Czarnaa ^^ Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 (edited) Witam pisze tutaj z mała uwagą co do głosowania na wyrzucenie strażnika z CT,otóż niektórzy wykorzystują tą nowość chyba do tego żeby wyrzucić osobę z Ct tylko dlatego żeby się zemscic za to ze ta osoba została zabita za nie wykonywanie poleceń. Wyjaśnie to jaśniej byłam dzisiaj w CT, spełniam wszystkie warunki i prowadząc zostałam wyrzucona przez jakiegoś gracza do TT tak oo bez przyczyny. Dlatego moim zdaniem jest to bez sensu bo wchodzą na serwer tacy gracze co wykorzystują ten fakt i ciągle to buguje mape .. ZAŁĄCZAM JESZCZE WYCINEK Z CONSOLI BO TERAZ PRZEZ TO VOTE NIE MOGE IŚĆ BO BANUJE [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin |??V??I??P??| [JAIL BREAK] 1shot2kill.pl [GANGI | SKINY | ZABAWY | FREEVIP] ^ 1shot1kill.pl. [AMXBans] There are 4 minutes and 20 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Czarnaa [AMXBans] Reason : ' VOTE : Pchasz sie do klawiszy ' [AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 244140456 ' [AMXBans] Your IP : ' 145.132.25.131 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Edited December 11, 2017 by Czarnaa ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 ... Mówiłem, a raczej pisałem, że adminów w tym przypadku powinien chronić immunitet... Co to ma znaczyć, że admin (a skoro jest adminem, to na pewno ogarnia) dostaje bana na 5 minut z powodem, że pcha się do CT? Trzeba to jak najszybciej poprawić, a śmieszka, który to spowodował ukarać banem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Jak najszybciej postaramy się naprawić problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Co to kurwa ma być wbiłem na serwer jakaś banda nie ogarów mnie z ct wywaliła kto to wogle dodał ? -.- Kub1nho , Mysiak and YABADABADOOO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Do czasu rozwiązania sprawy usunąłem plugin z plugins-jb więc nie powinien działać. Usunąłem również reklamę odnośnie tego pluginu. Do czasu rozwiązania problemu tak zostanie. Czarnaa ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Nie wgrywamy tego jednak bo banda bachorów nadużywa ewidentnie. Serwer rządzi się swoimi prawami i byle gracze nie mogą tak o sobie banować ludzi, także lepiej chyba jak tego nie będzie. Kub1nho and Shock 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts