Kub1nho Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 (edited) Cześć! Za zgodą @kuchy postanowiłem zorganizować konkurs dla graczy jak i adminów z naszego serwera. Zadajecie sobie pewnie pytanie "Ciekawe na czym on będzie polegał". Już tłumaczę! Waszym zadaniem będzie napisanie jakiegoś wierszyka, śmiesznej historyjki, opowieści związanej z naszym serwerem. Może być to np rymowanka, w której wymienicie parę osób z serwera. Może być to też na przykład jakieś zdjęcie (tzw. mem) podczas jakiejś śmiesznej sytuacji z naszego serwera. Jednym zdaniem - "Róbta co chceta!" Odnośnie nagród... Trzy najlepsze prace zostaną nagrodzone kontem steam z grami: Counter Strike 1.6 oraz Counter Strike: Condition Zero (każde z tych trzech kont posiada obie te gry). Normalnie wysłałbym Wam gifty na steam, ale niestety Valve zmieniło politykę prywatności i nie można wysyłać prezentów na steam tak, jak wcześniej. Każda osoba, która wygra dostanie login i hasło do konta steam. Będzie miała także możliwość zmiany wszystkich danych (w tym e-maila). W jury zasiadają: @Polej oraz @Kub1nho ツ (:D) Pozostałą administrację serwera prosiłbym o nagłaśnianie tej akcji przy każdej możliwej okazji. Chciałbym, żeby jak najwięcej osób wzięło udział w konkursie. Prace umieszczacie w TYM temacie. Macie czas do: 02.12.2017r do godziny 19:00 Edited November 25, 2017 by Kub1nho ツ Wiki , PaY and ScreamMyName 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopeK Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 (edited) Z rana wchodze na se dzejla, kubi mowi mikro nie ma Wyrzuca nas od razu, i banuje też za wczasu. Czasami se gram od rana, a czasami od południa Gracze zawsze tu czekają, i nas szybko zabijaja. Lecą "ef-ka" lecą bany, polej je z rana banany ^_^ Zabawy również mamy swietne, i tak zawsze je przegramy Bo w cs'a mało gramy. Jestem w Ce-Te i prowadze kreatywnie Chociaż bunt na buncie kwitnie. Zawsze jestem wszystkiego ciekaw A nasi admini nas nie lubia, chociaż często nas banuja. Wargi siedzi na serwerze, i banuje kazde reklamujące smi#cie Czarna ładna to kobita, zawsze jej ustapic trzeba. Czarna lubi bardzo grać, bo to jej zabiera czas. Czarna ma przyjaciół sporo i lubi gdy się o niej gada głośno. Shock'a wszyscy lubią mocno, bo to admin i gra nocą Czesto widze na serwerze, bo gra każda wolną chwile, 1shot2kill jego życiem. Mam życzenie, nawet dwa wybieram bezruch no i gra. Wyzywają dzieci, ze mam aima mowie to skill tego juz nie pojmiesz A gdy gine krzyczą "ha, ha ,ha" i wnet ban, bo kastracja zła. Mama się drze wyjdz z jot-be, bo na obiad nie zdąrze. Mówie mamo, jedz spokojnie zjem to sobie jak już skończe. JB jest ważniejsze zawsze, nie ma czasu na pierdoły gdy na serwer wchodze wku*wiony. Polej,kubi,shock i Czarna zawsze humor mają z rana, lubie ich od niedawna, bo gdy mnie banują mój szacunek do nich psują. Dajesz Malina Cisnie w CT(Czyt. Ce-Te) zawsze banie wali wszedzie. To już koniec opowiesci, myślę ze podobała sie każdemu licze na lajka nie jednego, bo lubie dwa lajki dajcie trzy nie pogardze gdyż macie szanse na odpłate. Czytajcie jak wierszyk może zrozumiecie haha Edited November 25, 2017 by NopeK Shock , Czarnaa ^^ , Frizuu and 5 others 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnaa ^^ Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Jak co rano kawa czy herbata i odpalam mego Jaila. A tam dzieci pełna zgraja,kogo dziś zbanować mam. Wiele osób tutaj znam i chce fajnie z nim grać. @Wargi twierdzi że ja cicha bo nie spamie na say admina @cpn myśli sobie czy ta Czarna ma aimika. Każdy mówi to co chce a ja myślę i też wiem. Lubię Jaila tego bo do gangu wkraczać chce. Planujemy,spiskujemy bo bez buntu runda marna. Vipa mego dziś posiadam komu dziś przyłożyć trzeba. Zabaw czas nadchodzi sojusz dziś utworze. Czy rekina czy killdaya zawsze wybrać może. A gdy wygrać przyszła pora me życzenie spełnić można. Więźniów dziś przedstawić chce bo ich lubię niesłychanie że hej. @Polejtaki z niego facet Jbsnapy mi wysyła stale. @Sandrajest na topie, bo myszką biega ciągle. @Magusrady daje doskonałe jak upilnować zgraje całą. @Mleczkoo bot największy fragi kradnie mi do woli. @Sznycel(Sznycla) swe pozory znam krokodylem jest i tak. Wszystkich was uwielbiam tak bo na jailu dziś oglądam was. A gdy więcej czasu mam pośmiać z wami to jest fun. Koniec mej historii nadszedł i chce stwiedzić coś najjaśniej. Szlugi tutaj zbierać można by odpłacić się za dobra. Serwer znam ten doskonale i zapraszam was na niego stale. ZAPRASZAM DO LEKTURY (Ps. Osoby wyżej wymienione: nie ma to na celu was tutaj obrażać w jakikolwiek sposób to tak dla jasności) Magus , Frizuu , Wargi and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 1, 2017 Author Report Share Posted December 1, 2017 REFRESH! Zostały niecałe 2 dni do rozstrzygnięcia konkursu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZICZKA Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 (edited) U mnie z ranka odpalona jest juz awka, w c'siku mykam szybko z odpalona emka podgloszona na glosniku, lecz brakuje mi tu skina i czas mi sie urywa, runda juz sie konczy , zaraz drobne ciezką skrzynke i sie bede cieszyc nowym skinkiem. A tu dupa no i lipa skina nie ma , geba pyka XD lecz nie trace swojej wiary bo tu pogrom jest juz caly, o cs'ie szybko mowię,właczam neta i dedeta, a tam patrze cala kieta, Elooo,Gienio I Zabojca juz od rana rashe robią tu i tam ram pam pam , nigdy na serwerze juz nie bedziesz sam. A tu plecy bania mala , juz masz deada i kieta przepada. Mam nadzieje,ze sie podoba maly krotki na chwili wymyslony xd LEGENDA: awka- awp emka- m4 dedeta- DD2 (serwer [GO:MOD] #1 DD2 ) kieta- ekipa @Elooo , @Gienek , @PanZabójca19 wybaczcie , ale mi sie zrymowalo i pasujecie tu hihi Edited December 1, 2017 by DZICZKA Osiłek Gienek and K3enoX 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3enoX Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Na C-sku w dzień targowy Wchodze ja by strzelać głowy: Może strzele ze dwa lebki, I spakuje do torebki. „Cóż się dziwić, mój kochany, W torebce mam tylko banany!” Rzecze na to @DZICZKA: „Spójrz na @Czarnaa ^^ ale z niej różyczka ! @Mazur. po brzuszku @Shock-a klepie: „Jak tam, @Shock-u? Coraz lepiej?” „Dzięki, dzięki, panie @Mazur. Ale został na mnie twój pazur „A to katastrofa wielka, Do wyjęcie potrzebna jest igiełka. Burak zrobił sie z @Mazur.-a, Pobiegł ubrać się w mundura. „Mój buraku, mój czerwony, Woła @FrozenExecutor na Go-Mody” @freekill^^ oko zaś przymyka Bo na Go=Modzie tabele zamyka. „Widzieliście, kto tabele otwiera? Za to zaś @K3enoX nosek uciera. Czarnaa ^^ , Frizuu , #Legendary Mazur. and 3 others 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted December 2, 2017 Author Report Share Posted December 2, 2017 Paręnaście minut temu minął czas na nadsyłanie swoich prac. Cóż... Przyznam, że jestem bardzo niemile zaskoczony. Człowiek chce zrobić coś dla Was, graczy z czystej dobroci serca, coś za co nie musicie płacić ani złotówki, aby pokazać też, że nie taka straszna administracja, jak o niej mówią. Do wygrania były 3 konta steam (nówki sztuki, nie śmigane) z grą CS 1.6. Patrząc na obecne ceny taka gra na steamie kosztuje ponad 30 zł. Powiecie pewnie: "heh, ale Ty ją kupiłeś na promocji za 4 złote". Tak, to prawda. Co w związku z tym? Czy taka gra na promocji jest gorsza od takiej bez przeceny, czy różni się czymś? Nie wydaje mi się. W konkursie udział wzięły w sumie cztery osoby (w tym dwie grające na serwerze JB, dla których to osób ten konkurs został stworzony). Teoretycznie powinienem oceniać tylko pracę @NopeK oraz @Czarnaa ^^, ale docenię to, że gracze z innych serwerów także włożyli jakikolwiek wysiłek w "naskrobanie" czegoś i rozdam trzeci, ostatni egzemplarz. Tak więc... Zwyciężają @K3enoX, @NopeK oraz @Czarnaa ^^. Proszę o skontaktowanie się ze mną poprzez prywatną wiadomość na forum w celu podania przeze mnie danych do konta steam oraz maila, na którym są zarejestrowane (abyście mogli przepisać konto w 100% na siebie). Wszystkim osobom, które wzięły udział w konkursie w imieniu swoim i administracji serwera serdecznie dziękuję za to, że nie olaliście sprawy i potrafiliście docenić to, że ktoś o Was pamięta. Co do następnych konkursów... Nie wiem, może za jakiś czas, bo w obecnej chwili patrząc na frekwencję w tym konkursie... No po prostu mi się nie chce @Polej lub @Teodorek proszę o zamknięcie tematu Pozdrawiam. ScreamMyName , DZICZKA , Czarnaa ^^ and 2 others 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts