Kot Ktury Kery <3 Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Twój nick: kot ktury kery Nick gracza/admina: Czas zdarzenia: wczoraj Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: nizej Dowód (demko/ss): nizej No wiec jak dla mnie to ten krampus powinien już stracić adminka, ponieważ chłop mnie prowokuje, a ten nie banuje (ludzie mówią ciągle przez "mikro" nie mutuje, bysior,ichigo lub ja coś powiemy i odrazu spam "nie naduzywamy mikra" i daje mute XDDDD http://www37.zippyshare.com/v/51p3AQ20/file.html (12:35) Gumis siedzi w kampie na nemesis modzie. http://www37.zippyshare.com/v/qPc0UOmN/file.html (obraza, prowokuje a zero reakcji przez adminka, cała mapa praktycznie, ludzie kampia na nemku a ten zbiera ap zamiast reagować czy znowu byleś afk? tak jak zawsze) http://www37.zippyshare.com/v/IOWh3jUo/file.html- tez cala mapa za slowo "kastrtat" dostałem bana na 30min to proszę zobaczyć co on gada A co do tego kampienia to się zrespilem jako sniper a nie dali mi wyjść z kampy, wiec zabiłem dwa zombie po czym wyszedłem. Adminie który nie banuje kolegów proszę wyjść z forum / włącz nsa nequ bo na steamie nie bedzie dzwieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) 1 godzinę temu, Kot Ktury Kery napisał: Twój nick: kot ktury kery Nick gracza/admina: Czas zdarzenia: wczoraj Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: nizej Dowód (demko/ss): nizej No wiec jak dla mnie to ten krampus powinien już stracić adminka, ponieważ chłop mnie prowokuje, a ten nie banuje (ludzie mówią ciągle przez "mikro" nie mutuje, bysior,ichigo lub ja coś powiemy i odrazu spam "nie naduzywamy mikra" i daje mute XDDDD http://www37.zippyshare.com/v/51p3AQ20/file.html (12:35) Gumis siedzi w kampie na nemesis modzie. http://www37.zippyshare.com/v/qPc0UOmN/file.html (obraza, prowokuje a zero reakcji przez adminka, cała mapa praktycznie, ludzie kampia na nemku a ten zbiera ap zamiast reagować czy znowu byleś afk? tak jak zawsze) http://www37.zippyshare.com/v/IOWh3jUo/file.html- tez cala mapa za slowo "kastrtat" dostałem bana na 30min to proszę zobaczyć co on gada A co do tego kampienia to się zrespilem jako sniper a nie dali mi wyjść z kampy, wiec zabiłem dwa zombie po czym wyszedłem. Adminie który nie banuje kolegów proszę wyjść z forum / włącz nsa nequ bo na steamie nie bedzie dzwieku Na początek powiem że ten gracz: Gumis został ukarany za to wszystko. A teraz inne sprawy: Dostałeś najpierw bana na 30 min za powiedzenie do mnie że jestem cyt "kastrat" (tłumaczenie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Kastrat). A wiesz że do adminów jak ktoś kogoś za coś banuje a szczególnie że nie pierwszy raz tak mówisz jest inaczej traktowane niż do graczy innych. I to było tylko ostrzeżenie tak można powiedzieć bo normalny admin by dał na 3h bana nawet. Później jak wróciłeś i nie podziałał ban na ciebie tamten to dostałeś bana na 3h za powiedzenie cyt: "jesteś ch*****m adminem". Tu już przesadziłeś. Jeżeli chodzi o gumisia to pojawiły się teksty na jakieś koty ale nie było to związane z tobą. Za którymś razem jak coś powiedział dostał bana na 5 min bo coś to miało jednak związek z tobą i to był ban ostrzegawczy taki żeby ogarnął się. Później jak po 5 min wrócił i zaczął gadać jeszcze raz dostał bana na 30 min za obrażanie. Ja jak dobrze wie każdy mam uszkodzone słuchawki i jak ktoś pisze do mnie na U@ typu: "obraza" a ja nawet nwm o co chodzi bo nie słyszałem to nie moja wina że nie umiesz sprecyzować tego. Afk byłem od czasu do czasu, ponieważ nie jestem uzależniony tak jak ty i mam inne sprawy na głowie a nie pilnowanie kotka kturry kerry. Dostał raz MUTA za nadużywanie mirko. Jeżeli chodzi o nemka to dostał slaya za tamto a jak dobrze wiesz trochę chłop wypił i dałem mu ostrzeżenie. Na pewno ty też byś nie dostał bana za to tylko ostrzeżenie. Nie widzę tu nic złego co zrobiłem jeżeli to jest skarga to tylko na Gumisia a nie mnie. P.S. Następnym razem sprecyzuj to co piszesz na U@ a nie typu: "Obraza mnie" , ponieważ słuchawki mam słabe i nie słyszę a nawet nie słychać mnie w grze jak mówię. Napisz wyraźnie np: "Krampus obraża mnie i wyzywa od..." (Taki fajny przykład xD) jeżeli byś mi napisał co i jak on wyzywał to na pewno bym zareagował. Nie pozdrawiam Krampusik. Edited September 24, 2017 by Krampus Marek Koniarek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot Ktury Kery <3 Posted September 24, 2017 Author Report Share Posted September 24, 2017 Jeszcze nigdy nie dostałem ostrzeżenia, wiec chocicaz nie gadaj glupot? dałem trzy demka zapraszam do oglądania a nie jakieś glupoty piszesz. Przeciez wczoraj kupiles nowe sluchawki? juz Ci nie dzialaja, dziwne ze jak cos napisze na u@ to mowisz " nie slyszalem" Dobra czekam na neqa bo no point. Innych banujesz za "kampienie na nemku" mozna zobaczyc bany ale juz go nie zbanowales? dziwne 2x. Przeciez to byl sarkazm z tym ze byles afk bo pisales na sayu "kto pozyczy 9ap" i cos tam jeszcze, zamiast pilnować ludzi ktory tam kampili /Jestem chory Regards Kot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumiss Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Płaczesz czy żalisz się? Piszesz skargę na mnie chociaż dostałem bana wczoraj. Jesteś idiotą czy osobą która myśli tymi ostatnimi szarymi komórkami? Pozdrawiam i zacznij cokolwiek myśleć, bo pracy nie znajdziesz z takim podejściem. Marek Koniarek , Krampus and Napoj_chmielowy 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 59 minut temu, Kot Ktury Kery napisał: Jeszcze nigdy nie dostałem ostrzeżenia, wiec chocicaz nie gadaj glupot? dałem trzy demka zapraszam do oglądania a nie jakieś glupoty piszesz. Przeciez wczoraj kupiles nowe sluchawki? juz Ci nie dzialaja, dziwne ze jak cos napisze na u@ to mowisz " nie slyszalem" Dobra czekam na neqa bo no point. Innych banujesz za "kampienie na nemku" mozna zobaczyc bany ale juz go nie zbanowales? dziwne 2x. Przeciez to byl sarkazm z tym ze byles afk bo pisales na sayu "kto pozyczy 9ap" i cos tam jeszcze, zamiast pilnować ludzi ktory tam kampili /Jestem chory Regards Kot Nie będę odpisywał na takie głupie skargi. Został ukarany Gumis za to i koniec tematu. Nie widzę problemu koniec mojej rozmowy w tym temacie. Marek Koniarek , Napoj_chmielowy and Emeryt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Poczekajcie na opiekuna. Emeryt , Krampus and Marek Koniarek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Nazwałeś go kastratem - ban nic dziwnego, dodatkowo gumiś dostał bany więc też nie widzę problemu. Skarga odrzucona. Krampus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts