Guest Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 „Facet potrzebuje wielu kobiet tylko wtedy, kiedy żadna z nich nie jest nic warta. Można utracić tożsamość, pieprząc się na prawo i lewo.” – Charles Bukowsky To znowu ja. Cisnący w gaz, niezależnie od pogody i atmosfery na zewnątrz. Wyciskający maksimum z auta na obwodnicy trójmiasta, wszystkie ze swoich 275 koni. ch*j z tym, że mam raptem 15 km drogą szybkiego ruchu, ale przynajmniej auto się troszkę zrelaksuje. Jednak sama jazda po mieście, czy do klientów, to jest gruba przesada, by jednak takie, niemal torowe auto traktować jak byle taryfę w gazie. Pewnie zastanawiacie się czemu wrzuciłem na wstępie taki tekst. Otóż, dopiero po czasie gdy ogarnąłem własne auto, chatę i drobny kredyt hipoteczny, nagle zrobiło się lekkie zamieszanie wokół tych dup w robocie. Co by nie było, jedną wziąłem, gdy jeszcze o tym myślałem, druga się nie dała, ale była zwyczajnie jebnięta w kask, no i była kobietą związaną tym śmiesznym pierścionkiem, a trzecia, to osoba na tyle wredna i chamska, że dała radę ze mną wytrzymać. Kurwa mać. Patrzę na swoje auto. Pracowałem na nie X lat. Jest cudownie piękne. Zmiótł z niego pot, nerwy i łzy, ten deszcz, te mgły, te siły. Ale co czuje po tych latach? Widzę, że ludzie patrzą na to auto z zazdrością, jakbym miał dostać nowotworu. Dziewczyny, które mają więcej niż -14 IQ łapią się, że to one będą ze mną latały tą furą z indywidualnego zamówienia firmy Alpine do tego modelu..Można dalej tak wymieniać, co można zmieć, co dodać i ulepszyć. Łatwo pisze się tylko o dziwkach, pisanie o wartościowej kobiecie to już nie taka prosta sprawa.- znowu „Kobiety”. To chyba moja ewangelia. Sam Bukowsky to mój bóg. Żyłem na paradoksach, bywały kobiety, które zajmowały moje życie na tydzień, nawet dwa. Ale potem znajdowały się lepsze, ciekawsze..Co z tego, że te dawne myślały o mnie. Toć przecież kariera, praca, doobra fura. Materialistki pieprzone. ku**y. Blachary. Po X latach, można się znudzić. Ogarnęło się własne m2, więc może któraś normalna by się skusiła, na faceta, z taką skromna historią? Aleee po ch*j, toć ta historia, jak w liście przeglądarki jest zbyt długa, a gdy któraś była niezadowolona, to potem tylko wspominała jak została pokrzywdzona.. Ale. „Jeśli żywisz do kobiety jakieś uczucia, powściągnij swoją naturalną chęć, by ją natychmiast zerżnąć. Nie obawiaj się, zdążysz. Jeśli jej nie znosisz od samego początku, spróbuj od razu ją wydymać. Jeśli zaś tego nie zrobiłeś, to lepiej jest odczekać, przy sposobności zerżnąć ją przykładnie, a znienawidzić później.” Kurwa mac. Życie jest do du*y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 (edited) Hm bardzo ciekawe lecz kobiety moga sie poczuc urazone bo kazda z nich jest rozna , ja bym sie zezloscila na ta historie : p Edited December 7, 2017 by DZICZKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 (edited) W dniu 3.12.2017 o 01:19, Stalker napisał: Kurwa mac. Życie jest do du*y. Nie waż się tak więcej myśleć i pisać. Trzeba codziennie myśleć, że życie jest cudowne! Masz je jedno. Tylko jedno. Wykorzystasz je jak chcesz, bo to właśnie Twoje życie. Ty jesteś jego panem i wodzem. Nikt, ani nic nie jest w stanie go zmienić, tylko właśnie TY. Kobiety? To śmieszne bestie. Jest, było i zawsze będzie ich miliony. Będą wylęgać się z każdej dziury, ale zawsze pozostaną kobietami. Urodziły się jako kobiety i zostaną pochowane jako kobiety. Omijając oczywiście postęp zmiany płci, który już jest niestety dostępny. Jedyne co zmienia kobiety od urodzin, aż do śmierci to życie. Tak, właśnie to wspaniałe życie, przez które każdy przechodzi inaczej. Życie zmienia, a większość postępowań i charakterów ma swoje powody. Liczyłam, że znajdę coś głębszego z Twoich opowieści, ale znowu czytając kilka słów Twojego autorstwa jestem zadowolona. Tak trzymaj ziomek! Edited December 19, 2017 by Titania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts