Kub1nho Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Mimo tego, że @Teodorek zamknął rekrutację na admina proponuję otworzyć ją ponownie. Kilku adminów z JB (w tym ja) wzięło niedawno urlop, co wiąże się z mniejszą ilością adminów na serwerze. Zauważyłem, że na praktycznie każdym serwerze rekrutacja na admina jest otwarta, mimo sporej liczby osób na pokładzie, więc dlaczego mielibyśmy postępować inaczej? Ogarniętych osób na tym stanowisku nigdy dość. Do tego nie każdy, ba... Chyba nikt nie gra non stop na serwerze, co jest chcąc nie chcąc dużym minusem. Jeszcze sprawa tego typu, że Jailbreak jest tego typu modem, na którym obecność admina (szczególnie w godzinach szczytu) jest NIEZBĘDNA. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 No a z rana to juz masakra co sie dzieje. Dobry pomysl, kazdy gra w zroznicowanych godzinach, a na tym modzie adminow trzeba duzo ze wzgledu na notoryczne lamanie regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 (edited) Ja nie widzę problemu w zamknięciu Rekrutacji, mimo tego że 3-4 adminów napisało urlop, to są jeszcze pozostali. A to że z rana jest bajzel na serwerze to nie wina braku adminów. Problem jest w tym że bajzel zazwyczaj jest w godzinach porannych a bądźmy szczerzy Admini z rana idą do Pracy bądź szkoły. Nie wiem czy pomoże w tym kilku nowych adminów którzy tak czy siak pójdą z rana do szkoły bądź pracy. @Kub1nho ツ Sam twierdzisz że admin jest potrzebny w godzinach szczytu a te godziny zazwyczaj mają miejsce w okolicach popołudnia. Nie powiem admin jest praktycznie zawsze potrzebny ale nie każdy z nich ma czas w tej godzinie. Zdaję sobie z tego sprawę że nie można lekceważyć spraw w których gracze z rana łamią regulamin ale nowi admini nic nie zmienią. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem było by zapisywanie demka na którym będzie widać kiedy gracz łamie regulamin i zgłoszenie jakże tego osobnika do admina, opiekuna lub napisanie skargi. Tyle z Mojej strony pozdrawiam. Edited November 28, 2017 by Dajesz Malina Mysiak and ScreamMyName 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted November 28, 2017 Author Report Share Posted November 28, 2017 2 minuty temu, Dajesz Malina napisał: Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem było by zapisywanie demka na którym będzie widać kiedy gracz łamie regulamin i zgłoszenie jakże tego osobnika do admina, opiekuna lub napisanie skargi. Tylko niestety zanim ktoś z UBT/Opiekunów serwera zareaguje i zbanuje danego osobnika to ludzie wyjdą i serwer na tym ucierpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 @Kub1nho ツ Nie widzę lepszego rozwiązania w tej sprawie, na chyba że któryś z adminów ma czas żeby przypilnować serwera z rana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Jestem tego samego zdania co @Dajesz Malina. Mamy w sumie 9 administratorów i 2 opiekunów. Jeżeli ktoś z administracji zrezygnuje otworzymy rekrutację. Wiem, że wielu napisało Nieobecność, lecz to nie zmienia faktu, że braki w składzie u nas nie występują. Taka jest moja decyzja na dzień dzisiejszy. Dziękujemy za złożenie propozycji. Mysiak and Mixtaz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts