Magus Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 1.Twój nick z gry :Magus 2.Twoje imię : Bartek 3.Wiek :19 4.Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Nie posiadam 5.Link do Game Tracker : https://www.gametracker.com/player/Magus/80.72.42.126:27015/ 6.Staż w Counter-Strike 1.6 : 6/7 lat 7.Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10) : 7 8.Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 5 Lat 9.Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak, miałem. 10.Czy posiadasz sprawny mikrofon: TAK 11.Czy posiadasz mutacje : Tak 12.W jaki sposób trafiłes na nasz serwer?: Zostałem zaproszony przez Farcika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaY Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 (edited) -forum (posty) -mało jestes w ct +jestes stałym graczem -steam +grasz co dziennie Przychodz częściej do ct i nadrób forum NIE Edited December 2, 2017 by PaY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 - Brak Steam - Słaba aktywność na forum + Jak już jesteś w CT to dobrze prowadzisz + Jesteś sympatyczny (specyficzny, ale sympatyczny :D) + GT + Stały gracz Jestem za okresem próbnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 (edited) +Wiek +Amx +Staż Lecz jestem na Nie. Już Ci mówię dlaczego, często Twoje kultura jest kiepska wyzywasz się z graczami, a gdybyś dostał admina to mogło by to pójść w niekorzyść innych graczy. Są skargi na Ciebie że dość często wyzywasz czy nie masz jakiejkolwiek kultury, świadczą o tym same bany. A poza tym Popraw Forum. Edited December 2, 2017 by Dajesz Malina Sadysta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Takie konta pod podanie powinny z automatu ladowac w koszu. Nadrob forum, popraw swoja kulture, a byc moze dostaniesz swoje 5 minut. Przypominam, ze mamy podawac sensowne argunenty, a nie rozpisywac to czy gosc steam ma, jakie amx itd. Bo te infornacje opiekun ma w podaniu. Nadrob zalegosci jak i popraw swoje zachowanie, a bede na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 +gt +Dobry staż na serwerze To są dobre strony lecz jestem na nie ponieważ -Mało Cię widzę w ct -Słabe forum -Kultura często wyzywasz się z innymi graczami Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELMONDO Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 -kultura -forum +stały gracz +amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-MaX |Gold Nova III | Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Jestem na tak. Dobra mordka. Mikrofon. Tylko żeby częściej chodził do CT. Niezłe warzywko również Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Odrzucam! Popracuj nad forum i kulturą, spróbuj za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts