SuperSeriaKa PAM PAM Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Nick w grze:$uper$eriaKa Wiek:22 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/%24uper%24eriaKa/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198012436302/ Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Miałem admina Staż na serwerze: ok 3 tygodni w tym 1 w ciągu 2 130 godzin (2 razy z rzędu wygrany konkurs na najdłuższy czas w ciągu tygodnia (73 godziny w tym tygodniu) Znajomość AMXX(1-10):6/10 Jakie kampy potrafisz zbudować?:Wj, bh, Scj&jump, kibel, hs surf trap, Mikrofon (Tak/Nie):Tak Dlaczego ty:Jestem ambitny, myśle, że poradze sobie, chce pomóc bo często jest tak, że jest 1 admin na 20 osob. Ogarniam słownictwo, staram się być zawsze mądzrzejszy, potrafił bym pomoc graczą z topki. Kontakt:Steam Memento Mori, 0:0:26085287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karma powraca Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 (edited) + Wiek + Steam +/- AMXX + Kampy Jednak jestem na nie. Już tłumacze dlaczego: Gracz daje się prowokować, gdy go zabijam zaczyna mnie wyzywać, raz było tak, że obraził moich rodziców... Gracz się ze mnie wyśmiewał, ponieważ myślał, że administracja zamknęła mój temat bo skarga była niesłuszna, jednak chyba nie za bardzo przeczytał co Lelouch napisał... Dodatkowo na koncie grają 2 osoby. Jestem na NIE Edited November 27, 2017 by karma powraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtus Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Jestem na nie +wiek +Steam +GT Lecz słyszałem coś że grasz z kims na jednym koncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted November 27, 2017 Author Report Share Posted November 27, 2017 (edited) 9 godzin temu, Wojtus napisał: Lecz słyszałem coś że grasz z kims na jednym koncie Przepraszam że wypowiadam się pod swoim podaniem lecz muszę wyjaśnić pewną sprawę, Przede wszystkim od ponad tygodnia gram sam na tym koncie gdyż druga osoba gra na zupełnie innym serwerze... Więc proszę nie pisać takich bzdur nie znając sprawy... Na dodatek " - Kampy... cały czas cie z HS / Surf widze tak wiec po polowie a tak że jest ich mało ... wyszedł bym ci z Fake Dark'iem potrafił byś poprawić 10 szyn aby zombie nie miało przejscia ? raczej wątpie .... Czy Fake czy zwykły Dark czy FakeHS ... więc nie wiem czy sobie poradzisz z tymi paroma kampami... " Co do tego nie przypominam sobie żebym robił ciągle hs'y itp hs'a robie max 1 raz w ciągu dnia do dwóch gdzie gram... Druga sprawa Admin mam poprawiać a nie budować kampę, co to za poprawa gdzie całą tak naprawdę muszę ci zrobić a tym bardziej że nie ma tam nic innego jak szyny i obudowanie czyli obudowanie jest szyny nie... Ja tego kampą bym nie nazwał. Edited November 28, 2017 by $uper$eriaKa PAM PAM Dopowiedzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 6 godzin temu, $uper$eriaKa PAM PAM napisał: staram się być zawsze mądzrzejszy Hmmm ... mądrzejszy ale w dobrym stylu czy w takim że będziesz pouczać graczy .... bo i to i to denerwuje +Wiek +Steam +Mikrofon (*Choć do teraz grasz ze znajomym na 1 koncie bo tez i go slyszalem 2 dni temu*) +/- Amxx - Kampy... cały czas cie z HS / Surf widze tak wiec po polowie a tak że jest ich mało ... wyszedł bym ci z Fake Dark'iem potrafił byś poprawić 10 szyn aby zombie nie miało przejscia ? raczej wątpie .... Czy Fake czy zwykły Dark czy FakeHS ... więc nie wiem czy sobie poradzisz z tymi paroma kampami... Ale choć każdemu należy się szansa jestem za okresem próbnym tak jak byłem wcześniej ale grając... chcę słyszeć tylko gracza który składa podanie i żadnego innego!. powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoRrNiK Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Jestem na ..... [ Nie ] - Nie przekonuje mnie twoje podanie - Masz konflikty z innymi graczami a jak byś dostał adma to mogło by się skończyć niedobrze dla graczy / ogarnij się trochę - na koncie grają 2 osoby -/+ AMX -/+ kampy ciągle hsy , surfy i kible nic innego prawie nie robisz + wiek + gt + kontakt + steam Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Wszystkie wymagania spełnione, aktywność jest a to najważniejsze, tylko staraj się panować trochę nad nerwami (choć wiem że czasem ciężko:D). Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatxd Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 (edited) Ostatnio na serwerze adminów oprócz mnie i povera nie widze...Co znaczy ze przydałaby się jakaś osoba, która pomogła by ogarniać osoby jak i pomagać by nie płakali Jestem za okresem próbnym. +Amx +Wiek ++Aktywność +/- Kampy +Doświadczenie +Mikrofon Co do osób, które tu powyżej piszą ze Norbi dzieli się kontem z kimś to niech go lepiej poznają. Norbert grał na początku z bratem, a teraz gra sam na koncie i słysze tylko jego głos. Koliberr, a może tak zamiast się wypowiadać to wpadaj na serwer bo za często Cię nie widuje Jestem na tak, okres próbny. Edited November 30, 2017 by Blyatxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Czemu by nie. +Aktywość +Mikrofon +Amx +/- kampy Praktycznie jedyny minus to fakt że łatwo Cie wyprowadzić z równowagi, ale zapewne nad tym zapanujesz. Jestem na Tak. Pozdrawiam Bartuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 wypowiem się 2 raz w tym podaniu bo nie rozumiem twojego myślenia spinasz tyłek bo ktoś uzasadnia swoje zdanie... nie potrafisz przyjac krytyki a to juz wielki - starasz sie ukryc " Gra na zupełnie innym serwerze" Chlopie kogo ty oszukujesz ? spinasz Dupsko pisząc mi na steam sapiąc się do mnie starając się zmienić przybieg zdarzenia... Wiesz co ? byłem za okresem próbnym... ale teraz to co widzę to zachowanie gorsze jak dziecka ... dlatego jestem na stanowcze NIE ogarnij się ochłoń i zacznij przyjmować krytykę 2 osoby bo takim zachowaniem to nie wiem do czego dążysz gorzej jak dziecko -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
fb??? Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Jestem na tak +steam +gt +amxx Potrzeba więcej adminów bo często gracze skracają z innych kamp itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts