o.- Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Nick: o.- Wiek: 27 Steam ID: STEAM_0:0:25446095 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/o.-/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: 10/10 Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: ogarniam sprawe,bylem tu juz adminem,mysle ze dobrze sprawowalem funkcje. Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK POZDRAWIAM ! Husarz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doNPatrizio. Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 (edited) Na TAK, ogarniał przecież, wiek, gt. Potrafi utrzymać kulturę na serwerze, upominał graczy gdy Ci sobie za dużo pozwalali. Ave także go zna i z tego co wiem dogadują się, pewnie nie będzie problemu z przyjęciem go ponownie. Edited December 7, 2017 by doNPatrizio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`NN. Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 (edited) Na Tak + Miał admina + Brak jakichkolwiek skarg + Utrzymywał porządek na serwerze + Reagował na zgłoszenia Edited December 7, 2017 by Nienormalnie Nienormalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
So What Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 (edited) Tak +wiek +Steam +Miał admina +Skarg też nie widziałem. +AMXAktywny na u@, często sprawdzał graczy Nie łamał regulaminu Upominał graczy za kulturę i nie tylko. Edited December 7, 2017 by So What Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepetto Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Jestem na Tak Czesto jest na serwerze Nie pajacuje Kojarze go od pewnego czasu Nie mam zasrzezen Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts