V-MaX |Gold Nova III | Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 V-MaX |Gold Nova III| Nick do gry Twoje imię:Szymon Wiek: JUŻ NIE KŁAMĘ 13 Link steam: http://steamcommunity.com/search/users/ Link Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/V-MaX |Gold Nova III| Staż Cs 1.6: 4 lata gram Amxx:Już niezle 7 Na serwerach :100 godz. Admina miałem Mikrofon sprawny i ogarnęłem odgłosy Mutacja:Jeszcze pół roczku Jak trafiłem: Kumple i Google Wargi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 - Niski wiek - Bardzo słaba aktywność na forum - Brak steama - Co do AMXX... Na pewno kłamiesz - Masz denerwujący głos Ogólnie nie widzę u Ciebie ani jednej pozytywnej cechy, która pozwalałaby Ci zostać adminem. Jestem na nie. Wargi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wargi Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 NA NIE ! -NIE SPELNIASZ WYMAGAN (CIEZKO ZROZUMIEN I PISAC TRZECIE PODANIE W CIAGU TYGODNIA) -WIEK (15,14,13,12 ZDECYDUJ SIE NIE WIESZ W KTORYM ROKU SIE URODZILES I CIEZKO PODODAWAC/POODEJMOWAC PARE CYFEREK ?) -STEAM (WIESZ TUTAJ NIE CHODZI O PODANIE LINKU DO STEAMA ALE O TWOJ PROFIL NA STEAMIE CHYBA ZE NIE MASZ TO MOZESZ NAPISAC "EMMM CO TO STEAM ?") Kub1nho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Jestem na nie -Składasz podanie 615263 razy a nie spelniasz regulaminu -Wiek -Mało przesiadujesz na forum -Takie sobie prowadzenie w ct Wargi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDJQP Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Jestem na tak (Każdy zasługuje na szansę, a mało adminów gra). Mysiak , Kub1nho and Wargi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 (edited) Podania piszesz zbyt często, co może poskutkować warnem, nie spełniasz jakichkolwiek wymagań więc nie rób nędznego spamu podaniami co tydzień bo to nie ma jakiegokolwiek sensu. Pograj trochę a nie "nękasz" opiekunów swoimi podaniami. Jeszcze te Twoje słynne teksty na serwerze "Gdyby Teodorek Mi przejrzał podanie to napewno bym dostał" I proszę Cię gdy zamkną Ci już te nędzne podanie to nie spamuj na serwerze że Cie nie przyjęli i nie "nękaj" adminów na chacie dlaczego cię nie przyjęli jak robisz to za każdym razem gdy Ci odrzucą podanie. Stanowcze NIE. Edited December 3, 2017 by Dajesz Malina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Odrzucam! Podanie piszemy w odstępie 7 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts