koko543 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Spis adminów. Każdy serwer miał by zakładkę z aktualnymi adminami jaki jest i ma przyznaną rangę a jaki jest a nie ma bo np. stracił Przydatne dla nowych graczy jak by musieli się skontaktować z adminem w jakiejś sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Masz na dole w legendzie. Klikasz na admina cs 1.6, rozwija Ci się zakładka, wybierasz serwer na których grasz i patrzysz po nickach kto jest adminem. @Jack The Ripper COD - jeżeli chodzi o spis mapek to u mnie na 401 jest zakładka z mapami, nie wiem jak na innych. Edited December 12, 2017 by X3R3V1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Średni pomysł. W pewnym sensie dajesz hackerom pomocną dłoń w uciekaniu a adminów i bez tego można wyczaić a na forum też można sie znaleźć. Dużo bardziej mnie interesuje np spis aktualnych map na serwerach COD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanZabójca19 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Wyręcze @Roni... Każdy admin ma działać incognito aby mógł normalnie pracować czyli łapać cheaterów. Wejdzie sobie taki i zobaczy kto jest admin, a kiedy takowy wbije off... Jak chcesz wiedzieć kto jest adminem to tak Jak kolega wyżej napisał na samym dole rozwiasz zakładkę. Na serwerach NIGDY NIE BĘDZIE SPISU ADMINÓW... Edited December 12, 2017 by PanZabójca19 edis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts