Guest Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) Nick w grze: Lightness Wiek: 15 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Lightness/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam, http://steamcommunity.com/id/luckihere Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Nie posiadam. Staż na serwerze: First Seen: Jun 10, 2017 3:33 PM Znajomość AMXX(1-10): 7 Jakie kampy potrafisz zbudować?: Hs, Surf+hs, Fake hs, dark, dark hs, surf+pixel, scroller, bh i troche jeszcze tego jest. Mikrofon (Tak/Nie): Tak Dlaczego ty: Ponieważ dziś na serwerze był jeden admin na 10-15min.. Myślę że przydałby się jeden dodatkowy. Kontakt: Forum, Steam, GG Edit. @Warszawiak Byłem Adminem jb na tej sieci, jak Ciebie nie ma to nie widzisz jakie kampy tworze, a podanie zrobiłem z powodu braku adminów. Edited September 24, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) Jestem zdecydowanie na Nie. - Wiek (minimum 16 lat). - Doświadczenie (Nie byłe adminem na żadnych podobnym serwerze). - Staż na serwerze (Zacząłeś grać przez ostatnie 6 dni troszkę więcej, a tak wcześniej pustynia). - Rozgrywka (Na serwerze nie zauważyłem abyś aż tyle różnorodnych kamp tworzył). Edited September 24, 2017 by Warszawiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdd Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Jestem na nie brak doswiadczenia jako admin 15 lat co chwile sie prujesz skargi chcesz pisać, ogólnie nie bucha od ciebie sympatią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Jestem na Nie. -Prawdopodobnie, nigdy nie miałeś admina na bb. -Tak jak kolega wyżej wspomniał chęć pisania skarg (znam to z doświadczenia) -Staż Frizuu and Sadysta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Nie spełniasz wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts