Jump to content

Smordek!
 Share

Recommended Posts

Hejo... Jest tutaj dużo znajacych sie na rzeczy osob wiec moze ktos bedzie w stanie mi pomoc... Do tej pory grałem na Non Steam-ie, od kilku dni mam tez platforme STEAM i na Niej CS'a 1.6 Steam, tylko nie moge ogarnac czulosci myszki. Ustawienia (na moje oko, bo poza czuloscia myszki nic nie ruszalem) sa identyczne w obu przypadkach, w STEAM-ie nawet zwiększyłem ją bardziej a myszka jest wolniejsza... Szukałem problemu po necie ale niestety nic... Jesli ktos bylby w stanie pomoc to byłbym niezmiernie wdzieczny co moge zrobic, zeby czulosc byla podobna w obu przypadkach. Dzieki :mrrr:

Troszke nwm po co grac na NS jak sie ma 1.6 na steam, ale rob co chcesz, masz tu pare komend i ustaw taka jaka chcesz aby byla podobna moze ci sie uda (jak by sie nie udalo to zapisz sobie te wartosci które masz przed ustawieniem tych komend co ci podam).

m_customaccel_scale "0.04" 
m_forward "1"
m_mouseaccel1 "0"
m_mouseaccel2 "0"
m_mousespeed "0"
m_pitch "0.022"
m_rawinput "1"
m_side "0.8"
m_yaw "0.022"

Oczywiście komendy m_yaw masz od prawo lewo, m_pitch masz góra dół, nie rozpisalem dokladnie. te liczby 0.022 to sa przykladowe, m_pitch nie zmieniaj bardzo bo jak masz zle ustawione to moze ci to przeszkadzac przy graniu na ffa czy podobne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.