PieceOfCake Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Nick: Piece of Cake Wiek:(Minimum 16 lat) 20 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Piece of Cake/145.239.237.178:27015/ Steam/Non Steam: Steam (moje id: STEAM_0:0:1413605) Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: Przez około rok byłem opiekunem serwera ZM na innej sieci, do tego dochodzi wieloletnie doświadczenie jako admin na serwerach: only dd2, COD MOD, JB, FFA, Surf Staż na serwerze: Za 6 dni będzie pełen miesiąć Znajomość AMXX (1-10): 8 Mikrofon Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty: Jestem osobą obiektywną, stanowczą, stosującą się do zasad, czasami potrafię wybuchnąć, lecz jest to spowodowane moją bezsilnością. Byłem HeadAdminem na innej sieci i rozumiem reguły jakie panują na serwerze oraz wiem jak zadbać o to by ludziom grało się miło i przyjemnie. W głównej mierze chce zostać administratorem bym móc reagować na sytuacje kiedy grają dzieci i używają mikrofonu, oraz na sytuacje kiedy gracze współpracują ze sobą jako Human-Zombie. Chce by rozgrywki na serwerze sprawiały każdemu radość a nie męczarnie. Ze względu na to, że jestem studentem moja pory grania są zróżnicowane dzięki czemu na serwerze pojawiam się zarówno rano jak i wieczorem. Kontakt: Steam, PW forum Shock 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacha Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 jestem na tak bardzo sympatyczny gracz wiek + GT + steam + amx + mikro + -- konto pod podanie -- 0 sensownych postów PieceOfCake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Czemu by nie Jestem na tak,dogaduje się z graczami nie zauważyłem żeby miał zbyt wielu wrogów gra czesto w poznych godzinach nocnych steam ułatwia kontakt doświadczenie jakieś ma PieceOfCake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts