KasKadereK Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 (edited) Twój nick:Vixaro Nick gracza / admina na którego składasz skargę: WaReT , fps vhiTE?.! Dokładny czas zdarzenia: 15:05 01-12-2017 Opis sytuacji:Gracz fps vhiTE?.! mial kibel bez wejscia od dołu tylko po przez skoczenie od góry lecz zeby sie tam dostac trzeba bylo skoczyć z innej kampy. Gracz wskoczył od góry i poprosił o pomoc zeby admin mu zamknoł od góry obudowe lecz zanim to zrobił wskoczyłem i zabiłem gracza fps vhiTE?.! gdy kampa znikneła gracz dracax zaczoł "krzyczeć" przez mikrofon ze skróciłem i zebym dostał ban po chwili dostałem bana.Ogladałem demko i na demku wyraźnie widac ze gracz fps vhiTE?.! Wbił po kampie innego gracza nawet za pierwszym razem nei zdążył i go odrodziło. Dowód (demko + czas / ss):http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1712011448-bb_cs4dust.dem.zip Czas na demku od 11:25 do 11:55 widać jak gracz fps vhiTE?.! wchodzi na kampe. Nie prosze o upomnienie dla admina tylko o usuniecie bana ponieważ chciałbym sie starać o admina na tym serwerze a admin nie moze miec banów :). Z góry dziekuje i pozdrawiam .Do zobaczenia na serwie. PS: sądze ze gracz dracax powinien dostać jakiegos bana gdy wyzywa gracz ze sa "debilami" lub "idiotami" ponieważ nie potrafia wejsc do jego kampy.Nie ładnie to świadczy o serwerze jak gracz notorycznie wyzywa obraża innych graczy bez żadnych konsekwencji lecz to moja subiektywna opinia zostawiam to w rękach administratorów. Edited December 1, 2017 by Vixaro dolbo and Wiki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatxd Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 fps vhiTE?.! Kampa bez wejścia+by wejść skrócił od typa kampy. Było dwóch adminów powinno natychmiast usunąć kampe, a nie ją poprawiać. Było czekać aż admini to ogarną i nie skracać. Ban słuszny bo nadal zlamiłeś regulamin serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 (edited) dam bana fps vhiTE?.! za kampe bez wejścia Edited December 10, 2017 by P0v3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts