Jump to content

Problem z Kompurerem (bluescreen)

Legendary.
 Share

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Miałem to.samo kiedyś tak zwany bluesreen. Jest o tym dużo w necie i dużo rzeczy może być przyczyną bluesreena.

Lecz w moim.byłym przypadku pojawiało mi się po jakiejś 1h od uruchomienia komputera.

W moim przypadku wystarczyło tylko wyczyścić komputer bardzo dokładnie z kurzu.

Jeśli uda ci się normalnie włączyć kompa to polecam obejrzeć i spróbować 

Edited by .::FocuS::.

Ja z tym problem już trochę walczę i podam Ci parę sposobów może któryś zadziała.

1.Wyczyść komputer z kurzu

2.Tak jak wyżej pisali ramy, ale spróbuj oprócz tego zmienić je na inne wejścia.

3.Dysk! Najlepiej mieć drugi dysk i go podpiąć i dopiero spróbować, ale spróbuj jeszcze podpiąć pod inne wejście SATA i inny kabel zasilania podłącz do dysku. W starszych komputerach jest więcej kabli do zasilania i spróbuj je użyć.

Mi to najczęściej pomaga jeśli to nie zadziała to jeszcze odezwij się na PW to powinienem coś wymyślić :)

A wie ktos jak naprawic blu skrina windows 7 home premium laduje sie i przy logo win7 restartuje sie  dysk od kolegi u niego byl instalowany win7 u niego chodzi u mnie wiecie jak dostac sie do kompa zeby usunac sterowniki czy cos tryby awaryjne nie dzialaja przez plyte win7 tez nie moge sie dostac do kompa :/

Edited by DomestosSZEF

1 godzinę temu, DomestosSZEF napisał:

A wie ktos jak naprawic blu skrina windows 7 home premium laduje sie i przy logo win7 restartuje sie  dysk od kolegi u niego byl instalowany win7 u niego chodzi u mnie wiecie jak dostac sie do kompa zeby usunac sterowniki czy cos tryby awaryjne nie dzialaja przez plyte win7 tez nie moge sie dostac do kompa :/

Zobacz czy masz kości Ramu dopięte.

Takie problemy to najczęściej coś spalonego lub wina leży po stronie dysku/zasilacza.

7 godzin temu, Futuba napisał:

Zobacz czy masz kości Ramu dopięte.

Takie problemy to najczęściej coś spalonego lub wina leży po stronie dysku/zasilacza.

Nie przez to wina leżała po stronie sterowników ponieważ system był instalowany w innym komputerze i jak przełożyłem do mojego to nie chciał ruszyc zrobilem formata i smiga jak szalony :P

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.