Legendary. Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Od wczoraj komputer cos się zj***l i nie działa. Gdy odpalam kompa normalnie się ląduje a na końcu wyskakuje :https://zapodaj.net/9fda20db50d56.jpg.html Instalacja win na nowo nic nie pomogła. Nie wiem co może być tego powodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Wyciągnij jedna kość ramu/podepnij inny dysk i sprawdź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legendary. Posted September 28, 2017 Author Report Share Posted September 28, 2017 Z ranem juz probowalem i nic. Jak inny dysk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 (edited) Miałem to.samo kiedyś tak zwany bluesreen. Jest o tym dużo w necie i dużo rzeczy może być przyczyną bluesreena. Lecz w moim.byłym przypadku pojawiało mi się po jakiejś 1h od uruchomienia komputera. W moim przypadku wystarczyło tylko wyczyścić komputer bardzo dokładnie z kurzu. Jeśli uda ci się normalnie włączyć kompa to polecam obejrzeć i spróbować Edited September 28, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Ja z tym problem już trochę walczę i podam Ci parę sposobów może któryś zadziała. 1.Wyczyść komputer z kurzu 2.Tak jak wyżej pisali ramy, ale spróbuj oprócz tego zmienić je na inne wejścia. 3.Dysk! Najlepiej mieć drugi dysk i go podpiąć i dopiero spróbować, ale spróbuj jeszcze podpiąć pod inne wejście SATA i inny kabel zasilania podłącz do dysku. W starszych komputerach jest więcej kabli do zasilania i spróbuj je użyć. Mi to najczęściej pomaga jeśli to nie zadziała to jeszcze odezwij się na PW to powinienem coś wymyślić Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomestosSZEF Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 (edited) A wie ktos jak naprawic blu skrina windows 7 home premium laduje sie i przy logo win7 restartuje sie dysk od kolegi u niego byl instalowany win7 u niego chodzi u mnie wiecie jak dostac sie do kompa zeby usunac sterowniki czy cos tryby awaryjne nie dzialaja przez plyte win7 tez nie moge sie dostac do kompa Edited October 2, 2017 by DomestosSZEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 1 godzinę temu, DomestosSZEF napisał: A wie ktos jak naprawic blu skrina windows 7 home premium laduje sie i przy logo win7 restartuje sie dysk od kolegi u niego byl instalowany win7 u niego chodzi u mnie wiecie jak dostac sie do kompa zeby usunac sterowniki czy cos tryby awaryjne nie dzialaja przez plyte win7 tez nie moge sie dostac do kompa Zobacz czy masz kości Ramu dopięte. Takie problemy to najczęściej coś spalonego lub wina leży po stronie dysku/zasilacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomestosSZEF Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 7 godzin temu, Futuba napisał: Zobacz czy masz kości Ramu dopięte. Takie problemy to najczęściej coś spalonego lub wina leży po stronie dysku/zasilacza. Nie przez to wina leżała po stronie sterowników ponieważ system był instalowany w innym komputerze i jak przełożyłem do mojego to nie chciał ruszyc zrobilem formata i smiga jak szalony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts