aimbat Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) Nick: aimbat Wiek: 24 Mutacja: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/aimbat/94.75.91.194:27015/ Znajomość amxmodmenu: 9/10W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: nie pamietam Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Bez problemu ogarnę się w danej sytuacji kiedy trzeba zrobić porzadek. Nie jestem typem osoby co banuje zaraz jak sie jakies dziecko odezwie, bo nie chodzi zeby na sile zrobic z serwera kościół. Byly sedzia na blu, kiedys sie ciagle rozpisywalo ludzi - co z latwoscia rozpoznam czitera. Z checia pomoge na tyle kiedy jestem Posiadasz działający mikrofon?: tak Kontakt (GG / Steam): ameba Steam ID: STEAM_0:1:26501237 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: tak Edited September 24, 2017 by aimbat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoniSuki Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jestem na tak na +amx, wiek i jest ogarnięty tylko poprawić trochę GT i będzie git Link to comment Share on other sites More sharing options...
skennml Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Również jestem na TAK kolega ogarnia z tego co pamiętam chyba najlepsze KD ratio z całego serwera i myślę, że jako admin też się bardzo dobrze spisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUCKtycznie! Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 wiek,składka,steam można przyjąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Zbyt słabe GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts