Smordek! Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Hejo... Jest tutaj dużo znajacych sie na rzeczy osob wiec moze ktos bedzie w stanie mi pomoc... Do tej pory grałem na Non Steam-ie, od kilku dni mam tez platforme STEAM i na Niej CS'a 1.6 Steam, tylko nie moge ogarnac czulosci myszki. Ustawienia (na moje oko, bo poza czuloscia myszki nic nie ruszalem) sa identyczne w obu przypadkach, w STEAM-ie nawet zwiększyłem ją bardziej a myszka jest wolniejsza... Szukałem problemu po necie ale niestety nic... Jesli ktos bylby w stanie pomoc to byłbym niezmiernie wdzieczny co moge zrobic, zeby czulosc byla podobna w obu przypadkach. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
edis Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Troszke nwm po co grac na NS jak sie ma 1.6 na steam, ale rob co chcesz, masz tu pare komend i ustaw taka jaka chcesz aby byla podobna moze ci sie uda (jak by sie nie udalo to zapisz sobie te wartosci które masz przed ustawieniem tych komend co ci podam). m_customaccel_scale "0.04" m_forward "1" m_mouseaccel1 "0" m_mouseaccel2 "0" m_mousespeed "0" m_pitch "0.022" m_rawinput "1" m_side "0.8" m_yaw "0.022" Smordek! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smordek! Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 No ja STEAM-a mam od kilku dni ale nie mogłem sobie poradzić z myszka, celowanie to jakaś masakra, gdyby nie to to Non Steam bym już usunął Zaraz komendy powpisuje, zobaczymy efekty Dzieki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edis Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Oczywiście komendy m_yaw masz od prawo lewo, m_pitch masz góra dół, nie rozpisalem dokladnie. te liczby 0.022 to sa przykladowe, m_pitch nie zmieniaj bardzo bo jak masz zle ustawione to moze ci to przeszkadzac przy graniu na ffa czy podobne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smordek! Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 Pomogło wystarczająco, dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat0 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts