misiaa: Jakiego masz ulubionego wykonawce? °SzamaN°: Ryszard Andrzejewski i Zenon Martyniuk Misiaa: Oo no ładnie, a jakie ich utwory najbardziej Ci się podobają? °SzamaN°: "Dekalog Rycha" I "Przez twe oczy zielone" Misiaa: To teraz ci zadam takie pytanie. Czy lubisz śpiewać? °SzamaN°: Nie lubię bo nie umiem, chyba że pod wpływem, wtedy to inny ja. Misiaa: Haha. Każdy może śpiewać trochę lepiej lub trochę gorzej Ciekawe czy ludzie chcieli by Cię usłyszeć na karaoke na TS3 Powiedz mi jaki sport najbardziej lubisz? °SzamaN°: Najbardziej to chyba walki w klatkach ze względu na brak litości i rozlew krwi. Misiaa: Jezuuu. Nie było łagodniejszego sportu? °SzamaN°: Niee Misiaa: No to już. Co ci się najbardziej w tym sporcie podoba? °SzamaN°: Najbardziej mi się podoba wygrana przez KO na początku rundy. Misiaa: Hahaha. Dlaczego tak bardzo lubisz rozlew krwi? °SzamaN°: Może dlatego, że sam kiedyś bardzo lubiłem się bić. Misiaa: Dlaczego lubiłeś się bić? °SzamaN°: Kiedyś jak byłem gnojkiem, byłem gnębiony przez starszych.Jak kiedyś wtrzaskałem jednemu to już z resztą poszło łatwo i tak mi zostało. Obecnie uspokoiłem się, bo to już szkoła średnia więc trzeba w końcu wydorośleć. Misiaa: No w sumie tak. Do jakiej szkoły chodzisz? °SzamaN°: Do szkoły średniej na profil Techniczno Elektryczny. Misiaa: Czemu akurat ten profil? °SzamaN°: Obecnie w moim mieście jest duże zapotrzebowanie na ten kierunek. Misiaa: Aaa. No proszę Powiedz nam skąd pomysł na nick °SzamaN°? °SzamaN°: Chciałem zmienić Nick tylko nie miałem pomysłu na jaki, w ten sam dzień zobaczyłem zdjęcie w internecie szamana z afrykańskiej wioski no i tak jakoś wyszło, że jestem °SzamaN°. Misiaa: Hahha. Widziałam, że często zmieniasz nick. Powiedz czemu? °SzamaN°: Czasem zostaną mi jakieś resztki na koncie, a za to ani nie kupię Vipa, ani nic prócz zmiany nicku. Misiaa: Nie lepiej Ci po prostu zostawić i uzbierać na tego Vipa albo coś pożytecznego? °SzamaN°: Nie, bo jak dostanę wypłatę to i tak kupię, a resztki zostaną resztkami. Właściwie teraz to Krystkowi płacę głównie przelewem. Misiaa: Aaa. Ok. A w jaki sposób trafiłeś na naszą sieć? °SzamaN°: Byłem graczem wakacji, po jej rozpadzie szukałem serwera, wszedłem na GG po jakimś czasie. Poczytałem opisy no i jestem tu gdzie jestem. Misiaa: Rozumiem. A na jakim serwerze lubisz najbardziej grać ? °SzamaN°: Zdecydowanie na CoD mod 401 lvl Misiaa: Co Cię najbardziej tam "przyciąga"? °SzamaN°: Właściwie to sam nie wiem, ale zgonie na Wredzioszka nóżki. Misiaa: hahaha. Kogo byś wyróżnił z serwera CoD 401? °SzamaN°: Wredną, .::Focus::. , Xereviego padawana mojego, Katelyn i cała resztę kwasową z serwera. Misiaa: A jeszcze Cię zapytam. Kim najbardziej lubisz grać na CoD 401? °SzamaN°: Najbardziej klasa Premium Cichy. Misiaa: Czemu akurat Cichym? °SzamaN°: Ponieważ jest niewidzialny na nożu i można wylądować komuś parę kul w plecy z @M4A1. Misiaa: Ok. A powiedz wolisz siedzieć na forum czy wolisz grać na CoD 401? °SzamaN°: Na forum nie siedzę bo by się złamało, zdecydowanie wolę przeglądać forum, na inne serwery niż 401 też wchodzę, rzadko bo rzadko, ale można mnie spotkać. Misiaa: Haha. Dzięki za wytknięcie błędu Wredoto. Co sądzisz o naszej administracji? °SzamaN°: Uważam, że wszyscy są jak na razie w porządku, lecz uważam że mogli by czasem zajrzeć na SB bo to jest pierwsze miejsce, gdzie ludzie piszą o błędach itp. Misiaa: To fakt. Nie wszyscy też wiedzą, że jest dział od tego. Ale na SB można sobie pogadać o głupotach. z kim lubisz najbardziej pisać na CZATBOXie? °SzamaN°: Ze wszystkimi bez względu na wiek płeć czy orientację, byle potrafił się troszkę zachować. Misiaa: Chyba ludzie głównie kojarzą Cię z SB nie sądzisz? °SzamaN°: Z SB i ze starych wakacji. Misiaa: Z kim najlepszy masz kontakt z forum? °SzamaN°: Tak myślę, że z don Erwinem. Misiaa: A co możesz o don Erwinie powiedzieć? °SzamaN°: Z Erwinem znamy się z wakacji. Pomocny [email protected], większość spraw załatwiam z nim na PW zawsze z chęcią pomoże jak może. Można z nim śmiało pożartować i porozmawiać. Misiaa: Możesz mi powiedzieć kogo byś chciał pozdrowić? °SzamaN°: Krystka (żebracza ), Wredzioszka, Don Erwina, Dawidka (DyLa), kuchego, MAME (moją i tego opiekuna) aXena, [Soul]jaboya, M4A1 , Zborka, Keny, Katelyn, Shock, Roniego, Ciebie i siebie. Misiaa: OK. Dziękuję Ci bardzo serdecznie za chęć i czas na wywiadzik. Dziękuję również za pozdrowienia. Ja Ciebie też pozdrawiam Jeśli chcielibyście zobaczyć @°SzamaN° to tutaj macie link https://1shot2kill.pl/topic/4977-mordeczki-barburek/ Dziękuję ślicznie za uwagę Edited August 26, 2018 by Titania Kub1nho , M4A1 , Inna and 12 others 11 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 + za prace. Proszę tylko nie używaj "Aha" Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted December 18, 2017 Author Report Share Posted December 18, 2017 Spoko @FrozenExecutor. Presja czasu na mnie działała trochę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Według mnie misiaku powinniście mieć kolorki wyróżniające was, a nie takie same jak odpowiedzi czy pytania :). Ale tak to wywiad w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerytowany Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Wywiad na + Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Wywiad całkiem dobry, ale krótki, mogłaś inne kolorki dać, ale nie ma tragedii. Błędów się nie doszukałam, pytania no też są okej, także plusik poleciał za prace i pozdrowienia. 5 godzin temu, Misiaa napisał: °SzamaN°: Na forum nie siedzę bo by się złamało, zdecydowanie wolę przeglądać forum, na inne serwery niż 401 też wchodzę, rzadko bo rzadko, ale można mnie spotkać. Czytam pare razy i dalej nie mogę ogarnąć o co chodzi. ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 @MisiaaWywiad fajny, ciekawy ale jest jeden minusik. Kolorek strasznie po oczach bije. Leci plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted December 18, 2017 Author Report Share Posted December 18, 2017 (edited) Nom. Troszkę przesadziłam z ostrością kolorków Znaczy inaczej. Mnie nie raziło jak czytałam, ale jeśli Was razi to poprawię na nastepny raz w wywiadzie oraz w "Pod ostrzałem". @M4A1 chodzi o to, że jakby usiadł na forum (tak jak się siedzi na krześle) to by się załamało Edited December 18, 2017 by Misiaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Nie możesz tak reagować na wypowiedź Twojego odbiorcy i rozmówcy w wywiadzie. W dniu 18.12.2017 o 15:57, Misiaa napisał: Jezuuu. Poza tym jako pierwszy Twój wywiad, który doczytałam do końca, jest jak na Ciebie na umiarkowanym poziomie. Wiem, że stać Cię na więcej i sama z czasem też będziesz lepiej czuć się i widzieć w wywiadach jako najlepszy pismak. Czekam na więcej Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 (edited) @PrOo | SerQQQ.!!! @*KrzysiU* kolor oczojebny jak moja łysa glaca w czasie słonecznych dni, więc się nie czepiać 56 minut temu, Titania napisał: Nie możesz tak reagować na wypowiedź Twojego odbiorcy i rozmówcy w wywiadzie. To moja wina, niektórych doprowadzam do takich nerwów ze trzeba egzorcyzmy odprawić.Tu nie pomoże Jezus czy Bóg bo Szatan to przy mnie ministrant Edited December 19, 2017 by °SzamaN° Titania and Misiaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 1 minutę temu, °SzamaN° napisał: @PrOo | SerQQQ.!!! @*KrzysiU* kolor oczojebny jak moja łysa glaca w czasie słonecznych dni, więc się nie czepiać Okej nie mam pytań. XD Björn Żelaznoboki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 ciekawy wywiadzik leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 22 godziny temu, °SzamaN° napisał: @PrOo | SerQQQ.!!! @*KrzysiU* kolor oczojebny jak moja łysa glaca w czasie słonecznych dni, więc się nie czepiać To moja wina, niektórych doprowadzam do takich nerwów ze trzeba egzorcyzmy odprawić.Tu nie pomoże Jezus czy Bóg bo Szatan to przy mnie To ministrant Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Fajny wywiad, Plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 W dniu 18.12.2017 o 15:57, Misiaa napisał: skoro wiemy już Twoje imię skoro znamy* W dniu 18.12.2017 o 15:57, Misiaa napisał: szybko idzie czas jak to robisz? szybko leci* - imo będzie lepiej Ogólnie dobra robota. A nasz Seba niczym nie zaskoczył; lubi złowić rybkę i dać w mordę. Kochany prawilniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Wywiad całkiem spoko - utrzymany w luźnej atmosferze Jednak ta wielkość czcionki i kolory kompletnie mi nie pasują Leci plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChampioN Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 + za prace Bardzo dobrze przeprowadzony wywiad i co najważniejsze ciekawie się czyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts