Jump to content

Recommended Posts

Witajcie.

Chciałem spytać was o zdanie na temat nowego pomysłu odnośnie pluginu mała mapa. Chciałbym zrobić go na nowej zasadzie. 

Plugin by sprawdzał ilość graczy na serwerze, jeśli w ciągu 2 minut było poniżej x ilości graczy, to wymuszałby vote na małe mapy. Dzięki temu małe mapy automatycznie by się pojawiały gdy na serwerze jest mniej osób.

Wolicie układ obecny czy ten automat? 

@Krystek Zacznijmy od go modow w nocy gra wiele słabszych graczy którzy biegają po b lub trupie gdy w ct 2-3 osoby jest co kończy się nudnym czekaniem proponował bym dodać mape dd2 tylko Gala Long jak mało graczy jest :)

Jestem za tym pomysłem

Edited by Shock

Zdecdyowanie jestem za nową propozycją. Bezsensu jest gra w 5 osob na duzych mapach. Zauwazylrm tez ze wiecej osob schodzi sie na serwer przy malej mapie wieczorem a wiec to tez plus. 

Jestem za wprowadzeniem tego pomysłu w życie.
No a co do Coda @Thomas możesz mieć rację ale z drugiej strony co osoba ktora wyda na przykład 90-200 monet na perk da "trafiony" perk w sytuacji gdy na serwerze jest 7-10 osób. A gonić będą się po takim Westwoodzie czy też Ratsie po 2 minuty.

Edited by Kansior

Wszedł w międzyczasie inny pomysł, plugin będzie wybierał czy ma brać do vote na końcu mapy duże czy małe patrząc na ilość aktualnych graczy. Nikt nie ucierpi na tym. :) 

• 2 weeks later...

Troche odswieze temat, przydalby sie taki plugin na go moda 4maps, czesto jestem z rana i sam siedze dopiero sie schodza gracze i czesto sa to mniej ogarnieci, gdzie mimo informacji i tak biegaja na B, a osob 4-6 co nie ma sensu. Co prawda rundy sa szybkie ale jak moznaby z owego pluginu skorzystac to czemu nie, ludzie mielby wiecej szans np. Na de/dust2_long zdobyc fragi czy mvp niz na pelnej mapie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...