Thomas Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Z dniem dzisiejszym została otwarta szybka rekrutacja na grafika. Zapraszam do składania podań. Wzór: Nick: Imię: Wiek: Jakich programów używasz do grafiki?: Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Opisz siebie: Dlaczego akurat Ty?: Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Wymagania: -Aktywność w dziale "Grafika" -Umiejętność tworzenia estetycznych prac graficznych -Znajomość regulaminu -Umiejętność czytania ze zrozumieniem -Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu -Posiadane 20 postów -Znajomość ortografii .ua , piesio DD2 , Frizuu and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Nick: Fr3sh. Imię: Norbert Wiek: 16 Jakich programów używasz do grafiki?: Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Mogę 3 godz. Opisz siebie: Jestem osobą empatyczną, pracowitą.Jeśli się za coś zabiorę to robię to do końca. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ interesuje się grafiką i mam dużo pomysłów. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Steam steamcommunity.com/id/Fr3sh1337 i forum. VirtuaL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Nick: Teodorek Imię: Adam Wiek: Z dniem 24.09.2017r skończyłem 14 xDD Jakich programów używasz do grafiki?: Najczęściej GIMP 2.8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum sobie wejdę. Zobaczę to i owo. Opisz siebie: Miły, zaradny, kulturalny...oczywiście jestem też skromny xD Dlaczego akurat Ty?: Z tego co widzę na forum mamy braki grafików. Więc pomyślałem, że się zgłoszę. Do zgłoszenia się tutaj również proponuję @Hypebae czyli Poleja XD Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Jeżeli mam być szczery to na 7/10 6/10 zależy od tematu pracy. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Oto one: Spoiler Kontakt: Jakby inaczej. Zapraszam na: Facebooka (codziennie aktywny), forum (hmm...też często mnie widać), GG (nieee tam to mnie nie ma), jeszcze steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Nick:Hypebae Imię:Kacper Wiek:18 Jakich programów używasz do grafiki?:Photoshop CS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:1-5h Opisz siebie:Sympatyczny , śmieszek cały ja ^^ Dlaczego akurat Ty?: Robienie grafiki sprawia mi frajde. I z chęcią podejmę się każdego zlecenia ponieważ będę mógł dużo się nauczyć Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:taka skromna 6 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Prace Kontakt:Steam/GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Naтѕυ [夏] Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Nick:Natsu Imię:Daniel Wiek:19 Jakich programów używasz do grafiki?:PSCC, PSCS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Zalezy od wolnego czasu i checi. Opisz siebie:Nie lubie siebie opisywac, ten kto mnie zna ten wie jaki jestem. Dlaczego akurat Ty?: Sa jakies tam checi pomocy @IMPOWERED wiec czemu nie? Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:No nie wiem, 4-5 moze? Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://1shot2kill.pl/temat/13032-natsu-design/ Kontakt:Steam/PW impowered , VirtuaL , Wiki and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 18, 2017 Author Report Share Posted October 18, 2017 Up VirtuaL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 24, 2017 Author Report Share Posted October 24, 2017 Zapraszam do składania podań!!! VirtuaL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted November 2, 2017 Author Report Share Posted November 2, 2017 Zachęcam do składania podań !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 (edited) Nick: Shiro Imię: Norbert Wiek: 16 Jakich programów używasz do grafiki?: Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dużo Opisz siebie: Ucze się dopiero i chciałbym podzielić się moimi umiejętnościami z innymi. Dlaczego akurat Ty?: Mam teraz dużo czasu. Z tego co widzę jest 1 grafik i wgl nie moderuje działu grafiki Teraz mam chęci aby się tym zająć i mam nadzieje że zwrócisz na to uwagę Panie @Thomas Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Steam Forum ts Edited November 9, 2017 by Shiro <3 Minotaur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 (edited) Nick: Teodorek Imię: Adam Wiek: 14/15 jak kto liczy! Jakich programów używasz do grafiki?: aktualnie tylko GIMP 2.8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: na komputerze z 2h dziennie, na telefonie cały czas Opisz siebie: Co tu się będę rozpisywał. Jestem znany.... Dlaczego akurat Ty?: Wrócił @Conte mój mistrz Chciałbym pomóc. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Nie mnie oceniać, ale 6-7/10 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Spoiler Kontakt: Steam, PW, GG, FB, TS Edited November 27, 2017 by Teodorek MAMA , Duszek Kasper and YABADABADOOO 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ua Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 (edited) Nick: Bill Cyferka Imię: Kamil Wiek: 13/14 Jakich programów używasz do grafiki?: ps Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Zależy, a tak to z 1h, może czasami więcej Opisz siebie: Jestem w miarę miły, sumiennie wykonuję swoją pracę, czasami dostaję takiego lenia, że nie jestem w stanie nic zrobić Dlaczego akurat Ty?: Chcę pomóc. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 4,5/10? Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/a/oEnBo Kontakt:Forum, steam. Aktywność w dziale grafiki postaram się nadrobić wykonując zlecenia, życzę udanego i pijanego sylwestra. Edited December 31, 2017 by Bill Cyferka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 (edited) Nick:bengr0l. (VeN) Imię: Kuba Wiek: 17 Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe Photoshop CS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-5h Opisz siebie: Jestem Kuba mam 17 lat. Interesuję się grafiką komputerową, sportem głównie piłką nożną. Lubie sobie pograć w cs'a, ale większa przyjemność sprawia mi tworzenie grafik. Głównie tworzę avatary, bannery czy gifty. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że się nadam na stanowisko, ponieważ lubię te prace, oraz lubię robić coś dla kogoś. Miałem doświadczenie w tych sprawach, byłem grafikiem na 2 innych forach, oraz raz byłem na wykładach. Na początku miałem tu tworzyć na nicku Vike'i, ale się zorientowałem ze posiadam to konto. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: steam,gg,forum Prace : Edited January 21, 2018 by bengr0l. ScreamMyName , Fx_GOD , GRACZ 4maps and 3 others 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaks Posted January 29, 2018 Report Share Posted January 29, 2018 Nick: Pi3trekQQ Imię: Piotr Wiek: 22 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wiadomo, zależy to od tygodnia. Mniej więcej 3-4 w tygodniu. Opisz siebię: Mam na imię Piotr, mam 22 lata Pochodzę i obecnie mieszkam w Białymstoku. Interesuje się budownictwem a dokładniej sprzętami budowlanymi, Esportem a dokładniej Counter-Strike jak i pasjonuje się tworzeniem grafiki. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ aktualnie jest tylko jeden grafik, a ja chętnie popracuje nad stylizacją forum. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: hmm. TO nie mi to oceniać. Powiem Tak, jak już coś robić to dokładnie aby 2 razy nie robić tego samego. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Niektóre prace są z przed lat a niektóre aktualne. https://imgur.com/a/8DHWz Kontakt: Wszystko Podane w Profilu Glasakuu , Frizuu , Zernixler and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted February 14, 2018 Report Share Posted February 14, 2018 Zapraszam do składania podań piesio DD2 , VirtuaL and `NN. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtuaL Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 W dniu 9.11.2017 o 17:06, Shiro napisał: Nick: VirtuaL Imię: Daniel Wiek: 16 Jakich programów używasz do grafiki?: gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: duzo Opisz siebie: Jestem zainteresowany robieniem grafików na forum cs miałem już 4 razy grafika na innych forum, robię też spray do cs 1.6 Dlaczego akurat Ty?: Mam teraz ferie, dlatego na forum będę całymi dniami, oraz oczywiście po feriach także będę spędzał wolny czas na forum Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6/7 T Kontakt:PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kofeyowsky Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 (edited) Nick: Kofeyowsky Imię: Paweł Wiek: 22 Jakich programów używasz do grafiki?: GIMP Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wchodzę na 20 minut dziennie w okolicach wieczora. Opisz siebie: Znudzony artysta. Robię po 2-3 grafiki dziennie dla zabawy Dlaczego akurat Ty?: Byłem kiedyś grafikiem i duża część administracji mnie zna. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Jeśli chodzi o GIMP'a 8/10 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Prace w galerii: https://1shot2kill.pl/topic/20358-kofeyowsky/ Kontakt: steam/forum @don Erwin Edited February 21, 2018 by Kofeyowsky piesio DD2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przebiegła Zebra Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 (edited) Nick: `Przebiegla Zebra. Imię: Michał Wiek: 15 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop CS6 / CC 2018 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od dnia, myśle, że ok 2-3h (Wystarczająco by być aktywnym w dziale grafika :3) Opisz siebie: Mam na imię Michał, mieszkam w Toruniu. Interesuje się sportem, jestem w klasie sportowej już 5 lat o profilu koszykarskim. W wolnym czasie pogrywam na pc, oraz bawie się grafiką, gram w piłkę nożną. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że robię dość estetyczne prace by pomagać użytkownikom. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 8/10 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Steam: /id/FanVatashy/ /id/Majchol/ /id/AstixPL/ Oraz Forum. Wymagania: -Aktywność w dziale "Grafika" // -Umiejętność tworzenia estetycznych prac graficznych // -Znajomość regulaminu // -Umiejętność czytania ze zrozumieniem // -Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu - -Posiadane 20 postów // -Znajomość ortografii // // wykonane - Coś czego mi braknie ;( Pomimo tego minusika myślę, że warto mi dać szansę 3 GRAFIKI! https://imgur.com/a/NjjP9 Edited February 23, 2018 by Przebiegła Zebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksenon Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 PODANIE NA GRAFIKA Na sam początek pragnę przeprosić i poinformować was, iż nie spełniam wszystkich wymagań, a dokładnie nie spełniam wymagania z ilością postów jak i nie posiadam konta na forum ze stażem 2 tygodniowym Ale da radę to nadrobić Nick: Ksenon Imię: Wiktor Wiek: 16 lat Jakich programów używasz do grafiki?: GIMPIle czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 1-6h dziennieOpisz siebie: Cześć! Mam na imię Wiktor, mam szesnaście lat. Na co dzień jestem miłym, pomocnym, odpowiedzialnym jak na swój wiek nastolatkiem. Jak każdy człowiek mam swoje zainteresowania jakimi są sport, motoryzacja, gry komputerowe, grafika i służby mundurowe. W wolnym czasie lubię wyjść na dwór ze znajomymi lub iść z kumplami na kebsa XD Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ dużo znajomych mi mówi, że fajne prace wykonuje i coraz więcej mam zleceń Dlatego postanowiłem się zgłosić tutaj na grafika Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10): Cięzko mi powiedzieć... Każdemu pewnie się podobają prace wykonane przez samego siebie Mi się moje prace podobają oceniam je na 11/10 XDDD Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Można się ze mną skontaktować poprzez... TS3 Serwerowy, PW na ForumGG: 64049458Discord: @Ksenon#1895 Dziękuję za przeczytanie mojego podania. Pozdrawiam Ksenon ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Nick: BotPawel Imię: Pawel Wiek:17 Jakich programów używasz do grafiki?: PhotoShop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tyle ile moge, jezeli mam chec na grafiki to robie ;d Opisz siebie: Nazywam sie Pawel, mam 17 lat, aktualnie chodze do technikum informatycznego, grafika zajmuje sie juz troszke czasu ;p Dlaczego akurat Ty?: Jest aktualnie malo grafikow, polubilem robienie grafik Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5/10. Lecz moze ktorych z grafikow pomoze mi bardziej ,,ogarnac" ten temat. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt:gg/ts/steam/forum ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przebiegła Zebra Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Nick: `Przebiegla Zebra. Imię: Michał Wiek: 15 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop CS6 / CC 2018 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od dnia, myśle, że ok 2-3h (Wystarczająco by być aktywnym w dziale grafika :3) Opisz siebie: Mam na imię Michał, mieszkam w Toruniu. Interesuje się sportem, jestem w klasie sportowej już 5 lat o profilu koszykarskim. W wolnym czasie pogrywam na pc, oraz bawie się grafiką, gram w piłkę nożną. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że robię dość estetyczne prace by pomagać użytkownikom. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 8/10 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Steam: /id/FanVatashy/ /id/Majchol/ /id/AstixPL/ Oraz Forum. Wymagania: -Aktywność w dziale "Grafika" // -Umiejętność tworzenia estetycznych prac graficznych // -Znajomość regulaminu // -Umiejętność czytania ze zrozumieniem // -Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu - -Posiadane 20 postów // -Znajomość ortografii // // wykonane - Coś czego mi braknie ;( Pomimo tego minusika myślę, że warto mi dać szansę 3 grafiki: Nie wiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts