*OkociM* Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 (edited) Przedstaw się nickiem na serwerze i podaj 1 osobę z którymi ci się najlepiej gra... Ja zaczne... Mój nick to Bruce Lee. Najlepiej mi sie gra z @blondynek Mile widziana reakcja Edited December 13, 2017 by *Wujek&Antek* blondynek and MAMA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Mój nick to M4A1 Najlepiej mi się gra z @blondynek blondynek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 moj nick DZICZKA najlepiej sie gra z.... klonem @PanZabójca19 PaWloN and PanZabójca19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 (edited) Cytat podaj 1 osobę Fajnie tylko czemu jedną osobę... zazwyczaj gra się w 5 a poza tym może być wiele osób z którymi się dobrze gra. nick MAMA nie najlepiej ponieważ ze wszystkimi gra się najlepiej , ale zajebiscie OPOROWO gra się z @kdk koleś na aimie zrobił... 140 na 20 (ale nie pamiętam dokładnie)@TKR@BoBaS@[L]EGIA WARSZAWA@kdk@.aNy.@B4rtek @rz_na_wakacjach@Fejmus KDK Ty bocie Edited December 14, 2017 by MAMA kdk and .aNy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts