Jump to content

Podanie na admina $uper$eriaKa x2

SuperSeriaKa PAM PAM
 Share

Recommended Posts

Nick w grze:$uper$eriaKa
Link do GT:https://www.gametracker.com/player/%24uper%24eriaKa/91.224.117.107:27015/
STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198012436302/
Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Miałem admina 
Staż na serwerze: ok 3 tygodni w tym 1 w ciągu 2 130 godzin (2 razy z rzędu wygrany konkurs na najdłuższy czas w ciągu tygodnia (73 godziny w tym tygodniu) 
Znajomość AMXX(1-10):6/10
Jakie kampy potrafisz zbudować?:Wj, bh, Scj&jump, kibel, hs surf trap,  
Mikrofon (Tak/Nie):Tak
Dlaczego ty:Jestem ambitny, myśle, że poradze sobie, chce pomóc bo często jest tak, że jest 1 admin na 20 osob. Ogarniam słownictwo, staram się być zawsze mądzrzejszy, potrafił bym pomoc graczą z topki. 
Kontakt:Steam Memento Mori, 0:0:26085287

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

+ Wiek

+ Steam

+/- AMXX

+ Kampy

Jednak jestem na nie. Już tłumacze dlaczego: Gracz daje się prowokować, gdy go zabijam zaczyna mnie wyzywać, raz było tak, że obraził moich rodziców... Gracz się ze mnie wyśmiewał, ponieważ myślał, że administracja zamknęła mój temat bo skarga była niesłuszna, jednak chyba nie za bardzo przeczytał co Lelouch napisał... 

Dodatkowo na koncie grają 2 osoby.

Jestem na NIE

Edited by karma powraca

9 godzin temu, Wojtus napisał:

Lecz słyszałem coś że grasz z kims na jednym koncie 

Przepraszam że wypowiadam się pod swoim podaniem lecz muszę wyjaśnić pewną sprawę, Przede wszystkim od ponad tygodnia gram sam na tym koncie gdyż druga osoba gra na zupełnie innym serwerze... Więc proszę nie pisać takich bzdur nie znając sprawy...

Na dodatek " - Kampy... cały czas cie z HS / Surf widze tak wiec po polowie a tak że jest ich mało ... wyszedł bym ci z Fake Dark'iem potrafił byś poprawić 10 szyn aby zombie nie miało przejscia ? raczej wątpie .... Czy Fake czy zwykły Dark czy FakeHS ... więc nie wiem czy sobie poradzisz z tymi paroma kampami... :/ "

Co do tego nie przypominam sobie żebym robił ciągle hs'y itp hs'a robie max 1 raz w ciągu dnia do dwóch gdzie gram... Druga sprawa Admin mam poprawiać a nie budować kampę, co to za poprawa gdzie całą tak naprawdę muszę  ci zrobić a tym bardziej że nie ma tam nic innego jak szyny i obudowanie czyli obudowanie jest szyny nie... Ja tego kampą bym nie nazwał.

Edited by $uper$eriaKa PAM PAM
Dopowiedzenie

6 godzin temu, $uper$eriaKa PAM PAM napisał:

staram się być zawsze mądzrzejszy

Hmmm ... mądrzejszy ale w dobrym stylu czy w takim że będziesz pouczać graczy .... bo i to i to denerwuje

+Wiek

+Steam

+Mikrofon (*Choć do teraz grasz ze znajomym na 1 koncie bo tez i go slyszalem 2 dni temu*)

+/- Amxx

- Kampy... cały czas cie z HS / Surf widze tak wiec po polowie a tak że jest ich mało ... wyszedł bym ci z Fake Dark'iem potrafił byś poprawić 10 szyn aby zombie nie miało przejscia ? raczej wątpie .... Czy Fake czy zwykły Dark czy FakeHS ... więc nie wiem czy sobie poradzisz z tymi paroma kampami... :/ 

Ale choć każdemu należy się szansa jestem za okresem próbnym tak jak byłem wcześniej ale grając... chcę słyszeć tylko gracza który składa podanie i żadnego innego!.

powodzenia ;)

Jestem na ..... [ Nie ]

- Nie przekonuje mnie twoje podanie

- Masz konflikty z innymi graczami  a jak byś dostał adma to mogło by się skończyć niedobrze dla graczy    / ogarnij się trochę

- na koncie grają 2 osoby

-/+ AMX

-/+ kampy ciągle hsy , surfy i kible  nic innego prawie nie robisz

+ wiek

+ gt

+ kontakt 

+ steam

Pozdrawiam :)                                

Ostatnio na serwerze adminów oprócz mnie i povera nie widze...Co znaczy ze przydałaby się jakaś osoba, która pomogła by ogarniać osoby jak i pomagać by nie płakali :P 

Jestem za okresem próbnym.

+Amx

+Wiek

++Aktywność 

+/- Kampy 

+Doświadczenie

+Mikrofon

Co do osób, które tu powyżej piszą ze Norbi dzieli się kontem z kimś to niech go lepiej poznają. Norbert grał na początku z bratem, a teraz gra sam na koncie i słysze tylko jego głos. 

Koliberr, a może tak zamiast się wypowiadać to wpadaj na serwer bo za często Cię nie widuje  ;) 

Jestem na tak, okres próbny.

Edited by Blyatxd

wypowiem się 2 raz w tym podaniu bo nie rozumiem twojego myślenia

spinasz tyłek bo ktoś uzasadnia swoje zdanie...

nie potrafisz przyjac krytyki a to juz wielki -

starasz sie ukryc " Gra na zupełnie innym serwerze" Chlopie kogo ty oszukujesz ?

spinasz Dupsko pisząc mi na steam sapiąc się do mnie starając się zmienić przybieg zdarzenia...

Wiesz co ? byłem za okresem próbnym... ale teraz to co widzę to zachowanie gorsze jak dziecka ... dlatego jestem na stanowcze NIE

ogarnij się ochłoń i zacznij przyjmować krytykę 2 osoby bo takim zachowaniem to nie wiem do czego dążysz gorzej jak dziecko -_-

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.