PaY Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 (edited) Twój nick: Pay's Nick gracza/admina: nie określony Opis sytuacji: Dzisiaj o 1 w nocy ktoś podszywaś się po mnie mialem 4k szlogow o 9 mialem juz 1200 IP/SID: *** Data i czas zdarzenia: 2grudnia ok 1 w nocy Dowody(ss/demko):*** Konto z hasłem już założyłem nie chodzi mi o szlugi chcem aby typo dostał perma ponieważ to się stało 2 raz Edited December 2, 2017 by PaY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Skoro nie wiesz kto to i nie masz zadnych dowodow procz tego, ze ubylo Ci fajek to nic nie zdzialasz. Skladasz skarge na anonima, tego sie na da nornalnie rozpatrzyc. Twoj blad, ze wczesniej hasla nie zalozyles na konto. Poki nie masz hasla zalozonego kazdy moze wejsc na Twoj nick i nie powinno byc to brane jako podszywka, poniewaz /konto jest reklamowane aby ludzie zakladali hasla i unikali zbednych problemow. Na bledach sie ucz kolego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Gdybyś założył hasło od razu nic by się nie stało. Jak to mówią: "Człowiek uczy się na błędach". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts