_Lucyfer_PL Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Nick:_Lucyfer_PL Imię:Patryk Wiek:18 Znajomość AMX (1-10):4 moge sie podszkolic Sprawny i działający mikrofon:działa Link do swojego GameTracker'a:założe na komputerze Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:widze dużo graczy afk i nie toleruje jak sie wyzywają Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:nie mam Staż w Counter-Strike 1.6:dużo czasu tak na oko już mija ok 6 rok grania w cs 1.6 Czy posiadałeś już admina?:miałem opiekuna na jednym serwerze małym już nie istnieje W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:latałem po serwerach cod mod i znalazlem wasz i odtąd gram tylko na tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 https://www.gametracker.com/player/_Lucyfer_PL/91.224.117.247:27015/ Twoje gt wszystko wyjaśnia, ledwo 100 minut w tydzień. Konto założone pod podanie o admina. Popraw forum, popraw gt i spróbuj ponownie za 7 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts