Kub1nho Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 (edited) Witam. Od kilku dni mam problem. Chodzi o to, że gdy na przykład siedzę na przeglądarce internetowej, czy gram w jakąś grę (pomijając CS'a) to wszystko jest okej. Natomiast gdy włączam CS'a zaczynają się straszne lagi. Zaczynając od tego, że gdy nie będąc jeszcze na żadnym serwerze włączę np opcje gry (ustawienia celownika, nicku itp) to wszystko się zacina, działa z opóźnieniem. W końcu kończąc na tym, że gdy wchodzę na serwer (w tym przypadku JB) to mam straszne lagi, około 700 pingu, po czym tracę łączność z internetem i muszę resetować router. Ktoś ma jakiś pomysł czym to może być spowodowane? @@edit Dodam jeszcze, że gdy tylko włączę grę i jestem w menu mam ~10 fpsów (gdzie normalnie powinienem mieć 100, a przy włączonym fps_max 999 i innych komendach koło 400). Edited December 9, 2017 by Kub1nho ツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzstyle Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 (edited) reinstall csa zrob, albo ogolnie steama ewentualnie sprawdz spojnosc plikow csa, moze wykryje Ci jakies bledy Edited December 9, 2017 by g a r d o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 9, 2017 Author Report Share Posted December 9, 2017 Problem rozwiązany. CCleaner załatwił sprawę. @FocuS wielki dzięki FocuS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts