Wassup Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Twój nick: Wassup Nick gracza/admina: Essa Czas zdarzenia: 10.12.2017 14:50 Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: Dowód (demko/ss): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Esssaa [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'nie robisz celi' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:8184699' [AMXBans] Twoje IP: '89.64.60.177' [AMXBans] =============================================== Od kiedy za afkowanie jest ban na 30min? Radze Ci sie zapoznac z regulaminem kolego. Miałem tel i sie schowałem w kampie, jeszcze pare sek i by wywalilo za afk, a Ty banujesz. Kolejny nieogarniety admin na serwerze. Ogarnijcie ich troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maikon Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Od wyrzucania afkow jest bot więc moim zdaniem skarga była by słuszna chyba że byłeś jako zombie w kampie wtedy ban należy się ;d Jakbyś podesłał link do demka było by łatwiej sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 (edited) 3 godziny temu, Maikon napisał: Od wyrzucania afkow jest bot więc moim zdaniem skarga była by słuszna chyba że byłeś jako zombie w kampie wtedy ban należy się ;d Jakbyś podesłał link do demka było by łatwiej sprawdzić Dokładnie, tylko wtedy inny powód. 5 godzin temu, Wassup napisał: Miałem tel i sie schowałem w kampie, jeszcze pare sek i by wywalilo za afk, a Ty banujesz. Po co stanąłeś w kampie? Mogłeś równie dobrze stanąć afk gdzieś w rogu żeby nikt nie widział lub po prostu na środku. W końcu wszystko jedno jak miało cię za kilka sekund wywalić. Wrzuć może jakieś demko na dowód bo admin mógł dostać info że blokujesz kampę przez kilkanaście sekund i inni nie mogli wziąć anti. Jak opiekun może zweryfikować twoją skargę przy pomocy wycinka z konsoli i twojej opinii? Edited December 10, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esssaa Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Biegałes po mapie nie wbijałes do kampy. A bana dałem ci chwile potem wiec nie patrzyłem na ty czy jestes afk czy nie. Poprostu dostałes bana za nie wykonywanie celi chwile wczesniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PieceOfCake Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 1. Jeżeli admin dostał info na [email protected], to w logach opiekun może to sprawdzić, potrzebuje tylko godziny zdarzenia. 2. Jeżeli byłeś w kampie to miał pełne prawo cb zbanować za blokowanie kampy: 6 godzin temu, Wassup napisał: Miałem tel i sie schowałem w kampie 3. Jeżeli biegał po mapie tak o to też ban słuszny: 1 godzinę temu, Esssaa napisał: Biegałes po mapie nie wbijałes do kampy Reasumując: Pierwszy punkt można sprawdzić w logach, 2 i 3 na demku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Moim zdaniem skarga niesluszna. 1 jesli biegales po mapie a pozniej byles w kampie jako zm to ban sluszny 2 brak dowodow 3 mowisz na innych ze sa konfidenci a sam piszesz skarge za skarga ogarnij sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 (edited) Aktualnie nie działa HLTV zombie, wiec demka nie mam. Essa nie biegałem po mapie tylko od razu sie schowałem na sam poczatek kampy i afkowałem. Takze twoja wersja, ze biegałem po mapie jest niestety błedna, no ale poczekamy na demko. Marek, znasz mnie juz trochę i wiesz, ze mam tu kumpli i wrogów, ktorym nie odpuszczam Edited December 11, 2017 by Wassup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esssaa Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Patrzyłem na Ciebie bez podstaw nie dałem Ci bana. Po co niby miałbym dawać ci bana za afk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 Bo mnie nie lubisz? I razem z misio perzem robisz wszystko, zebym był zm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. FoxY Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 (edited) Przepraszam że się tutaj też wtrącę ale jak dobrze pamiętam dałeś mi Bana za kulturę na 30min choć powinieneś mi dać bana na 5-10min a 2. jak chciałem wejść na ZM po godzinie pisało mi że mam dalej bana dopiero na następny dzień mogłem wejść na serwer. z racji że koleś nie chciał mnie wypuścić z kampy a byliśmy ludźmi to powiedziałem raz kurwa weź mnie wypuść bo nie chce być tej kampie to dostałem upomnienie a jak powiedziałem 2 raz to od razu wlepiłeś mi bana Edited December 11, 2017 by Mr. FoxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdE's Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Moim zdaniem ktoś kto chce iść na afk to nie obchodzi go gdzie będzie stać tym bardziej jak jest zombie ale to już inni napisali.Trzeba poczekać na HLTV i się wyjaśni ale mam pytanie do Esssaa i Wassup po co się kłócić? lepiej żebyście się do siebie nie odzywali ale się chociaż szanowali.Mniej problemów dla admina i mniej banów dla graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esssaa Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 (edited) Kurde ja niemam do nikogo problemu chyba po to jestem adminem żeby pouczać , dawać bany, nie potrzebuje wrogów chyba że ktoś chce więc dla mnie ban słuszny no ale poczekajmy na opiekuna i zobaczymy co on zrobi. Edited December 11, 2017 by Esssaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 (edited) 36 minut temu, Mr. FoxY napisał: Przepraszam że się tutaj też wtrącę ale jak dobrze pamiętam dałeś mi Bana za kulturę na 30min choć powinieneś mi dać bana na 5-10min a 2. jak chciałem wejść na ZM po godzinie pisało mi że mam dalej bana dopiero na następny dzień mogłem wejść na serwer. z racji że koleś nie chciał mnie wypuścić z kampy a byliśmy ludźmi to powiedziałem raz kurwa weź mnie wypuść bo nie chce być tej kampie to dostałem upomnienie a jak powiedziałem 2 raz to od razu wlepiłeś mi bana Zacznijmy od tego że to ja ci dałem tego bana Pozdro dla ciebie xd @Lelouch tym że kolega snuje jakieś oskarżenia które sa wymyślone to mu wyjaśniłem... Edited December 11, 2017 by Shock Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Jeżeli stajesz afk robisz to poza kampą tak aby jej nie blokować. Skarga niesłuszna Marek Koniarek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts