Jump to content

Przepraszam za tamto, podanie <3

V-MaX |Gold Nova III |
 Share

Recommended Posts

V-MaX |Gold Nova III| Nick do gry

Twoje imię:Szymon

Link steam: http://steamcommunity.com/search/users/

Link Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/V-MaX |Gold Nova III|

Staż Cs 1.6: 4 lata gram

Amxx:Już niezle 7

Na serwerach :100 godz.

Admina miałem :)

Mikrofon sprawny i ogarnęłem odgłosy

Mutacja:Jeszcze pół roczku

Jak trafiłem: Kumple i Google

NA NIE !

-NIE SPELNIASZ WYMAGAN (CIEZKO ZROZUMIEN I PISAC TRZECIE PODANIE W CIAGU TYGODNIA)

-WIEK (15,14,13,12 ZDECYDUJ SIE NIE WIESZ W KTORYM ROKU SIE URODZILES I CIEZKO PODODAWAC/POODEJMOWAC PARE CYFEREK ?)

-STEAM (WIESZ TUTAJ NIE CHODZI O PODANIE LINKU DO STEAMA ALE O TWOJ PROFIL NA STEAMIE CHYBA ZE NIE MASZ TO MOZESZ NAPISAC "EMMM CO TO STEAM ?")

Podania piszesz zbyt często, co może poskutkować warnem, nie spełniasz jakichkolwiek wymagań więc nie rób nędznego spamu podaniami co tydzień bo to nie ma jakiegokolwiek sensu.

Pograj trochę a nie "nękasz" opiekunów swoimi podaniami. Jeszcze te Twoje słynne teksty na serwerze "Gdyby Teodorek Mi przejrzał podanie to napewno bym dostał"

I proszę Cię gdy zamkną Ci już te nędzne podanie to nie spamuj na serwerze że Cie nie przyjęli i nie "nękaj" adminów na chacie dlaczego cię nie przyjęli jak robisz to za każdym razem gdy Ci odrzucą podanie.

Stanowcze NIE.

Edited by Dajesz Malina

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.