Jump to content

Pożegnanie Anime

animevestra
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów

Piszę to oświadczenie z lekkim bul'em, ale nie mam niestety innego wyjścia. Zacznę od tego, że spędziłem na forum jak i w grze godziny błogiej rozrywki, która zagwarantowała mi ogromną dawkę endorfin. Nie owijam w bawełnę, mam ch*****ą sytuację w domu(żaden szlaban ile ja kurwa mam lat?), która nie pozwala mi na swobodę. Trochę pierdolło moje życie o 360°, ale trzeba przetrwać. Obiecuję Wam, że jeszcze mnie zobaczycie, obiecuję. W pierwszej kolejności chciałem pozdrowić @AuronexXx, czyli Alana, który dostarczył mi wiele łez przy grze (szczęścia) jak i wiele przemocy wyładowanej na klawiaturze(xD). Danke braciak!

Następnie chciałem pozdrowić użytkownika @adieep sam wie za co hehe czekam w zst mordziaty! z fartem!

Na koniec chciałem bardzo serdecznie pozdrowić wszystkich graczy COD MOD 501 (kayub, Dragon Noob, PO PROSTU MARTYNA, endriu, GrubyPisior), którzy również zagwarantowali mi godziny wybornej rozgrywki, za to Wam bardzo dziękuję.

Niestety miałem już moją produkcję (poprawioną z autotunem i dobrym bitem) prawie ukończoną, lecz no kurwa nie mogę dokończyć, bo powody mi uniemożliwiają to.

Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować to przykro mi, przez jakiś czas muszę się ogarnąć, ale serdecznie zapraszam do mnie na kwadrat :3 do zst (73-110), feniks powstanie z popiołów i OBIECUJĘ, że jeszcze mnie zobaczycie.

Z grymasem na twarzy animevestra, Jakub!

aloe

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.