Huzar Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Witam Mam takie pytanko/prośbę Jeśli na serwerze jest mapka dd2 snow to dlaczego bomba nie wygląda jak? -choinka -prezent -bałwan Proszę o wgranie takiej propozycji Pozdrawiam ? K3enoX and #Legendary Mazur. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3enoX Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Jestem za, w szczegolnosci gdyby to byl prezent, uszczesliwiloby to wiekszosc graczy. @Roni wypowiedz sie w tej sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary Mazur. Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Na pewno umiliłoby to grę w jakiś tam sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Super pomysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko543 Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Było by super odejście od standardów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Powiem w dużym skrócie, ale nie zamknę dyskusji tutaj. Jak będzie wyglądała choinka na zwykłym dd2 albo bałwan? Trochę komicznie xD Ew. prezent, ale paka musi być widoczna też... Można to zrobić, ale taka paczka będzie funkcjonować na obu mapach. Nie da się wgrać, żeby tylko na snow była np. choinka, a na drugiej tylko nasza sieciowa paka wykonana przez Frozena... W którąś stronę trzeba iść, jeśli już, to jak znajdziecie plugin z prezentem, to mogę zmienić - zależy czy znajdziecie konkretny plugin i inni się wypowiedzą pozytywnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emerytowany Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Ja jestem na tak .. Paczka frozena i tak jest cudna, ale zima i święta są już tuż tuż. Taki klimacik świąteczny był by ok . Teraz tylko znaleźć dobry plugin zgodny z serwerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huzar Posted December 7, 2017 Author Report Share Posted December 7, 2017 @Roni https://amxx.pl/topic/37858-mini-paczucha-pluginy-na-święta/ Trzymaj tutaj całą paczkę i weź tylko bombe lecz może coś jeszcze Cię się spodoba Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 @Roni mówisz o komicznie wyglądającym bałwanie/prezencie na zwykłym duście a sam dodałeś spadający śnieg xD Propozycja na +. Trochę świątecznego klimatu nawet jeżeli będzie to komiczne się przyda. Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAD Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Fajny pomysł z ta paką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts