Iwannabepro Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 (edited) Od dzisiaj, żeby kanały administracyjne 1s2k nie stały przez miesiąc puste i tylko zbędnie puste leżały. Od dzisiaj macie obowiązek zmieniać datę w temacie co tydzień. Oznaczam dla zapoznania się, na każdy kanał została dopisana data dzisiejsza tj. 01.12.2017 - kanały, które będą miały date starszą niż 7 dni zostaną usunięte.@DyLu@FrozenExecutor @AdamtoZiomal @Teodorek @SUPERBOHATERKA! @Snoop @Shock @arenik @Chicen @KiMiSuN @Wredzioszek @Pawciu KING @Nienormalnie Nienormalna @Mazur. @IMPOWERED @Divine Paul @Wargi @Wiki @edis @Misiaa @FocuS @Urumci @freekill^^ @Dyzio Proszę o przekazanie reszcie. Pozdrawiam. Edited December 1, 2017 by Iwannabepro Blad3 , arenik , `NN. and 3 others 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Zapoznalem sie z caloscia i mam pytanie. Po co tak robic? Jako administracja 1s2k musimy robic to samo, co zwykly uzytkownik waszego ts'a. Lubilem sobie siedziec na waszym ts ze wzgledu na to, ze nie musialem robic tego typu syfu. Oczywiste jest przeciez to, ze siedze na tym kanale. Po cos go mam nie? Wczesniej zabraliscie mozliwosc przenoszenia uzytkownikow na kanal. Bardzo sie to przydawalo w pewnych sytuacjach. Szczegolnie, ze w centrum pomocy uzytkownika 1s2k admini cs/opiekunowie nie moga mowic i odblokowac mowienia komus(jezeli to naprawiliscie to nie ma tematu). Wczesniej przenosiles gostka na swoj kanal i po problemie. Jak dla mnie opcje mova powinni dostawac opiekunowie i rangi wyzej. Jakies zaufanie chyba jest dla kogos z wyzsza ranga. Kto z adminow ts3 zajmie sie sprawdzaniem nieobecnosci? Oczywiste jest, ze nieobecnosc oznacza zazwyczaj tez przerwe od siedzenia na ts. Staracie sie utrudniac siedzenie na ts? Ostatnio calkiem dobrze wam to wychodzi.. No ogolnie to sam zmieniac daty nie mam zamiaru. Najwyzej usuniecie mi kanal i zmienie ts'a. Z pozdrowieniami~ FrozeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted December 1, 2017 Author Report Share Posted December 1, 2017 (edited) 11 minut temu, FrozenExecutor napisał: Zapoznalem sie z caloscia i mam pytanie. Po co tak robic? Jako administracja 1s2k musimy robic to samo, co zwykly uzytkownik waszego ts'a. Lubilem sobie siedziec na waszym ts ze wzgledu na to, ze nie musialem robic tego typu syfu. Oczywiste jest przeciez to, ze siedze na tym kanale. Po cos go mam nie? Wczesniej zabraliscie mozliwosc przenoszenia uzytkownikow na kanal. Bardzo sie to przydawalo w pewnych sytuacjach. Szczegolnie, ze w centrum pomocy uzytkownika 1s2k admini cs/opiekunowie nie moga mowic i odblokowac mowienia komus(jezeli to naprawiliscie to nie ma tematu). Wczesniej przenosiles gostka na swoj kanal i po problemie. Jak dla mnie opcje mova powinni dostawac opiekunowie i rangi wyzej. Jakies zaufanie chyba jest dla kogos z wyzsza ranga. Kto z adminow ts3 zajmie sie sprawdzaniem nieobecnosci? Oczywiste jest, ze nieobecnosc oznacza zazwyczaj tez przerwe od siedzenia na ts. Staracie sie utrudniac siedzenie na ts? Ostatnio calkiem dobrze wam to wychodzi.. No ogolnie to sam zmieniac daty nie mam zamiaru. Najwyzej usuniecie mi kanal i zmienie ts'a. Z pozdrowieniami~ FrozeN Bardziej chodzi nam o kanały adminów cs 1.6, bo przez całe tygodnie stoją puste, nie mówię o wszystkich. Chcemy po prostu, żeby nie było miliona kanałów, a wszystkie puste, bo wcześniej chcieli kanały, a stoją puste. Zrobimy tak, że po prostu rang powyżej Opiekuna (wraz z Opiekunem) będą zwolnieni z aktualizowania dat. Czyli aktualizacja dat dotyczy: Admin CS 1.6 / CS:GO, Redaktor, Grafik. Na kanałach prywatnych są daty, ale są one automatycznie aktualizowane. Edited December 1, 2017 by Iwannabepro Wiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 A skoro już frozen poruszył temat możliwości przenoszenia uzytkowników- możecie nam to oddać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniejaxd Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Zmiana tyczy sie od 01.12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 (edited) 8 godzin temu, Dyzio napisał: Zmiana tyczy sie od 01.12? Tak 14 godzin temu, SUPERBOHATERKA! napisał: A skoro już frozen poruszył temat możliwości przenoszenia uzytkowników- możecie nam to oddać? Tak, tylko i wyłącznie od Opiekuna Serwera w górę to dodamy, ale jeśli będą jakiekolwiek skargi na kogoś to od razu zabieramy danej osobie. To służy tylko i wyłącznie do przenoszenia znajomych, a nie bawienia się. Edit: Już możecie przenosić. Edited December 2, 2017 by Iwannabepro The Lion King. , Wiki and Dziekizawspolnelata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wargi Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Zapoznalem sie ale zmienie dopiero w pn. bo narazie mnie w domu nie ma :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniejaxd Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 @Iwannabepro mam pytanko a mogę sobie codziennie aktualizować datę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 @Iwannabepro moja data będzie ustawiana już w czwartek lub poproszę kogoś ze znajomych żeby mi zmienił gdyż nie zawsze jestem w piątki na ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 Możecie aktualizować kiedy chcecie tylko, żeby nie była starsza niż 7 dni. Datę może zmieniać jakiś Wasz znajomy, który ma uprawnienia na kanale. Chodzi o to, żeby było wiadome, że ktoś z kanału korzysta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Korpuś ✓ ? Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 tak jest szef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted January 30, 2018 Technician Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts