Jump to content

Kanały administracyjne 1s2k

Iwannabepro
 Share

Recommended Posts

Od dzisiaj, żeby kanały administracyjne 1s2k nie stały przez miesiąc puste i tylko zbędnie puste leżały. Od dzisiaj macie obowiązek zmieniać datę w temacie co tydzień.
image.png.ec9996cb4dab791463275acd423a1dce.png

Oznaczam dla zapoznania się, na każdy kanał została dopisana data dzisiejsza tj. 01.12.2017 - kanały, które będą miały date starszą niż 7 dni zostaną usunięte.

@DyLu
@FrozenExecutor

@AdamtoZiomal

@Teodorek

@SUPERBOHATERKA!

@Snoop

@Shock

@arenik

@Chicen

@KiMiSuN

@Wredzioszek

@Pawciu KING

@Nienormalnie Nienormalna

@Mazur.

@IMPOWERED

@Divine Paul

@Wargi

@Wiki

@edis

@Misiaa

@FocuS

@Urumci

@freekill^^

@Dyzio

Proszę o przekazanie reszcie.
Pozdrawiam.

Edited by Iwannabepro

Zapoznalem sie z caloscia i mam pytanie. Po co tak robic? Jako administracja 1s2k musimy robic to samo, co zwykly uzytkownik waszego ts'a. Lubilem sobie siedziec na waszym ts ze wzgledu na to, ze nie musialem robic tego typu syfu. Oczywiste jest przeciez to, ze siedze na tym kanale. Po cos go mam nie?

Wczesniej zabraliscie mozliwosc przenoszenia uzytkownikow na kanal. Bardzo sie to przydawalo w pewnych sytuacjach. Szczegolnie, ze w centrum pomocy uzytkownika 1s2k admini cs/opiekunowie nie moga mowic i odblokowac mowienia komus(jezeli to naprawiliscie to nie ma tematu). Wczesniej przenosiles gostka na swoj kanal i po problemie. Jak dla mnie opcje mova powinni dostawac opiekunowie i rangi wyzej. Jakies zaufanie chyba jest dla kogos z wyzsza ranga.

Kto z adminow ts3 zajmie sie sprawdzaniem nieobecnosci?  Oczywiste jest, ze nieobecnosc oznacza zazwyczaj tez przerwe od siedzenia na ts.

Staracie sie utrudniac siedzenie na ts? Ostatnio calkiem dobrze wam to wychodzi.. 

No ogolnie to sam zmieniac daty nie mam zamiaru. Najwyzej usuniecie mi kanal i zmienie ts'a.

Z pozdrowieniami~ FrozeN

11 minut temu, FrozenExecutor napisał:

Zapoznalem sie z caloscia i mam pytanie. Po co tak robic? Jako administracja 1s2k musimy robic to samo, co zwykly uzytkownik waszego ts'a. Lubilem sobie siedziec na waszym ts ze wzgledu na to, ze nie musialem robic tego typu syfu. Oczywiste jest przeciez to, ze siedze na tym kanale. Po cos go mam nie?

Wczesniej zabraliscie mozliwosc przenoszenia uzytkownikow na kanal. Bardzo sie to przydawalo w pewnych sytuacjach. Szczegolnie, ze w centrum pomocy uzytkownika 1s2k admini cs/opiekunowie nie moga mowic i odblokowac mowienia komus(jezeli to naprawiliscie to nie ma tematu). Wczesniej przenosiles gostka na swoj kanal i po problemie. Jak dla mnie opcje mova powinni dostawac opiekunowie i rangi wyzej. Jakies zaufanie chyba jest dla kogos z wyzsza ranga.

Kto z adminow ts3 zajmie sie sprawdzaniem nieobecnosci?  Oczywiste jest, ze nieobecnosc oznacza zazwyczaj tez przerwe od siedzenia na ts.

Staracie sie utrudniac siedzenie na ts? Ostatnio calkiem dobrze wam to wychodzi.. 

No ogolnie to sam zmieniac daty nie mam zamiaru. Najwyzej usuniecie mi kanal i zmienie ts'a.

Z pozdrowieniami~ FrozeN

Bardziej chodzi nam o kanały adminów cs 1.6, bo przez całe tygodnie stoją puste, nie mówię o wszystkich. Chcemy po prostu, żeby nie było miliona kanałów, a wszystkie puste, bo wcześniej chcieli kanały, a stoją puste. 
Zrobimy tak, że po prostu rang powyżej Opiekuna (wraz z Opiekunem) będą zwolnieni z aktualizowania dat.
Czyli aktualizacja dat dotyczy: Admin CS 1.6 / CS:GO, Redaktor, Grafik.

Na kanałach prywatnych są daty, ale są one automatycznie aktualizowane.

Edited by Iwannabepro

8 godzin temu, Dyzio napisał:

Zmiana tyczy sie od 01.12?

Tak

14 godzin temu, SUPERBOHATERKA! napisał:

A skoro już frozen poruszył temat możliwości przenoszenia uzytkowników- możecie nam to oddać?

Tak, tylko i wyłącznie od Opiekuna Serwera w górę to dodamy, ale jeśli będą jakiekolwiek skargi na kogoś to od razu zabieramy danej osobie. To służy tylko i wyłącznie do przenoszenia znajomych, a nie bawienia się.

Edit: Już możecie przenosić.

Edited by Iwannabepro

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.