Jump to content

Skarga Avalanche.

Husarz
 Share

Recommended Posts

Możemy zaobserwować szereg zasad w regulaminach gdzie jasno jest określone co wolno a czego nie powinno się robić oraz system kar które wedle regulaminu obowiązują każdego bez względu na rangę( wyjątkiem są czerwoni o ile dobrze czytałem) Piszę bo ewidentnie zaszło nadużycie uprawnień przez jednego z opiekunów ( Avalanche. ) oraz olanie regulaminu który obowiązuje, pomijam fakt że wtedy jeszcze jako moderator miał obowiązek wymagać przestrzegania go od innych... Jak zwykły użytkownik ma się czuć skro wymagane jest od niego a drugiemu pozwala się na taką samowolke? 

Może do sedna? Chodzi o bezpodstawna degradacje mnie z admina mimo że nie było żadnych skarg ani nie otrzymałem ani jednego z trzech ostrzeżeń które opiekun powinien dac adminowi zanim go zdegraduje. Nie jestem bez winy przyznaje bo w swojej krótkiej wypowiedzi "jebnij się w lep..." w temacie który rozpoczął mogłem go obrazić za co należy się stosowna kara 

Jako donator miałem mieć jakieś przywileje ale mimo tego że w miarę systematycznie wspieram serwer zostałem potraktowany  w taki sposób?

Na moje pytanie dlaczego nie mogę zobaczyć treści notek które wyswietlaly mi się w powiadomieniach otrzymałem taką odpowiedz : 

Tak wyglądała rozmowa gdzie chcialem poznać powód. Co do tych bezsensownych argumentów to admin nie ma w obowiązku stawiać się na ts na pierdniecie a jeśli jest taka inicjatywa to powinienem być odpowiednio poinformowany, poza tym moje życie nie polega na siedzeniu przed kompem 24/h akurat w ten weekend nie było mnie w domu więc dowiedziałem sie o spotkaniu po fakcie w dziale administracji a nie jak juz wspomnialem na pw z pytaniem czy mi pasuje dany dzien i godzina. Pisze dopiero teraz bo szczerze liczyłem że wyjasni się ten cyrk mieszając w to Krystka bo to on mi zaproponował adma w zamian za coś o czym wolałbym nie pisać... Tak więc piszę skargę bo za bardzo mnie boli to że szanowny pan Avalanche. urażony msci się naduzywajac uprawnien zabierając mi coś co jednak miało swoją cene. Dziwi mnie brak reakcji ze strony wyższych... Wspieram w jakiś skromny sposób serwer i broń Boże nie działam na jego niekorzyść więc mam nadzieję być traktowany w sposób jaki mówią zasady zawarte w regulaminach. Proszę o ukaranie w odpowiedni sposób opiekuna bo jak dalej mu będzie wszystko uchodzić na sucho kto wie do czego się posunie w przyszłości. 

Ps. Nie mam na myśli jego degradacji bo nikt idealny nie jest ale taki pstryczek w ucho z pewnością sie należy o ile sieć jest dla każdego równo sprawiedliwa i nie ma równych i rowniejszych.

Od razu piszę że to nie spam  z mojej strony mogę dodać tylko tyle że @Krystek jako właściciel sieci powierzył odpowiedzialność @Avalanche. nad DD2#1 tylko nijako problem rodził się w tym że Avalanche nie zna naszego sposobu bycia który panował za @K1cker oraz za @Matt. do tej pory nie było żadnych spin zaniedbań etc. Teraz każdy grający widzi co się dzieje. Ktoś próbuje nas pod siebie ustawiać szkodząc tym nie tylko nerwom kłótnią ale również serwerowi mam na myśli brak admina dobrowolnie @@@@@@ ( odszedł z powodu atmosfery) teraz degradacja @Husarz gdzie nie do końca mogę się z tym zgodzić bo nasza społeczność na Only@dd2#1 wie jaki jest ludzie go cenią i szanują a że jest typem bardzo przeżywającym grę to akurat działa pozytywnie na atmosferę serwera. Mam nadzieję że inni admini z OnlyDD2#1 też się wypowiedzą przy okazji co im leży na sercu co jest nie tak etc a nie będą siedzieć jak szare myszki pod miotłą.

Pozdrawiam.

Edited by Ave

A ja Ci powiem tak. Za taki tekst, który napisałeś do niego wtedy, sam byś u mnie wyleciał z degradem na "zbity pysk" + z tygodniowym banem za obrazę administracji. Jeżeli termin spotkania Ci nie pasował lub nie chciałeś i nie widziałeś takiej potrzeby mogłeś to napisać w inny sposób i spróbować się z nim dogadać, a nie go dodatkowo obrażać. 

Druga sprawa. Wspominasz, że nie chcesz, aby tu byli równi i równiejsi, tylko, aby była sprawiedliwość, a domagasz się przywrócenia posady admina i ukarania opiekuna, bo jesteś donatorem i płacisz? 

No to musisz się zdecydować czy chcesz tę równość czy nie, bo jeżeli tak to Cię zmartwię, ale czy płacisz czy nie,  regulamin na forum jak i na serwerach dla każdego jest taki sam, jak i kara za jego łamanie. Zatem według twojej logiki jeśli zapłacę np 100zł na dowolny serwer to mogę aplikować tam na admina i grać na wspomagaczach, bo jestem przecież donatorem? No otóż chyba nie, bo od tego są opiekuni i administracja sieci, aby decydować kto na jakie stanowisko się nadaje. 

Sam zatem zauważ, że to co piszesz jest wręcz śmieszne i nie masz racji. Właściwie powinienem ten temat zamknąć, bo nic sensownego nie wnosi na żaden temat, ale nie zrobię tego, bo sam jestem ciekawy co ktoś jeszcze tu napisze. 

Tak oczywiście zamykanie tematów przez Moderatorów tu na forum jest normą ( wszystkie tematy są zbędne + nie na temat ).  

Co do @Avalanche. to się dużo rozpisywać nie będę bo to co miałam do przekazania Krystkowi przekazałam na samym początku.

Super. Podjął się opiekuna na serwerze na którym nie grał + nie wiedział jak wygląda sytuacja z adminami i tu jest dla niego duży plus. Ale nie oznacza to ze już ma rozstawiać każdego po kątach. Tak jest regulamin, zasady itd ale podejście do innych osób tez jest ważne. 

I mierzenie każdego admina tą sama miarą tez uważam że nie jest dobre. Ale no tak co ja się tam znam. 

Więcej pisać nie ma chyba po co. Temat i tak zostanie zamknięty a cała sprawa pójdzie pod dywan. 

1 godzinę temu, [Soul]jaboy napisał:

A ja Ci powiem tak. Za taki tekst, który napisałeś do niego wtedy, sam byś u mnie wyleciał z degradem na "zbity pysk" + z tygodniowym banem za obrazę administracji. Jeżeli termin spotkania Ci nie pasował lub nie chciałeś i nie widziałeś takiej potrzeby mogłeś to napisać w inny sposób i spróbować się z nim dogadać, a nie go dodatkowo obrażać. 

Druga sprawa. Wspominasz, że nie chcesz, aby tu byli równi i równiejsi, tylko, aby była sprawiedliwość, a domagasz się przywrócenia posady admina i ukarania opiekuna, bo jesteś donatorem i płacisz? 

No to musisz się zdecydować czy chcesz tę równość czy nie, bo jeżeli tak to Cię zmartwię, ale czy płacisz czy nie,  regulamin na forum jak i na serwerach dla każdego jest taki sam, jak i kara za jego łamanie. Zatem według twojej logiki jeśli zapłacę np 100zł na dowolny serwer to mogę aplikować tam na admina i grać na wspomagaczach, bo jestem przecież donatorem? No otóż chyba nie, bo od tego są opiekuni i administracja sieci, aby decydować kto na jakie stanowisko się nadaje. 

Sam zatem zauważ, że to co piszesz jest wręcz śmieszne i nie masz racji. Właściwie powinienem ten temat zamknąć, bo nic sensownego nie wnosi na żaden temat, ale nie zrobię tego, bo sam jestem ciekawy co ktoś jeszcze tu napisze. 

Czytanie ze zrozumieniem się kłania panie kolego:default_rofl:. Może przeczytaj jeszcze raz bo widzę że wypowiadasz się na jakiś zupełnie inny temat albo ze mnie durnia robisz? Właśnie chodzi mi o przestrzeganie regulaminu i uwierz mi potrafie przyjąć kare na klate o ile jest słuszna i ADEKWATNA. Powodem mojego komentarza było to że nowy opiekun na siłę kręcił afere z żartów które kręciliśmy sobie na serwie. Tylko on odebrał to inaczej? Daje to do myślenia... Brawo za efekt w początkach opiekowania się serwerem. Może i ponisło mnie w słowach ale jak coś takiego się zaczęło dziać nic innego nie przychodziło mi do głowy i nie potrafiłem tego nie napisać.

wyjaśnienia chciałem? wiedziałem odrazu że to zemsta za dume którą uraziłem... Tu chodzi o to że nie miał prawa w ten sposób postąpić kolego

Edited by Husarz
koment do notki

Wstawienie prywatnej rozmowy - brak słów.

Bez powodu nie zostałeś wyrzucony, a jak nie ja, to @Roni by to zrobił.

Ja nie będę dla Was delikatny ponieważ nie ma to sensu. Ustawiam po kątach? Gdyby nie to ustawianie, to dalej byście odwalali syf na serwerze, głupie spamowanie na y@, kłótnie, brak kultury do graczy "WON Z TEGO RESPA" - dobrze to pamiętam.

3 minuty temu, Husarz napisał:

nowy opiekun na siłę kręcił afere z żartów które kręciliśmy sobie na serwie

Chcecie sobie kręcić żarty? Róbcie to na u@ lub steam, a nie na y@ gdzie wszyscy to widzą.

5 minut temu, Husarz napisał:

Brawo za efekt w początkach opiekowania się serwerem.

Dzięki, nikt mi tego nie powiedział, kochany jesteś.

5 minut temu, Husarz napisał:

nic innego nie przychodziło mi do głowy i nie potrafiłem tego nie napisać.

No cóż, tutaj nie widzę nawet sensu komentowania.

Do Twojej degradacji mogę dołożyć też to, że nie potrafiłeś zachować nawet kultury do graczy będąc adminem, a o tym, że chciałeś przekupić mnie i Krystka za bany dla osób które Cię irytowały to szkoda mi wspominać (heh). Pewne osoby mi mówiły jaki wybuchowy jesteś podczas gry - udowodniłeś to wpisem na forum.

Godzinę temu, Nienormalnie Nienormalna napisał:

Podjął się opiekuna na serwerze na którym nie grał

Wiesz czemu? Nie, nie wiesz, także wasze komentarze tego typu są bardzo sensowne.

13 minut temu, Husarz napisał:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania panie kolego

No przyda Ci się taka umiejętność. Odniósł się do Twojej wypowiedzi w sprawie degradacji, a wszyscy dobrze ją znają.

2 godziny temu, Ave napisał:

a że jest typem bardzo przeżywającym grę to akurat działa pozytywnie na atmosferę serwera

Gracze mi pisali jak ją "przeżywał" i tak jak wspominałem - udowodnił to na forum.

Ja nie będę tolerował takiego czegoś. Prosiłem aby stawił się na TS? Prosiłem - nie spełnił mojej prośby. Opiekun jest po to aby Was ustawiać - proste.

Peace.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

@Thomas dopowiem coś bo kolejny raz został zgłoszony ten temat, @Husarz nadal nic nie rozumie...

Piszesz skargę, niesłuszną skargę i dobrze o tym wiesz. 

Dostałeś degrada, może niesłusznie? @Thomas lekko popełnił błąd, pomylił osoby. Nie dostałeś bana za y@, tylko za brak wstawienia się na rozmowę na TS oraz za zachowanie na forum. 

Zacytuję tutaj jedną rzecz "Powodem mojego komentarza było to że nowy opiekun na siłę kręcił afere z żartów które kręciliśmy sobie na serwie"- super śmiesznie bo przecież admin jest do zabawy, prawda? Piszesz o braku dowodu, a sam się przyznajesz- lecz nadal tego nie rozumiesz. 

Mieliście wyjaśnić sprawę na ts'ie, gdzie zwołał was @Avalanche.. Co napisałeś dzień później? "Jebnij sie w lep tyle mam na ten temat do powiedzenia"- bardzo poprawne zachowanie admina. Za takie zachowanie zostałbyś wywalony tak czy siak przez chociażby @Roni["Skoro taki jesteś gadatliwy, to ja ułatwię sprawę Opiekunowi. Wylatujesz z posady. Opiekuna masz się słuchać, a nie będziemy tolerować gówniarskiego zachowania."].

Może w końcu pora dorosnąć? Nie zachowywać się jak dziecko? Jeżeli nie to wybacz, ale tutaj szczęścia nie znajdziesz :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.