Jump to content

Skarga

KasKadereK
 Share

Recommended Posts

Twój nick:Vixaro
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: WaReT  , fps vhiTE?.!
Dokładny czas zdarzenia: 15:05      01-12-2017
Opis sytuacji:Gracz fps vhiTE?.! mial kibel bez wejscia od dołu tylko po przez skoczenie od góry lecz zeby sie tam dostac trzeba bylo skoczyć z innej kampy.
Gracz wskoczył od góry i poprosił o pomoc zeby admin mu zamknoł od góry obudowe lecz zanim to zrobił wskoczyłem i zabiłem gracza fps vhiTE?.! gdy kampa 
znikneła gracz dracax zaczoł "krzyczeć" przez mikrofon ze skróciłem i zebym dostał ban po chwili dostałem bana.Ogladałem demko i na demku wyraźnie widac ze 
gracz fps vhiTE?.! Wbił po kampie innego gracza nawet za pierwszym razem nei zdążył i go odrodziło.
Dowód (demko + czas / ss):http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1712011448-bb_cs4dust.dem.zip   Czas na demku od 11:25 do 11:55 widać jak gracz fps vhiTE?.! wchodzi na kampe.

Nie prosze o upomnienie dla admina tylko o usuniecie bana ponieważ chciałbym sie starać o admina na tym serwerze a admin nie moze miec banów :).

Z góry dziekuje i pozdrawiam .Do zobaczenia na serwie.

PS: sądze ze gracz dracax powinien dostać jakiegos bana gdy wyzywa gracz ze sa "debilami" lub "idiotami" ponieważ nie potrafia wejsc do jego kampy.Nie ładnie to świadczy o serwerze jak gracz notorycznie wyzywa obraża innych graczy bez żadnych konsekwencji lecz to moja subiektywna opinia zostawiam to w rękach administratorów.

Edited by Vixaro

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.